Libnet.ro
UNICEF

13:15

Sondaj confidential USR: Personalitatile care mobilizeaza cei mai multi votanti - Iohannis si Firea / Dan Barna, enervat si iritat ca Ciolos trage de timp in negocieri (DOCUMENT)

B1 B1,
Sondaj confidential USR: Personalitatile care mobilizeaza cei mai multi votanti - Iohannis si Firea / Dan Barna, enervat si iritat ca Ciolos trage de timp in negocieri (DOCUMENT)

Dan Barna, presedintele USR, a trimis o scrisoare membrilor Comitetului Politic al partidului, prin care se arata enervat si iritat de faptul ca discutiile cu PLUS despre alianta sunt amanate, iar decizia. continuă pe B1

in campania electorala apar si cei mai unionisti dintre cei mai mari unionisti!

Ca de fiecare data in campanie electorala apar cei mai unionisti dintre cei mai mari unionisti! Ei sunt cei carora le apartine unionismul si numai lor, toti ceilalti sunt numai ofrande aruncate de papusar ca sa le impiedice ascensiunea la puterea din Republica Moldova.

CUTREMUR: Unul dintre cei mai tari KICKBOXERI din lume a fost prins DOPAT! Trebuia sa se bata cu un roman, dar acum ar putea fi FORTAT sa se retraga (VIDEO)

Badr Hari, unul dintre cei mai spectaculosi luptatori de kickbox din lume, a fost prins dopata si risca sanctiuni drastice din partea Federatiei Internationale, potrivit gsp. ro. Sportivul marocan abia iesise.

Andreea Brasovean, unul dintre cei mai vechi reporteri Pro TV, a parasit postul si a semnat cu un canal de stiri

Andreea Brasovean, unul dintre cei mai vechi reporteri ai postului Pro TV, a semnat cu Digi 24, unde este prezentator si reporter.

Cei mai buni elevi romani la Geografie sunt argeseni. Judetul Arges a obtinut jumatate din cupe la ultimul concurs national organizat la aceasta disciplina

Pe 26 ianuarie, la Valcea a avut loc Concursul National Interdisciplinar La Scoala cu Ceas, competitie in care s-au intrecut sute de copii din 23 de judete. Trei cupe din cele sase acordate celor mai buni elevi la disciplina Geografie au ajuns in judetul Arges.

O romanca, in razboi cu unul dintre cei mai bogati oameni ai planetei

Cristina Balan, un inginer roman care a lucrat pentru Tesla si a semnalat probleme la autoturismele Model S, acuzatii in urma carora a fost fortata sa demisioneze, continua lupta cu gigantul american condus de.

Ludovic Orban: Nici daca se aflau la guvernare cei mai mari dusmani ai Romaniei nu era nascocit un asemenea atentat la adresa economiei Romaniei

Liderul PNL, Ludovic Orban, a atacat, marti, coalitia de guvernare PSD-ALDE, pentru faptul ca au adoptat OUG 114/2018, o ordonanta care a afectat functionarea economiei Romaniei, potrivit liberalului.

Romanii din Italia, printre cei mai castigati in urma introducerii venitului pe cetatenie

Venitul de cetatenie, promis cetatenilor italieni saraci, dar si strainilor rezidenti de cel putin 10 ani in Italia, care au o situatie economica precara, a devenit oficial pe 17 ianuarie 2019, cand guvernul a aprobat decretul de punere in aplicare.

Cei mai mari sahisti ai momentului vin la Bucuresti

Grand Chess Tour este cea mai importanta competitie pe etape a sahului mondial, iar unul dintre evenimentele cuprins in calendarul acestui an va fi in capitala tarii noastre.

Cei mai mari sahisti ai momentului vor juca la Bucuresti

Grand Chess Tour este cea mai importanta competitie pe etape a sahului mondial, iar unul dintre evenimentele cuprins in calendarul acestui an va fi in capitala tarii noastre.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )