Libnet.ro
UNICEF

01:05

SONDAJ. Cu cine votati duminica, in primul tur al alegerilor prezidentiale?

Antena3 Antena3,
SONDAJ. Cu cine votati duminica, in primul tur al alegerilor prezidentiale?

Campania pentru alegerile prezidentiale e in plin toi, desi mai nimeni nu observa. 14 candidati asipira la functia de sef al statului Printre candidati se numara actualul presedinte al Romaniei, Klaus. continuă pe Antena3

Cum arata calculele si strategia PSD cu o saptamana inainte de primul tur al alegerilor prezidentiale

Pentru prima data in istoria PSD tinta, la alegerile prezidentiale din noiembrie, este de a intra in turul doi. Cu acest target si cu un candidat caruia zilele ii sunt numarate la sefia partidului campania facuta de liderii social democrati a fost una lipsita de vitalitate si efervescenta. Premierul demis si candidatul Viorica Dancila a batut tara in lung si lat, intr-o campanie clasica la firul ierbii insotita doar de consilierii proprii si de singurul social-democrat care i-a ramas alaturi, Mihai Fifor.

2.000 de romani au votat deja pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale

Aproape 2. 000 de cetateni romani din diaspora au votat deja anticipat, prin corespondenta, pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale, desi inca nu se stie cine vor fi cei doi candidati care ajung in aceasta faza a procesului electoral.

STS a predat 25.000 de tablete pentru desfasurarea alegerilor prezidentiale: Operationalizarea sistemelor va avea loc in data de 5 noiembrie

Un numar de 25. 000 de tablete au fost predate atat in tara, cat si in strainatate pentru buna desfasurare a alegerilor prezidentiale, a anuntat Serviciul de Telecomunicatii Speciale citat de.

Organizarea alegerilor prezidentiale, miza uriasa a votului din Parlament

Presedintele Klaus Iohannis priveste cu ingrijorare spre Parlament mai ales ca miza uriasa a votului de azi o reprezinta organizarea alegerilor prezidentiale. Daca noul guvern nu va obtine votul de.

Sondaj USR, cu o saptamana inainte de alegeri: Dan Barna ramane pe locul 3, dupa Klaus Iohannis si Viorica Dancila

Un sondaj intern al USR il plaseaza pe Dan Barna, prezidentiabilul USR-PLUS, pe locul al treilea in clasamentul candidatilor, cu o saptamana inainte de primul tur al alegerilor prezidentiale, potrivit.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Cum afli la ce sectie de votare trebuie sa te prezinti?

Pe 10 noiembrie, in Romania esteorganizat primul tur alalegerile prezidentiale. Sectiile de votare din tara se vor deschide duminica.

Anunt ingrijorator despre ziua alegerilor prezidentiale. Ce se intampla in ziua votului

Seful Autoritatii Electorale Permanente AEP), Constantin Buica,spune ca se asteapta si de aceasta data la cozi la sectiile de votare din strainatate.

BOGDAN AURESCU: Voi solicita un raport despre stadiul pregatirii alegerilor prezidentiale in strainatate

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a anuntat ca, in cursul zilei de marti, va solicita un raport cuprinzator asupra stadiului pregatirii pentru alegerile prezidentiale in strainatate.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2046 seconds )