Libnet.ro
UNICEF

01:05

Spitalul Judetean din Suceava, militarizat

Hotnews Hotnews,
 Spitalul Judetean din Suceava, militarizat

Conducerea Spitalului Judetean Suceava a fost preluata de o echipa de medici militari, care a mers joi la Suceava. De altfel, presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca unitatea medicala va fi militarizata. continuă pe Hotnews

Spitalul din Suceava primeste un ventilator de terapie intensiva si echipamente de protectie donate de Salvati Copiii

Spitalul Judetean din Suceava va primi, incepand de astazi, un ventilator de suport respirator, patru injectomate si echipamente de protectie constand in manusi chirurgicale, masti de protectie, viziere, combinezoane de protectie, bonete, botosi si 375 de kilograme de dezinfectanti de nivel inalt pentru suprafeteinstrumentar medical si aeromicroflora - donatie din partea Organizatiei Salvati Copiii.

CORONAVIRUS |Klaus Iohannis retrage decoratia Ordinul Meritul Sanitar acordata Spitalului Judetean din Suceava

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a decis sa retraga decoratia acordata Spitalului Judetean de Urgenta din Suceava, Ordinul Meritul Sanitar in grad de Cavaler, acordata pe 5 aprilie 2019, pe fondul.

Cel putin 5 medici de la Spitalul Judetean din Deva si 13 pacienti infectati cu coronavirus. Spitalul, in carantina, managerul, suspendat din functie de catre prefect

Cel putin 5 medici si cel putin 13 pacienti de la Spitalul Judetean de Urgenta Deva sunt infectati cu coronavirus, iar unitatea medicala a fost inchisa in totalitate, astfel ca nimeni nu intra si nimeni nu iese timp de 14 zile. Prefectul judetului, Vasile Poteca, a anuntat ca luni l-a suspendat din functie pe managerul spitalului, care nu a luat absolut nicio masura.

CORONAVIRUS. Spitalul Judetean din Suceava, militarizat. Nelu Tataru: Vor fi testati cei din linia intai. in acest moment sunt internate 324 de persoane (VIDEO)

Minisistrul Sanatatii, Nelu Tataru, a mers, joi, al Suceava, focarul de coronavirus al Romaniei. Dupa demisia noii conduceri, de miercuri seara, situatia din zona risca sa scape de sub control. Astfel ca,.

Situatie dramatica la Spitalul Judetean din Deva: 18 oameni infectati cu Covid 19, managerul a fost suspendat

Situatie dramatica la Spitalul Judetean din Deva: 18 oameni infectati cu Covid 19. Managerul interimar a fost suspendat.

Spitalul-dezastru din Suceava. Se aud telefoanele sunand din sacii negri in care sunt carati mortii

Nepoata unui pacient de 68 de ani care a murit luni dimineata in Spitalul Judetean din Suceava a relatat lucruri infioratoare despre situatia din spital.

Peste 4 milioane de Euro s-au strans pana acum in cadrul Teledonului Romani impreuna. 48.000 de masti au plecat deja spre Spitalul Judetean din Suceava

Peste 4 milioane de Euro s-au strans pana acum in cadrul Teledonului Romani impreuna. 000 de masti vor ajunge astazi, la Spitalul Judetean din Suceava, regiunea cea mai grav afectata de Covid 19. Tot joi, spre Spitalul Judetean din Deva si cel din Botosani vor fi livrate cate 25. 000 de masti.

Deputat ALDE despre situatia Spitalului din Suceava: De sambata pana luni au murit 20 de persoane

Situatie bulversanta la Spitalul Judetean din Suceava. Deputatul PNL Alexandru Baisanu spune ca in doar trei zile ar fi murit 20 de oameni, despre care nimeni nu spune nimic.

Cand va putea incepe testarea Covid 19, cu aparatul Real Time PCR, la Spitalul Judetean din Deva

La Spitalul Judetean de Urgenta din Deva, vor putea fi realizate testari COVID 19, cu aparatul Real Time PCR, anunta Prefectura Huendoara.

Marturie din Spitalul-groazei din Suceava: Se aud telefoanele sunand din sacii negri cu care sunt carati mortii

Nepoata unui pacient de 68 de ani, care a murit luni dimineata in Spitalul Judetean din Suceava, a povestit cum a aflat cumplita veste despre barbatul care si-a gasit sfarsitul in spitalul-groazei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )