Libnet.ro
UNICEF

07:45

Scoala online intr-o localitate rosie din Romania: 40 % dintre elevi nu au laptopuri sau acces la internet

Hotnews Hotnews,
 Scoala online intr-o localitate rosie din Romania: 40 % dintre elevi nu au laptopuri sau acces la internet

Una dintre localitatile rosii din Romania unde copiii ar trebui sa faca scoala exclusiv online este Bivolari din judetul Iasi. Acolo, insa, 40% dintre cei aproape 300 de elevi nu au tablete sau laptopuri astfel incat sa poata invata de la distanta. Lista celor 43 de localitati din Romania unde scoala incepe exclusiv online. continuă pe Hotnews

Cea mai mica localitate din Timis, pe lista rosie din greseala: Cazurile de COVID-19 numarate la noi sunt la Lugoj Trebuie sa facem scoala online, dar copiii nu au nici semnal la telefon

Bara este cea mai mica comuna din judetul Timis, avand in jur de 300 de oameni. A fost inclusa de Ministerul Sanatatii pe lista localitatilor rosii din Romania, unde scoala ar trebui sa inceapa online. Autoritatile locale spun insa ca totul este o greseala, pentru ca cele trei persoane cu COVID-19 carae apar in statistica sunt, de fapt, la Lugoj, unde au domiciliul, in comuna avand doar resedinta. Noi trebuie sa facem scoala online, dar copiii nu au nici semnal la telefon, a declarat pentru HotNews. ro viceprimarul comunei. Comuna rosie din Maramures care refuza scoala online: Au stat copiii destul acasaScoala online intr-o localitate rosie din Romania: 40 % dintre elevi nu au laptopuri sau acces la internet.

Comuna rosie din Maramures care refuza scoala online: Au stat copiii destul acasa

Comuna Coroieni din judetul Maramures a fost inclusa de Ministerul Sanatatii pe lista localitatilor rosii din Romania, unde scoala ar trebui sa inceapa exclusisv online. Directoarea scolii spune insa ca cei peste 400 de copii din comuna vor veni la scoala fizic, pentru ca nu exista niciun pericol, cazurile de COVID-19 fiind la un centru de batrani. Copiii au stat destul acasa, nu este niciun pericol de COVID, a declarat pentru HotNews. ro directoarea scolii, Liana Lazar. Scoala online intr-o localitate rosie din Romania: 40 % dintre elevi nu au laptopuri sau acces la internet.

Vesti bune pentru toti romanii! Orasul din Romania care ne aduce cinste la Capitala Europeana a Inovarii 2020

Alaturi de Milano, Valencia, Viena si alte 8 orase europene, Clujul a ajuns, datorita dezvoltarii pe care a cunoscut-o in ultimii ani, in finala competitiei pentru titlul de Capitala europeana a inovarii 2020, iar daca va iesi castigator la sfarsitul acestei luni va primi un premiu in valoare de 1 milion de euro. Pentru mai .

Cum ar putea incepe scoala in fiecare localitate - cursuri normale, hibrid sau online? Lista tuturor localitatilor verzi, galbene si rosii

Scoala ar putea incepe normal in multe localitati din Romania - localitatile verzi, hibrid in localitatile galbene, cu jumatate dintre elevi doua saptamani la scoala si cealalta jumatate la scoala in urmatoarele doua saptamani si exclusiv online in 43 de localitati rosii, unde rata incidentei cazurilor de coronavirus depaseste 3 la mia de locuitori. Vezi in articol lista completa a localitatilor din Romania si in ce scenariu se incadreaza fiecare - verde, galben sau rosu.

Anisie: La finalul lunii mai, in Romania erau peste 234.000 de copii fara acces la scoala online Acum, lucrurile s-au mai imbunatatit

La finalul lunii mai, in Romania erau peste 234. 000 de copii fara acces la scoala online, insa acum lucrurile s-au mai imbunatatit, afirma ministrul Educatiei, Monica Anisie. Ea sustine ca la acest moment in cele 453 de localitati care vor incepe scoala in scenariul galben sau rosu exista in jur de 5. 000 de elevi fara laptop sau tableta.

Lista celor 43 de localitati din Romania unde scoala incepe exclusiv online

Noul an scolar incepe exclusiv online in 43 de localitati din Romania, din cauza numarului mare de cazuri de infectie cu coronavirus. Majoritatea sunt localitati mici, insa printre ele se numara si orase precum Ghimbav sau Faurei. in toate aceste localitati, incidenta cazurilor de coronavirus este mai mare de 3 la mia de locuitori. Vezi in articol lista celor 43 de localitati.

Ecaterina Andronescu: Scoala online nu poate inlocui scoala cu prezenta fizica, nu poate sa fie o alternativa

Ecaterina Andronescu, fost ministru al Educatiei, sustine ca se impune revenirea la scoala fata in fata. Scoala online nu poate inlocui scoala cu prezenta fizica, nu poate sa fie o alternativa ci o solutie complementara, a scris fostul ministru al Educatiei, marti, pe pagina sa de Facebook.

Atentie, parinti! Ce scoli din Romania NU se deschid de la 14 septembrie. Ministerul Sanatatii a facut anuntul acum

Ministerul Sanatatii a anuntat ce scoli nu se deschid de la 14 septembrie, atucni cand ar trebui sa inceapa noul an scolar 2020-2021. Vedeti un pic mai jos harta cu localitatile care sunt in zona rosie sau galbena, precum si lista localitatilor. in atentia parintilor. Ce scoli NU se deschid de la 14 septembrie, in .

Orasul din Romania care e asaltat de turisti, zilnic. E pe lista celor mai bune destinatii din Europa in 2020

Un oras din Romania se numara printre cele mai frumoase 20 de destinatii din Europa pentru anul 2020, potrivit Forbes. Jurnalistii americani il considera urmatoare destinatie trendy, fiind laudat pentru cultura si gastronomie. Despre ce oras este vorba, afati in randurile de mai jos. Orasul din Romania care a intrat pe lista celor mai bune .

Orasul din Romania mai mare decat Bucuresti, Cluj si Timisoara la un loc. Putini romani au auzit de el

In Romania exista un oras care este mai mare ca Bucurestiul, Timisoara si Clujul la un loc. Potrivit recensamantului facut in anul 2011, in Romania exista 265 de orase. Dupa cum probabil se stie, cele mai mari orase din tara noastra, in functie de numarul de locuitori, sunt Bucurestiul, cu 1. 425 de locuitori, Cluj-Napoca, care .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )