Libnet.ro
UNICEF

01:05

TRAGEDIE in urma FURTUNII din Bucuresti. A MURIT strivit de un copac

Antena3 Antena3,
TRAGEDIE in urma FURTUNII din Bucuresti. A MURIT strivit de un copac

Un barbata murit, dupa ce a fost strivit de un copac. Incidentul a avut loc in Sectorul 5 al Capitalei, pe strada Viilor, in urma furtunii violente. Estecod portocaliu de vreme extrema . continuă pe Antena3

Situatie dramatica in urma furtunii din Bucuresti. Un barbat a murit strivit de un copac

Un barbata murit, dupa ce a fost strivita de un copac. Incidentul a avut loc in Sectorul 5 al Capitalei, pe strada Viilor, in urma furtunii violente. Stire in curs de.

Un barbat a murit dupa ce un copac s-a prabusit peste el in urma furtunii din Capitala

ACTUALIZARE 22:12 Un barbat a murit, in aceasta seara, dupa ce a fost lovit de un copac prabusit din cauza vantului puternic in Sectorul 5 al Capitalei, anunta Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti - Ilfov. *ACTUALIZARE 21:14 ISU Bucuresti - Ilfov: Copaci cazuti pe carosabil, pe fire de electricitate si pe o masina, in urma ploii si vantului din Capitala *ACTUALIZARE 20:10 Grindina de mari dimensiuni in Teleorman, zeci de masini fiind avariate *ACTUALIZARE 17:54 Haos in traficul din Bucuresti: nu se circula in cele mai importante zone *Vezi in textul articolului masurile si recomandarile IGSU in caz de furtuna.

Dragnea, anunt de ultim moment despre masurile luate in urma furtunii din vestul tarii

Liviu Dragnea a declarat in urma dezastrului din vestul tarii, unde opt persoane si-au pierdut viata si alte zeci au fost ranite, ca se vor lua masuri importante pentru ca astfel de tragedii sa nu se mai.

Alba: Turisti blocati in urma furtunii in zona ghetarului de la Scarisoara

Zeci de turisti sunt blocati duminica in zona ghetarului de la Scarisoara, din Muntii Apuseni, in urma furtunii care a doborat mai multi copaci care au blocat drumul de acces din zona,.

Firea propune ca scolile din Bucuresti sa isi incheie cursurile de la ora 17:00

Primarul general al Capitalei Gabriela Firea a propus ca scolile din Bucuresti sa isi incheie cursurile astazi la ora 17:00, avand in vedere avertizarile meteorologilor cu privire la averse si vijelii.

Cine este tanarul care a murit strivit de poarta de intrare in Timisoara in timpul furtunii (FOTO, VIDEO)

Furtuna din Timisoara a adus sfarsitul a opt persoane, printre care si unui tanar de 24 de ani, Vlad B. Tanarul si-a pierdut viata dupa ce poarta de la intrarea in Timisoara a cazut.

Reactia lui Mihai Tudose, dupa ce un tanar a murit strivit de poarta de la intrarea in Timisoara: intrebati-l pe Robu de ce a picat un semn nou-nout

Politistii din Timis au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa, dupa ce un tanar de 24 de ani a murit, duminica, din cauza ca poarta de intrare in Timisoara a cazut peste masina in care se afla, potrivit Mediafax. intr-o interventie la Digi24, premierul Mihai Tudose a sugerat ca primarul timisorean Nicolae Robu ar trebui tras la raspundere.

Trenul Bucuresti Baia Mare, blocat dupa 18 ore de mers. Mecanicul a fost nevoit sa taie copacii cazuti cu o drujba (FOTO)

In urma furtunii din nord-vestul tarii, probleme au fost si pe calea ferata. 40 de statii din Timisoara, Cluj, Iasi si Brasov au fost afectate de fenomenele extreme, iar pentru pasagerii unui tren care.

Guvernul nu a explicat inca daca putea fi prevenit decesul celor opt persoane in urma furtunii

Guvernul nu a avut inca nicio reactie publica, la aproape 48 de ore de la producerea furtunii devastatoare din vestul tarii, in care sa explice daca toate procedurile necesare in astfel de cazuri au fost indeplinite si daca putea fi prevenit decesul celor opt persoane, a declarat deputatul PNL Gigel Stirbu, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

Timisoara: Baiatul de 10 ani internat la spital cu rani grave in urma furtunii de duminica respira singur, in timp ce fetita de 11 ani se afla in stare grava

Unul dintre cei doi copii raniti grav in timpul furtunii de duminica, un baiat de 10 ani, a fost detubat de medici, iar evoluta starii sale de sanatate este favorabila, in timp ce cel de-al doilea copil, o fetita de 11 ani se afla in stare stationara grava, cei doi fiind operati de medicii de la Neurochirurgie, scrie news. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )