Libnet.ro
UNICEF

15:15

Sony are poate cea mai buna camera foto compacta: obiectiv Zeiss si 42 megapixeli

Adevărul Adevărul,
Sony are poate cea mai buna camera foto compacta: obiectiv Zeiss si 42 megapixeli

Sony a intarziat peste doi ani cu lansarea unei noi versiuni pentru RX1r, o camera foto foarte buna. Vine acum cu RX1r II si a mai imbunatatit cateva lucruri. continuă pe Adevărul

Anvelopele de iarna au cea mai buna performanta de la sub +7C

Performanta anvelopelor este direct legata de temperatura exterioara. Pe masura ce temperatura scade chiar si cele mai bune anvelope de vara vor avea o performanta mai slaba decat cele de iarna.

Selectionerul Irlandei de Nord: Am fost cea mai buna echipa din grupa

Selectionerul Irlandei de Nord, Michael ONeill, a spus ca elevii sai au fost cei mai buni din Grupa F a preliminariilor Euro 2016. Irlandezii si nationala Romaniei au obtinut calificarea directa la turneul final din Franta.

Cum sa prepari cea mai buna dulceata de struguri, dupa reteta-minune a Sandei Marin

Sanda Marin, pe numele sau adevarat Cecilia Maria Siminionescu, autoarea celebrei carti de bucate romanesti, ne invata cum sa pregatim cea mai buna dulceata de struguri.

Romania - Protectorat American. De ce aceasta ar fi cea mai buna veste posibila

Semnele arata ca Romania devine un protectorat al SUA. Iar asta este cea mai buna veste posibila. De Gabriel Elefteriu.

(P) CFA vs. MBA: care este cea mai buna calificare pentru o cariera in finante?

WU Executive MBA Bucharest programul de MBA nr. 1 in Romania incheie la sfarsitul acestei luni perioada de inscrieri.

Light L16 este o camera foto cu 16 senzori pentru aproape orice poza vrei sa faci

Poate niciodata nu ai camera potrivita la tine, dar cu siguranta Light L16 incearca sa rezolve aceasta problema. Este o camera foto compacta cu 16 senzori, o premiera in tehnologie.

Emilia Clarke, desemnata cea mai sexi femeie a anului de revista Esquire: actrita a pozat topless FOTO VIDEO

Actrita britanica Emilia Clarke 28 de ani), cunoscuta drept mama dragonilor din serialul Game of Thrones/ Urzeala Tronurilor, a fost desemnata de revista Esquire cea mai sexi femeie a anului 2015, arata Huffington Post.

Raport pe 2014 al Ministerului Finantelor privind companiile de stat: Romgaz este cea mai profitabila societate de stat, iar Complexul Energetic Oltenia are cea mai mare pierdere

Un raport pe 2014 privind intreprinderile publice realizat de Ministerul Finantelor arata ca cea mai profitabila companie de stat este Romgaz. De altfel, ocupa primul loc intr-un top 10 cele mai profitabile societati de stat de trei ani incoace. In 2014, producatorul de gaze Romgaz a inregistrat un profit net de 1,4 miliarde de lei. La polul opus se afla Complexul Energetic Oltenia cu o pierdere de aproape 700 de milioane de lei. De altfel, compania se confrunta cu mai multe probleme, atat in justitie, existand mai multe dosare in atentia procurorilor DNA, cat si financiare. De altfel, dosarul Turceni-Rovinari in care sunt implicati premierul Victor Ponta si directorul general al companiei Laurentiu Ciurel a fost trimis recent in instanta. In ciuda acestor probleme, Laurentiu Ciurel refuza sa-si prezinte demisia. Vezi topul celor mai profitabile companii, dar si top 10 cu cele mai mari pierderi.

Cea mai mare tranzactie din istoria IT: Dell cumpara EMC pentru o suma astronomica

Dell, compania care dezvolta, produce si vinde calculatoare personale, a hotarat sa cumpere EMC Corporation, o companie care se ocupa cu stocarea datelor, pentru o suma de ordinul miliardelor de dolari, devenind cea mai mare tranzactie din istoria IT-ului. Desi foarte putina lumea a auzit de EMC, produsele sale sunt destul de populare. Pe langa [] Cea mai mare tranzactie din istoria IT: Dell cumpara EMC pentru o suma astronomica Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cea mai mare schimbare a Yahoo Mail: de ce nu o sa mai ai nevoie de parola

Yahoo Mail implineste 18 ani in aceasta toamna si sarbatoreste cu schimbarea aplicatiei. Odata cu aceasta, cea mai importanta noutate este ca iti permite sa te autentifici, in premiera, fara parola.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )