Libnet.ro
UNICEF

13:00

Slovacia, Polonia si Ungaria, tarile cu cei mai multi investitori auto din Est

B1 B1,
Slovacia, Polonia si Ungaria, tarile cu cei mai multi investitori auto din Est

Slovacia, Polonia, Ungaria, Romania si Serbia sunt intr-o competitie in incercarea de a atrage investitori auto. Singurul lucru pe care il au in comun marile fabrici producatoare de masini din aceste tari. continuă pe B1

Judetul din Romania cu cei mai multi porci pe cap de locuitor. Un singur proprietar creste 500.000 de suine

Aflat in top in mai multe domenii de activitate, judetul Timis este si unul din cele mai bune judete in domeniul agricol. La cresterea porcilor, Timisul este chiar fruntas, o singura companie din judet detinand peste 500. 000 de capete.

Doi romani au jefuit mai multi turisti in Copenhaga, pretinzand ca sunt politisti

Mai multi turisti straini din Copenhaga au fost jefuiti de aproximativ 45. 000 de coroane daneze de doi romani care pretindeau ca sunt politisti, informeza Mediafax citand publicatia The Local.

Copenhaga: Doi romani au jefuit mai multi turisti, pretinzand ca sunt politisti

Mai multi turisti au fost jefuiti in Copenhaga de doi romani care pretindeau ca sunt politisti. Prejudiciul ajunge la circa 45. 000 de coroane daneze. Potrivit politiei, hotii s-au prezentat drept ofiteri civili.

Doi romani au pacalit mai multi turisti in Copenhaga. Cum le-au luat banii

Doi romani care pretindeau ca sunt politisti au furat 45. 000 de coroane daneze, echivalentul a peste 26. 000 de lei, de la mai multi turisti straini din Copenhaga.

Mai multi romani de la bordul unui tren Sofia-Istanbul, raniti intr-un incident feroviar

Mai multi cetateni romani, intre alti straini, inclusiv un copil, au fost raniti usor, iar o cetateana bulgara a fost ranita grav duminica seara, la Plovdiv, dupa ce locomotiva a lovit primul vagon al unui tren international care asigura o legatura.

Sinteza Zilei: Imagini cu unul dintre cei mai bogati oameni al planetei

Sultanul din Brunei este unul dintre cei mai fericiti pamanteni: are cea mai mare avere de pe planeta, a strans o colectie impresionanta de masini, iar tara pe care o stapaneste este invidiata pentru .

Astra pierde pe unul dintre cei mai importanti fotbalisti din ultimele sezoane

Sumudica l-a pierdut pe unul dintre cei mai buni jucatori de la Astra, inaintea derbiului cu Steaua. Japonezul Takayuki Seto s-a transferat in Turcia, unde va fi coleg cu Gabi Torje la Osmanlispor. in schimb,.

Compania Fornetti a fost cumparata de unul dintre cei mai mari producatori si furnizori de panificatie congelata din lume

Grupul Aryzta din Elvetia, unul dintre cei mai mari producatori si furnizori de panificatie congelata la nivel international, a cumparat compania ungara Fornetti, prezenta si pe piata din Romania.

Presedintele Cartel Alfa: Toti angajatii de la Guvern si Presedintie au fost trecuti la treapta maxima si primesc mai multi bani decat cei din ministere, desi presteaza aceeasi munca

Personalul din cadrul Aministratiei Prezidentiale si angajatii care isi desfasoara activitatea in cadrul Guvernului beneficiaza de o majorare salariala sporita fata de cei care lucreaza in ministere,.

Care sunt cei mai bogati politicieni din Romania care ar putea fi controlati de Fisc

Jurnalul National va prezinta azi topul celor mai bogati politicieni romani. Desi salariul unui politician nu depaseste 1. 000 de euro pe luna, multi dintre alesi se madresc cu afaceri de milioane de euro si.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2495 seconds )