Libnet.ro
UNICEF

15:45

Sony va lansa un telefon extraordinar! Are cel mai mare numar de megapixeli

Antena3 Antena3,
Sony va lansa un telefon extraordinar! Are cel mai mare numar de megapixeli

Se zvoneste in prezent ca Sony pregateste un nou telefon din seria Xperia M, informeaza Playetch. roAfacerea cu telefoane mobile a celor de la Sony nu este una extrem de profitabila, dar compania japoneza nu renun. continuă pe Antena3

Cel mai mare spectacol fotbalistic dedicat lui Mihai Nesu

Uniti pentru Mihai ! Cel mai mare spectacol fotbalistic din ultimii ani, care va fi organizat pe 9 Mai la Sala Polivalenta din Capitala, ii este dedicat in totalitate lui Mihai Nesu. Cei care-l.

Cartea Recordurilor: O pisica din Marea Britanie are cel mai zgomotos tors din lume (VIDEO)

O pisica din Torquay, Marea Britanie, produce cel mai zgomotos tors al unei feline domestice, potrivit site-ului guinnessworldrecords. com. Torsul pisicii Merlin atinge 67,8 decibeli, depasindu-l pe cel de.

Teama cofondatorului Apple: cea mai mare amenintare de la bomba atomica incoace

Steve Wozniak poate ca nu a atins statutul de zeitate pe care unii i-l atribuie lui Steve Jobs, dar cofondatorul Apple este unul dintre cele mai rasunatoare numedin domeniul tehnologiei. Steve Wozniak este un om plin de opinii si unele sunt mai demne de luat in serios decat altele. Cea mai recenta declaratie a lui [].

Cel mai periculos drum din Romania e si cel mai aglomerat. Riscul de a muri la volan e urias

Riscul de a muri la volan, in Romania, este de doua ori fata de Germania si de aproape trei ori mai mare fata de Spania, informeaza Digi24. ro. Pe langa autostrazi, in multe locuri de.

Laptele are o valoare nutritiva mai mare, primavara. Ce proprietati au carnea de miel si ouale

In acest anotimp, laptele fie ca este de vaca, de capra sau de oaie are cea mai inalta valoare nutritiva. Profitati si consumati cas, urda, iaurt, lapte batut, branza proaspata, ne sfatuieste nutritionistul Mihaela Bilic.

Asta e CEA MAI MARE AMENINTARE a omenirii de la bomba atomica incoace: in fata acestor pericole, oamenii resimt frica si intra in panica,

De la bomba atomica incoace, amenintarile cibernetice reprezinta cel mai grav pericol cu care se confrunta omenirea, anuntul fiind facut de Steve Wozniak, cofondator al companiei Apple, intr-un.

Jandarmeria Romana, cel mai mare grad de incredere in randul romanilor

Conform ultimului sondaj de opinie realizat de INSCOP Research, in luna martie, 72. 3% dintre cetatenii intervievati au multa si foarte multa incredere in Jandarmeria Romana.

OMV Petrom trebuie sa achite cea mai mare amenda aplicata de Consiliul Concurentei

OMV Petrom trebuie sa achite cea mai mare amenda aplicata vreodata de catre Consiliul Concurentei, dupa ce a incalcat legea concurentei prin participarea la o intelegere de tip cartel, alaturi de alte companii de pe piata carburantilor, activitate.

Cum ne-au mintit hartile dintotdeauna. in realitate, Africa este de 14 ori mai mare decat Groenlanda

Harta de proiectie Mercator, una dintre cele mai utilizate in prezent, exagereaza in privinta regiunilor indepartate de ecuator. in realitate, Africa este de 14 ori mai mare decat.

Comisar de la OPC Prahova, jefuit in timpul unui control in cea mai mare piata din municipiu

Un comisar de la Protectia Consumatorilor Prahova a fost jefuit, joi, in timpul unui control desfasurat in cea mai mare piata din municipiu. Comisarul superior Alexandru Cardei din cadrul.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )