Libnet.ro
UNICEF

11:00

Simona Halep, la trei meciuri de marele trofeu de la Australian Open: Toate detalii despre sfertul impotriva lui Kontaveit si traseul spre al treilea titlu de Grand Slam (FOTO)

B1 B1,
Simona Halep, la trei meciuri de marele trofeu de la Australian Open: Toate detalii despre sfertul impotriva lui Kontaveit si traseul spre al treilea titlu de Grand Slam (FOTO)

Simona Halep s-a calificat luni dimineata in sferturile de finala de la Australian Open dupa ce a trecut de belgianca Elise Mertens in doua seturi, 6-4 6-4, iar acum tabloul de concurs o arata mare favorita. continuă pe B1

La ce ora si in ce zi se va juca meciul dintre Simona Halep si Yulia Putintseva, la Australian Open

Australian Open este in plina desfasurare, iar, pentru moment, parcursul Simonei Halep la acest turneu ese unul foarte bun. Este cotata ca una din favoritele la castigarea turneului de Grand Slam de anul acesta. La ce ora si in ce zi se va juca meciul dintre Simona Halep si Yulia Putintseva, la Australian Open Dupa .

Halep merge in optimi la Australian Open

Simona Halep s-a calificat sambata dimineata in optimile de finala de la Australian Open si isi cunoaste deja adversara.

Victorie dupa 895 de zile a Muguruzei versus Top 5. Halep, supravietuitoarea jumatatii a doua de tablou la Australian Open

Simona Halep este singura jucatoare din Top 8 WTA care rezista inca in turneu pe jumatatea inferioara de tablou. Garbine Muguruza a obtinut, sambata, prima victorie in fata unei jucatoare din Top 5 WTA dupa aproape doi ani si jumatate, 6-1, 6-2 in fata Elinei Svitolina, calificandu-se totodata in optimi la Australian Open.

VIDEO Halep, multumita dupa primele trei meciuri de la Australian Open: Sunt pregatita. Si foarte, foarte fericita

Simona Halep a savurat din plin calificarea in saptamana a doua la Australian Open, gratie victoriei cu 6-1, 6-4 in fata Yuliei Putintseva.

LIVE Simona Halep - Elise Mertens in optimi la Australian Open (2:00)

Urmariti live text in aceasta pagina meciul Simona Halep - Elise Mertens din optimile Australian Open. Meciul e programat primul pe arena centrala Rod Laver luni, ora 11:00 la Melbourne n. r. - 2:00 in Romania).

Digisport: Simona Halep, despre momentul retragerii: Sa va spun cinstit, am vorbit cu fratele meu ieri despre asta! Anuntul sportivei noastre

Simona Halep e in optimi la Australian Open, dupa victoria in doua seturi cu Yulia Putintseva 6-1, 6-4). La conferinta de presa de la final, sportiva noastra a fost intrebata despre momentul retragerii, in contextul in care Wozniacki a spus adio tenisului, dupa eliminarea de la Melbourne.

Halep si-a aflat adversara pentru optimi la Australian Open: i-a refuzat un trofeu in 2019. Ce a spus Simona despre meci

Belgianca Elise Mertens, cap de serie 16, este adversara Simonei Halep pentru optimile de la Australian Open. Sportiva in varsta de 24 de ani a avut nevoie de aproape doua ore de joc pentru a o invinge pe americanca CiCi Bellis, locul 600 WTA in acest moment, scor 6-1, 6-75), 6-0.

Simona Halep e in a doua saptamana de Australian Open, iar romanii au dat deja drumul la calcule. Ce traseu ar putea avea spre marele trofeu si cum sta la casele de pariuri

Simona Halep, a treia tenismena a lumii, s-a calificat in faza optimilor de finala de la Australian Open, unde o va infrunta pe Elise Mertens, locul 17 mondial. Acestea fiind spuse, romanii au dat deja drumul la to.

Simona Halep - Yulia Putintseva, Australian Open: Adversara din turul III al romancei are o reputatie din a provoca scandal pe terenul de tenis (FOTO, VIDEO)

Simona Halep - Yulia Putintseva, Australian Open. Simona Halep se va duela duminica, de la ora 3:30 in Romania, in turul trei al turneului de Grand Slam de la Australian Open cu kazaca Yulia Putinseva pentru un loc.

Australian Open: Cand se va juca meciul Simona Halep vs Yulia Putintseva

Finalista in 2018 la Australian Open, Simona Halep o va intalni in turul trei de la Melbourne pe Yulia Putintseva 38 WTA). Organizatorii australieni au anuntat ora la care va avea loc confruntarea se va disputa sambata, pe Rod Laver Arena).

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )