Libnet.ro
UNICEF

06:00

Situatie dramatica in urma furtunii din Bucuresti. Un barbat a murit strivit de un copac

Antena3 Antena3,
Situatie dramatica in urma furtunii din Bucuresti. Un barbat a murit strivit de un copac

Un barbata murit, dupa ce a fost strivita de un copac. Incidentul a avut loc in Sectorul 5 al Capitalei, pe strada Viilor, in urma furtunii violente. Stire in curs de. continuă pe Antena3

TRAGEDIE in urma FURTUNII din Bucuresti. A MURIT strivit de un copac

Un barbata murit, dupa ce a fost strivit de un copac. Incidentul a avut loc in Sectorul 5 al Capitalei, pe strada Viilor, in urma furtunii violente. Estecod portocaliu de vreme extrema .

Un barbat a murit dupa ce un copac s-a prabusit peste el in urma furtunii din Capitala

ACTUALIZARE 22:12 Un barbat a murit, in aceasta seara, dupa ce a fost lovit de un copac prabusit din cauza vantului puternic in Sectorul 5 al Capitalei, anunta Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti - Ilfov. *ACTUALIZARE 21:14 ISU Bucuresti - Ilfov: Copaci cazuti pe carosabil, pe fire de electricitate si pe o masina, in urma ploii si vantului din Capitala *ACTUALIZARE 20:10 Grindina de mari dimensiuni in Teleorman, zeci de masini fiind avariate *ACTUALIZARE 17:54 Haos in traficul din Bucuresti: nu se circula in cele mai importante zone *Vezi in textul articolului masurile si recomandarile IGSU in caz de furtuna.

Dragnea, anunt de ultim moment despre masurile luate in urma furtunii din vestul tarii

Liviu Dragnea a declarat in urma dezastrului din vestul tarii, unde opt persoane si-au pierdut viata si alte zeci au fost ranite, ca se vor lua masuri importante pentru ca astfel de tragedii sa nu se mai.

Timis: Dosare penale pentru ucidere din culpa in cazul celor cinci decese din timpul furtunii.Nicolae Robu: Consider ca toata lumea si-a facut datoria

Politia Timis a deschis dosare penale pentru ucidere din culpa in cazul celor cinci persoane decedate in urma furtunii din Timisoara si Buzias. Un barbat a murit dupa ce poarta de intrare in oras, ridicata recent de Primaria Timisoara cu suma de 56. 000 de euro, s-a prabusit peste autoturism.

Alba: Turisti blocati in urma furtunii in zona ghetarului de la Scarisoara

Zeci de turisti sunt blocati duminica in zona ghetarului de la Scarisoara, din Muntii Apuseni, in urma furtunii care a doborat mai multi copaci care au blocat drumul de acces din zona,.

Scene socante intr-un cartier din Bucuresti! Un barbat a iesit amenintator cu un cutit pe strada. Ce a urmat - VIDEO

Un barbat a bagat groaza intr-un cartier din Capitala, dupa ce a iesit amenintator cu un cutit pe strada si a vandalizat mai multe masini. Vecinii au sunat la 112, iar mai multe echipaje de politie au.

Firea propune ca scolile din Bucuresti sa isi incheie cursurile de la ora 17:00

Primarul general al Capitalei Gabriela Firea a propus ca scolile din Bucuresti sa isi incheie cursurile astazi la ora 17:00, avand in vedere avertizarile meteorologilor cu privire la averse si vijelii.

Un barbat a murit in Capitala, dupa ce un copac s-a prabusit peste el in urma furtunii

Un barbat a murit, miercuri seara, dupa ce a fost lovit de un copac prabusit din cauza vantului puternic in Sectorul 5 al Capitalei, anunta Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti - Ilfov.

Bistrita-Nasaud: Doi morti si doi raniti in urma furtunii violente care a lovit judetul. Un barbat si-a pierdut viata incercand sa-si salveze nepotelul

Un barbat de 57 de ani a fost strivit de un copac, in timp ce isi plimba nepotelul de cativa anisori in parc. Acesta a incercat sa-l protejeze pe cel mic de o creanga ce statea sa cada, insa nu a mai putut sa se fereasca si a fost lovit in cap. in total, in Bistrita-Nasaud au decedat doua persoane, iar alte doua sunt in stare grava, dupa ce au fost strivite de arbori.

Opt morti si 137 de raniti in furtuna din vestul tarii. Mihai Tudose lauda autoritatile, dar critica ENEL: ingrozitori! (VIDEO)

Premierul Mihai Tudose continua sa socheze in comunicarea publica din urma furtunii din vestul tarii de duminica. Desi 8 oameni au murit si 137 au fost raniti, Tudose a laudat interventia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )