Libnet.ro
UNICEF

10:45

Soarta lui Radu Mazare, decisa luni. Ce se va intampla cu fostul edil al Constantei

Antena3 Antena3,
Soarta lui Radu Mazare, decisa luni. Ce se va intampla cu fostul edil al Constantei

In mai putin de doua ore, ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, va anunta demararea oficiala a procedurilor judiciare pentru extradarea din Madagascar a lui Radu Mazare Luni este ultima zi cand. continuă pe Antena3

Trei scenarii pentru Radu Mazare. Ce ar putea sa se intample cu fostul edil al Constantei

Antena 3 a prezentat trei scenarii cu privire la soarta lui Radu Mazare. Luni expira cele sase zile de arest in ceea ce il priveste pe fostul edil al Constantei. Un judecator local din Madagascar ar putea sa.

Ministrul interimar al Justitiei, anunt despre extradarea lui Radu Mazare: cand va fi adus in tara fostul primar

Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, a venit, vineri, cu detalii despre procedura de extradare a lui Radu Mazare. Fostul primar a fost arestat, miercuri, in Madagascar. Procedura de aducere a acestuia in tara se face in regim de urgenta. Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, sustine ca institutia pe care o conduce va trimite, [] .

Ultimatum pentru extradarea lui Radu Mazare. Documentele au fost predate autoritatilor din Madagascar

Ministrul interimar al Justitiei a anuntat luni dimineata ca a predat toate documentele necesare pentru extradarea lui Radu Mazare din Madagascar. Angajatii ministerului Justitiei au lucrat la foc automat, in aceste zile, pentru a traduce in limba franceza cele 600 de pagini ale dosarului in care a fost judecat si condamnat fostul edil al Constantei.

incepe procedura de extradare a lui Radu Mazare: ce a decis Curtea de Apel Bucuresti

Oficialii de la Bucuresti, in frunte cu Ministerul Justitiei, pot incepe procedura de extradare a lui Radu Mazare. Fostul primar al Constantei a fost arestat, miercuri, in Madagascar. Ministerul Justitiei a trimis catre judecatorii Curtii de Apel Bucuresti o solicitare privind conditiile in care poate fi adus in tara Radu Mazare. Procedura de extradare nu [] .

Radu Mazare, unda verde pentru extradarea din Madagascar: Curtea de Apel Bucuresti a decis ca sunt intrunite toate conditiile pentru ca fostul edil sa fie adus acasa

Radu Mazare poate fi extradat. Dupa aproape 30 de ore de la retinerea lui, Curtea de Apel Bucuresti a decis ca sunt intrunite toate conditiile pentru ca fostul edil sa fie adus acasa, informeaza B1.

Extradarea lui Radu Mazare: Termenul ca Ministerul Justitiei sa trimita documentele in Madagascar expira luni

Termenul ca Ministerul Justitiei sa trimita documentele necesare extradarii lui Radu Mazare din Madagascar expira luni. Ministrul Ana Birchall s-a aflat in sediul institutiei in permanenta pentru a se asigura ca documentele sunt traduse si ca procedura este respectata, au precizat surse din MJ.

Ghinionul lui Radu Mazare: conjunctura politica care i-a stricat planurile fostului edil constantean

Fostul edil al Constantei Radu Mazare ar putea fi adus foarte repede acasa, sustine consulul onorific al Madagascarului in Romania, Serge Rameau. Acesta atrage atentia ca noul presedinte al tarii sale a declarat toleranta zero pentru coruptie iar in scurtul rastimp de la alegeri a extradat mai multe persoane importante date in urmarire.

Ministerul Justitiei a transmis autoritatilor din Madagascar documentele pentru extradarea fostului primar Radu Mazare

Ministerul Justitiei a transmis autoritatilor judiciare din Madagascar documentele necesare pentru extradarea fostului primar al Constantei Radu Mazare, a anuntat, luni, ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchell. Ea a precizat ca dosarul a fost.

UPDATE Ministerul Justitiei a transmis autoritatilor din Madagascar documentele pentru extradarea fostului primar Radu Mazare

Ministerul Justitiei a transmis autoritatilor judiciare din Madagascar documentele necesare pentru extradarea fostului primar al Constantei Radu Mazare, a anuntat, luni, ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchell. Ea a precizat ca dosarul a fost primit deja de ministerul Justitiei din Madagscar.

FOTO Ana Birchall: Dosarul extradarii lui Radu Mazare a fost predat autoritatilor din Madagascar

Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, a anuntat ca ministerul a trimis luni dimineata in Madagascar dosarul pentru extradarea lui Radu Mazare. Dosarul a ajuns deja la autoritatile malgase, in conditiile in care azi era data-limita pentru acest mecanism.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )