Libnet.ro
UNICEF

10:30

Sorina Pintea a gasit solutia provizorie pentru problema din Sanatate: Sporurile vor fi platite de spitale (VIDEO)

B1 B1,
Sorina Pintea a gasit solutia provizorie pentru problema din Sanatate: Sporurile vor fi platite de spitale (VIDEO)

Ministrul Sanatatii a gasit o varianta provizorie pentru a evita o criza in Sanatate, pe fondul nemultumirii generale legate de scaderea veniturilor, prin plafonarea sporurilor. Banii vor fi luati din sumele. continuă pe B1

Sorina Pintea anunta ca scad veniturile la 10% din angajatii din Sanatate. Ce solutie a gasit

Sorina Pintea, ministrul Sanatatii, a anuntat ca scaderile din sanatate se inregistreaza la circa 10% din angajati si da vina pe managerii din spitale. Anuntul, dupa o serie de negocieri cu liderii sindicali, nemultumiti ca veniturile au scazut cu sume.

Sorina Pintea si Olguta Vasilescu discuta cu sindicalistii din Sanatate pe tema sporurilor

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, si ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, discuta vineri cu sindicalistii din domeniul sanitar, nemultumiti de scaderea sporurilor, informeaza B1 TV. in ultimele zile.

E OFICIAL! Companiile care aplica dublu standard pentru produsele din Est si Vest, amendate cu MILIOANE DE EURO

Companiile care aplica dublu standard pentru produsele din Est si Vest vor putea fi amendate cu cel putin 4 la suta din cifra de afaceri anuala. CE a pus la punct un regulament care sanctioneaza dur.

Guvernul va stabili ca data de 30 aprilie sa fie zi libera pentru angajatii din sistemul bugetar

Guvernul va stabili ca data de 30 aprilie sa fie zi libera pentru angajatii din sistemul bugetar, a anuntat astazi, la inceputul sedintei de Guvern, premierul Viorica Dancila.

Comandament special pentru gropile din Bucuresti. Gabriela Firea: Strazile trebuie reparate de urgenta

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a convocat, miercuri, un comandament special pentru gropile din Bucuresti. Primarul vrea ca toate strazile sa fie reparate, pentru a nu mai exista niciun risc pentru.

Arabii au gasit solutia ca soferii sa plateasca taxele pe loc: placutele inteligente cu cont bancar si GPS

Placutele de inmatriculare ale vehiculelor nu s-au schimbat prea mult in concept, desi masina a fost inventata cu mai mult de un secol in urma. Acum, insa, arabii experimenteaza placutele de inmatriculare inteligente cu ecrane digitale, iar soferii din.

Romania a devenit a noua in lista celor mai disponibile tari pentru trai din Europa

Compania britanica MoveHub a dezvaluit rezultatele studiului bazat pe indicele costului vietii Numbeo. Romania s-a localizat pe locul noua din 40 de tari europene. Cea mai disponibila tara europeana a devenit Ucraina, ocupand totodata locul al treilea in lume dupa Egipt si Pakistan. Elvetia a devenit cea mai scumpa tara pentru viata in Europa si a doua in lume.

Romania a devenit a noua in lista celor mai disponibile tari pentru trai din Europa

Compania britanica MoveHub a dezvaluit rezultatele studiului bazat pe indicele costului vietii Numbeo. Romania s-a localizat pe locul noua din 40 de tari europene. Cea mai disponibila tara europeanaa devenit Ucraina, ocupand totodata locul al treilea in lume dupa Egipt si Pakistan. Elvetia a devenit cea mai scumpa tara pentru viata in Europa si a doua in lume.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )