Libnet.ro
UNICEF

17:00

Sistemul de sanatate din Romania, aproape mort: cei care il finanteaza, jumatate din cei care profita de el

Playtech Playtech,
Sistemul de sanatate din Romania, aproape mort: cei care il finanteaza, jumatate din cei care profita de el

Daca ai trait cu impresia ca situatia sistemului de sanatate din Romania pare dezastruoasa doar in teorie, un nou raport al Curtii de Conturi confirma realitatea. Foarte multi bolnavi de. continuă pe Playtech

LUDOVIC ORBAN: Economia din Romania se afla intr-una dintre cele mai bune situatii la nivel european

Premierul Ludovic Orban afirma ca economia din Romania este printre economiile care se afla intr-una dintre cele mai bune situatii la nivel european, el aratand ca, potrivit cifrelor oficiale, investitiile publice, productia industriala si numarul de angajati cu contract de munca au crescut si se inregistreaza trenduri de crestere in aproape toate sectoarele economice, cu exceptia HoReCa.

Surpriza: cine sare in apararea lui Dan Bittman. Cand un om ca el vorbeste, orice destept din Romania ar trebui sa asculte

Rockul a avut mereu opinii!, a scris Dan Negru in postarea lui despre Bittman. Si adevarul este ca solistul Holograf a rascolit opinia publica cu declaratiile sale privind pandemia de coronavirus in Romania. Pana acum, cei care au comentat subiectul nu s-au pozitionat nici de partea sa, nici impotriva . Cel care s-a exprimat ferm, .

Lugera - The People Republic anunta obtinerea primei certificari MSI 20000 din Romania

The People Republic devine prima societate din Romania care obtine certificatul de atestare a calitatii situatiei financiare a companiilor - MSI 20000.

VIDEO Aproape 370 de localitati din Romania au depasit indicele de 3 cazuri la mie Arafat: Sunt discutii pentru carantinarea unor localitati, dar exista reticenta

Aproape 370 de localitati din Romania au depasit indicele de 3 cazuri la o mie de locuitori, cu 15 mai mult fata de ziua precedenta, spune secretarul de stat Raed Arafat. Potrivit acestuia, sunt discutii pentru carantinarea mai multor localitati, insa in multe zone, chiar si acolo unde rata de infectare a depasit 8-9 la mie, exista o reticenta fata de aceasta masura.

Ministerul Educatiei vrea sa faca o harta a scolilor dezavantajate din Romania

Ministerul Educatiei a anuntat miercuri ca incepe dezvoltarea unei Harti a scolilor dezavantajate din Romania, despre care spune ca va identifica nevoile generale reale si problemele specifice ale scolilor, de la lipsa infrastructurii - toalete, apa potabila -, pana la calitatea actului educational. UNICEF atragea atentia ca pandemia de COVID-19 i-a pus intr-o situatie si mai vulnerabila pe copiii deja dezavantajati si pe familiile acestora, in contextul in care 35,8% din cei 3,7 milioane de copii din Romania - adica peste 1,32 milioane - sunt in risc de saracie si excluziune sociala.

CORONAVIRUS |Ungaria a triplat amenzile pentru cei care nu respecta carantina

Ungaria a triplat amenzile pentru cei care nu respecta carantina, ajungand la 400 de euro, relateaza adevarul. ro. Miercuri au fost inregistrate 2. 300 de noi infectari cu noul coronavirus si peste 36.

Cod rutier 2020. Ce amenda primesc cei care stropesc pietonii. Suma e colosala

O zi ploioasa poate strica si ziua soferilor in aceiasi masura in care o pot strica si pietonilor. Pietonii risca sa fie udati de catre masini la tot pasul, in timp ce soferii risca amenzi usturatoare in cazul in care stropesc pe strada vreun om. Legea in vigoare arata ca un pieton care a fost .

Reguli noi pentru suspectii de coronavirus: cei care au simptome vor face teste rapide la Unitatile de Primiri Urgente ale spitalelor

Reguli noi pentru suspectii de coronavirus, dar si pentru pacientii confirmati cu infectia, aprobate astazi printr-un Ordin al Ministerului Sanatatii. Marea noutate este ca cei care ajung la spital cu simptome specifice ale infectiei cu SARS-CoV2 vor face teste rapide in Unitatile de Primiri Urgente, pentru ca triajul sa poata fi facut mai usor. Testele rapide nu sunt recomandate pentru suspectii asimptomatici.

Care sunt, de fapt, cele mai bogate orase din Romania. Bucuresti si Cluj nu se afla in top 5

Top surpriza al celor mai bogate orase din Romania. Desi pare greu de crezut, Bucuresti si Cluj nu sunt nici macar in primele cinci. Iata ce localitati ocupa primele pozitii in clasament! Acestea sunt cele mai dezvoltate localitati ale Romaniei Bucurestiul si Clujul, orase cu investitori straini, universitati si locuri de munca, nu au si .

Cum a putut, de fapt, Nadia Comaneci sa fuga din Romania. S-a aflat abia acum

La 31 de ani de la fuga Zeitei de la Montreal din Romania comunista, inca apar detalii despre evenimentul care a starnit atata rumoare in noiembrie 1989. Abia acum s-a aflat adevarul despre trecerea granitei in Ungaria a Nadiei Comaneci. La 28 de ani, Nadia Comaneci era prizoniera comunismului Desi era celebra in intreaga lume .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )