Libnet.ro
UNICEF

07:15

Situatia scolilor rosii din Bucuresti s-ar putea modifica. Ministrul Educatiei: Daca se intampla ceva, trebuie sa luam decizii rapide

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Situatia scolilor rosii din Bucuresti s-ar putea modifica. Ministrul Educatiei: Daca se intampla ceva, trebuie sa luam decizii rapide

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, afirma ca autoritatile trebuie sa ia decizii rapide cu privire la desfasurarea cursurilor, pentru a asigura conditii cat mai bune pentru elevi si cadrele didactice. continuă pe Wall-Street Ro

Metrorex face vineri receptia finala pentru Magistrala 5. Daca totul va fi bine, locuitorii din Bucuresti vor putea circula incepand de duminica cu metroul din Drumul Taberei (VIDEO)

Dupa apropae 9 ani de la inceperea proiectului Magistralei 5 de metrou, Metrorex va face astazi receptia finala. Daca totul va merge bine, duminica ar putea fi deschisa circulatia pentru calatori pe prima.

NICUSOR DAN: in fiecare an, autoritatile din Bucuresti constata cu surprindere ca in septembrie incepe scoala

Nicusor Dan, candidat sustinut de PNL si USR PLUS la Primaria Capitalei, a declarat ca, in fiecare an, autoritatile publice din Bucuresti constata cu surprindere ca in luna septembrie incepe scoala, conform news. ro.

Cazuri de COVID-19 la o scoala si o gradinita din Bucuresti. Secretar de stat in Ministerul Sanatatii: Nu vor fi ele singurele exemple. Acest lucru se va mai intampla (VIDEO)

Doua unitati de invatamant din Bucuresti, o gradinita si o scoala ar urma sa inceapa cursurile in scenariul rosu, decizia urmand sa fie luata in cursul zilei de astazi. Andrei Baciu, secretar .

Este oficial. Care sunt cele 24 de scoli din Bucuresti care vor ramane inchise. Elevii vor invata exclusiv online

Comitetul Municipal pentru Situatii de Urgenta a decis joi, pe parcursul unei sedinte care s-a desfasurat la Prefectura Capitalei, ca 24 de scoli din Bucuresti vor ramane inchise, potrivit scenariului rosu prevazut de Ministerul Sanatatii. Motivul pentru care cele 24 de scoli raman inchise Potrivit scenariului galben, alte 595 de scoli se vor deschide si .

Surse: 12 scoli din Bucuresti sunt in scenariul rosu din cauza infectarilor cu coronavirus

12 scoli din Bucuresti vor incepe cursurile exclusiv online pe 14 septembrie. Copiii nu se vor prezenta fizic la scoala - este vorba despre scoli in care fie exista profesori deja infectati cu coronavirus, ceea ce inseamna trecerea de la scenariul galben la cel rousu, fie scoli care nu pot asigura in acest moment distantarea fizica si toate regulile stricte.

O mama din Bucuresti, revoltata de masurile luate pentru inceputul scolii: La scoala unde invata copiii mei, ciclul primar, clasa a VIII-a si a XII-a, sunt toti chemati sa fie prezenti fizic

O mama din Bucuresti si-a exprimat uimirea pe Facebook, dupa ce scoala la care invata copii ei, a chemat toti elevii la in clasele de curs de aproximativ 50 mp, pentru 6-7 ore.

Alegeri locale 2020. Lista candidatilor din Bucuresti si de la sectoare

Expert Forum, o organizatie neguvernamentala, a centralizat un numar de 256. 042 de candidati la alegerile locale din 2020, la functiile de primar, consilier local, consilier judetean, presedinte al consiliului judetean, primar sau consilier general. Lista candidatilor din Bucuresti si de la sectoare pentru alegerile locale din 2020 19 august a fost ultima zi cand candidatii .

Dan Cristian Popescu il acuza pe candidatul USR la Primaria Sectorului 2 ca minte in legatura cu situatia scolilor: Avem toate mijloacele de preventie, avem apa calda si rece. Radu Mihaiu sa isi ceara scuze

Atacuri intre candidatii pentru functia de primar al Sectorului 2. in timpul unei dezbateri live dintre candidatul candidatul Partidului Social Democrat, Dan Cristian Popescu si candidatul USR, Radu Mihaiu, cel din.

A crescut numarul scolilor din Bucuresti care raman inchise, la inceputul anului scolar

Opt scoli din municipiul Bucuresti trec din scenariul galben in scenariul rosu, iar cinci din scenariul rosu in cel galben, a anuntat Institutia Prefetului, dupa sedinta Comitetului Municipal pentru Situatii de Urgenta.

Incendiu la un hotel din Bucuresti. Zece persoane au fost evacuate

Pompierii bucuresteni intervin, sambata dimineata, pentru stingerea unui incendiu, produs la acoperisul unui hotel, in urma caruia din interiorul acestuia au fost evacuate 10 persoane, a informat ISUBIF.

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )