Libnet.ro
UNICEF

17:00

Sorana Cirstea isi pune din nou fanii pe jar. Cum s-a pozat jucatoarea noastra inaintea urmatorului turneu - FOTO

Antena3 Antena3,
Sorana Cirstea isi pune din nou fanii pe jar. Cum s-a pozat jucatoarea noastra inaintea urmatorului turneu - FOTO

Sorana Cirstea se bucura de momente frumoase ale carierei sale, reusind sa revina in Top 40 WTA. Aceasta reprezinta operformanta remarcabila tinand cont ca vine dupa o. continuă pe Antena3

FOTO Sorana Cirstea isi pune din nou fanii pe jar. Cum s-a pozat jucatoarea noastra inaintea urmatorului turneului

Sorana Cirstea trece printr-un moment bun al carierei sale, reusind dupa cativa ani sa revina in Top 40 WTA, performanta remarcabila tinand cont ca vine dupa o accidentare de durata.

Gazeta Sporturilor, prinsa cu un material Fake News despre Sorana Cirstea. Precizarile facute de publicatia sportiva (FOTO)

Gazeta Sporturilor a facut valva in ultima saptamana cu un articol in care Sorana Cirstea isi numea partenera de dublu, Jelena Ostapenko, drept un magar.

WTA Luxembourg: Sorana Cirstea a abandonat in primul tur

Jucatoarea Sorana Cirstea, locul 37 mondial si cap de serie 4, a abandonat, luni, in primul tur al turneului de la Luxembourg, cu premii de 250. 000 de dolari.

Sorana Cirstea a fost eliminata de Rybarikova in sferturi la turneul de la Linz

Jucatoarea Sorana Cirstea, locul 37 WTA si favorita 5, a fost eliminata, vineri, in sferturile de finala ale turneului de la Linz, cu premii totale de 250. 000 de dolari, ea fiind invinsa de sportiva slovaca Magdalena Rybarikova, locul 28 mondial, scor 5-7, 6-2, 6-1.

Veste buna pentru turisti: Big Ben va suna din nou in timpul sarbatorilor de iarna

Lucrarile de renovare la Big Ben vor lua o pauza la sfarsitul lunii decembrie pentru a permite faimosului ceas britanic sa bata din nou intre 23 decembrie si Anul Nou, potrivitSkyNews.

Legea privind contractele de credit pentru bunuri imobile, din nou in dezbatere

Deputatii din Comisia de buget au din nou pe ordinea de zi proiectul de Lege pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 52/2016 privind contractele de credit oferite consumatorilor pentru bunuri imobile, care transpune, practic, mult discutata Directiva din domeniu 17/2014).

WTA Linz: Sorana Cirstea, eliminata in sferturi de Magdalena Rybarikova

Parcursul Soranei Cirstea 37 WTA si cap de serie numarul cinci) la turneul WTA de la Linz s-a oprit in sferturi, faza a competitiei unde jucatoarea noastra a fost invinsa de Magdalena Rybarikova 28 WTA si cap de serie numarul unu), scor 5-7, 6-2, 6-1.

Turcia a prelungit din nou starea de urgenta introdusa dupa tentativa de rasturnare a lui Erdogan

Guvernul de la Ankara a aprobat o noua prelungire a starii de urgenta in Turcia, introdusa dupa tentativa de puci din 15 iulie 2016, a anuntat purtatorul de cuvant al cabinetului, Bekir Bozdag.

Surpriza de proportii: Va deveni, din nou, TATA (FOTO)

Este considerat cel mai bun jucator din lume in activitate. Totul ii merge perfect, da goluri pe banda rulanta, si-a calificat Nationala la Campionatul Mondial din Rusia si, mai nou, totul este perf.

ISIS loveste din nou: 30 de morti in Egipt

Cel putin 24 de militanti si sase soldati au fost ucisi duminica in atacuri asupra unor puncte militare de control din nordul Sinaiului, a precizat armata egipteana intr-un comunicat citat de.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )