Libnet.ro
UNICEF

22:30

Spitalul din Afganistan bombardat din greseala, cel mai probabil de americani, a incetat sa mai functioneze

România Liberă România Liberă,
 Spitalul din Afganistan bombardat din greseala, cel mai probabil de americani, a incetat sa mai functioneze

Organizatia Medici fara Frontiere a anuntat azi, potrivit Agerpres, ca spitalul din Afganistan bombardat cu doua zile in urma, din greseala, cel mai probabil de avioane americane, a incetat sa functioneze. continuă pe România Liberă

UPDATE. Spitalul din Afganistan a fost bombardat de fortele Statelor Unite. Peste 20 de oameni au fost ucisi

Centrul medical al organizatiei Medici fara Frontiere din Kunduz, oras in nordul Afganistanului unde armata a preluat controlul dupa ce acesta fusese ocupat la inceputul acestei saptamani de talibani, a fost.

Avioane americane au distrus accidental un spital din Afganistan

Bilantul raidului american american care a vizat un spital al organizatiei Medici fara Frontiere din Afganistan este de cel putin noua morti, zeci de membri ai asociatiei umanitare fiind disparuti, in timp ce Statele Unite au recunoscut ca au bombardat.

Cel mai puternic uragan din ultimii ani foarte probabil va lovi Marea Britanie

Cel mai puternic uragan din ultimii cinci ani este asteptat sa loveasca Marea Britanie saptamana viitoare. Acesta vine dupa o toamna nefiresc de calda, cu temperaturi record, scrie.

El este cel mai viril barbat din lume! Are peste 100 de copii

Un barbat de 46 de ani din Olanda este tatal a 100 de copii si ar putea fi considerat cel mai viril din lume. Ed Houben a primit acest titlul dupa ce a inceput sa ajute familii care nu puteau avea copii, iar metoda.

Acesta poate fi cel mai mare sarpe capturat vreodata

A aparut un concurent serios pentru titlul de cel mai mare sarpe din lume. Un film postat online arata o bestie de dimensiuni impresionante, care te baga in sperieti, chiar daca cei cei care au capturat reptila au.

Sustinatorii partidelor pro-ruse din Republica Moldova au ocupat cel mai important bulevard din Chisinau

Liderii pro-rusi Igor Dodon si Renato Usatii au inceput sa implementeze asa-numitul plan B, cerandu-le sustinatorilor lor sa ocupe bulevardul Stefan cel Mare si Sfant, cea mai importanta artera din capitala Republicii Moldova, potrivit Unimedia.

Japonezii au lansat cel mai compact ecran 8K

Deoarece produc panouri pentru un numar foarte mare de companii, cei de la Japan Displaysunt motivati sa creeze ecrane precum cel ilustrat mai sus. Desi exista posibilitatea sa nu fi auzit niciodata de Japan Display, sunt sanse foarte mari sa fi folosit la un moment dat un dispozitivce folosea un ecran produs de respectiva companie. [] Japonezii au lansat cel mai compact ecran 8K Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai bogat om din Alba, catre studenti: Sa nu pierdeti vremea. Sa va ganditi bine daca are rost sa ramaneti la facultate

Cel mai bogat om din Alba si unul dintre cei mai importanti oameni de afaceri din Romania, Ioan Popa, patronul companiei Transavia, a tinut sa transmita un mesaj studentilor de la Universitatea din Alba Iulia, la inceputul anului de studiu. Ioan Popa le-a spus acesora in stilul propriu la ce sa se astepe dupa finalizarea facultatii.

Romania are al patrulea cel mai mare pret la lapte din UE

Pretul pentru un litru de lapte in Romania este de 1,06 euro, al patrulea cel mai mare pret din UE, dupa cele din Italia, Cipru si Luxemburg, toate economii mai dezvoltate si cu salarii mult peste cele din.

Antena 3, cel mai urmarit post de stiri in septembrie

Conform cifrelor oferite de Kantar Media, Antena 3 a ramas cel mai urmarit post tv informativ din Romania si in luna septembrie. Pe intreaga zi, Antena 3 a inregistrat, in randul publicului din mediul urban de peste 18 ani, o medie de 7. 7% cota de piata.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )