Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sondaj IMAS: PSD, cel mai mic scor din ultimele sapte luni. PNL conduce in intentiile de vot Ce scor are Alianta USR-PLUS

Hotnews Hotnews,
 Sondaj IMAS: PSD, cel mai mic scor din ultimele sapte luni. PNL conduce in intentiile de vot Ce scor are Alianta USR-PLUS

PSD inregistreaza cel mai mic procent in intentiile de vot din ultimele sapte luni, ajungand la 20,8%, potrivit datelor unui sondaj IMAS, realizat la comanda Europa FM, realizat in perioada 6 26 august. PNL ramane pe primul loc cu 33,6% din intentiile de vot la parlamentare. continuă pe Hotnews

SONDAJ IMAS: PSD inregistreaza cel mai slab scor din ultimele 8 luni. PNL, in continuare pe primul loc in optiunile electoratului (FOTO)

PSD scande masiv in sondajele de opinie, chiar inaintea alegerilor locale. Barometrul Europa FM pentru luna august, realizat de IMAS, indica o scadere importanta pentru social-democrati, care sunt cotati cu 20,8%.

Computerul pe care Apple nu l-ar face niciodata: e cel mai mic Mac functional

Daca te-ai gandit ca ai avea nevoie de mai mult spatiu pe biroul tau, este posibil sa fi gasit solutia. Dar va trebui sa o construiesti chiar tu. Cel mai mic iMac din lume vine sub forma.

Cu cine se iubeste Ana Maria Lintaru de la Puterea Dragostei: M-a luat valul! E cel mai nou cuplu din showbiz

Una dintre cele mai senzuale concurente ale emisiunii Puterea Dragostei, Ana Maria Lintaru, , si-a gasit, in sfarsit, sufletul pereche. Culmea, tanarul cu pricina, prezentat public deja, este fratele unei alte celebritati de la noi. Cu cine se iubeste Ana Maria de la Puterea Dragostei Frumoasa, blonda si naturala din cap pana-n picioare, Ana Maria .

VIDEO Cel mai mare jaf din ultimii 11 ani in Franta: Hotii au furat 9 milioane de euro dintr-o masina securizata

Hotii au reusit sa fure noua milioane de euro in orasul Lyon intr-un atac armat asupra unui vehicul blindat, au spus procurorii, relateaza EuroNews. Se crede ca acesta e cel mai mare jaf din Franta din 2009 incoace, cand Toni Musulin a furat 11,6 milioane de euro.

Cel mai calduros an din istorie. Cate grade vor fi si in septembrie, in Romania

Dupa o perioada in care am avut parte de vreme la extreme, in Romania s-a asternut canicula. Urmatoarea perioada nu va fi cu mult diferita, ba chiar meteorologii atrag atentia ca 2020 ar putea fi cel mai calduros an din istoria tarii. 2020, an al extremelor meteorologice. Ar putea fi cel mai calduros din istorie .

Jeff Bezos, amenintat cu moartea? Ce a aparut in fata conacului sau dupa ce a devenit cel mai bogat om din istorie

Jeff Bezos a devenit oficial cel mai bogat om din istorie, dupa ce averea sa a sarit de pragul de 200 de miliarde de dolari. Dar pentru seful de la Amazon, mai multi bani inseamna si mai multe probleme. Aproximativ 100 de persoane s-au strans in fata casei sale din Washington. Acestia au protestat fata .

Cel mai bogat om din lume, amenintat cu ghilotina. Protest in fata casei multimiliardarului Jeff Bezos, patronul Amazon (VIDEO)

Jeff Bezos a devenit cel mai bogat om din lume. Fondatorul Amazon a adunat o avere impresionanta, de peste200 de miliarde de dolari, depasindu-l astfel pe Bill Gates, creatorul companiei Microsoft. in.

Sondaj IMAS. PSD, aproape de minimul istoric. Trei procente au pierdut social-democratii intr-o luna. USRPLUS vine puternic din urma

PSD a ajuns la o intentie de vot de 20,8, dupa ce luna trecuta era la 23,4, arata ultimul sondaj al IMAS, realizat la comanda Europa FM. Liberalii sunt in continuare pe primul loc in topul preferintelor.

Elena Mateescu, director ANM: 2020 ar putea sa fie cel mai calduros an din istorie!

Elena Mateescu, directorul Administratiei Nationale de Meteorologie, a spus duminica seara, ca vara acestui an a inegistrat temperaturi record, iar 2020 ar putea sa se alature anilor din seria celor mai caldurosi ani din istoria masuratorilor meteorologice.

Vara va continua si in septembrie. 2020 ar putea sa fie cel mai calduros an din istorie - directorul ANM

Vara 2020 a fost una a recordurilor de temperaturi, iar anul acesta ar putea fi considerat cel mai calduros an din istoria masuratorilor meteorologice, a spus la Digi24 Elena Mateescu, directorul Administratiei Nationale de Meteorologie ANM).

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2327 seconds )