Libnet.ro
UNICEF

20:15

Cei mai buni fotbalisti din Europa reintra in scena!

Online Sport Online Sport,
Cei mai buni fotbalisti din Europa reintra in scena!

Regalul fotbalistic din Europa continua si in weekend cu cele mai bune cote pe Betano! . continuă pe Online Sport

Vedeta devastata de moartea interlopului Emi Pian: A murit unul dintre cei mai buni prieteni ai mei

Fosta vedeta a emisiunii Insula Iubirii, ispita Bianca Pop, a reactionat pe retelele de socializare imediat ce a aflat despre moartea lui Florin Mototolea, cunoscut sub numele de Emi Pian, liderul clanului Duduianu din Capitala. Se pare ca vedeta este devastata de disparitia celui pe care il considera unul dintre cei mai buni prieteni.

Pentru prima data in istoria jocurilor UFC, primul loc in topul celor mai buni luptatori este ocupat de o femeie

Amanda The Lioness Nunes, o lupatoare care si-a demonstrat dominanta asupra diviziei feminine din UFC, este cel mai bun atlet din jocul celor de la EA Sports.

Cei mai bogati romani si averile lor fabuloase. Cine are cei mai multi bani in cont

Cei mai bogati 10 oameni ai lumii au, cumulat, o avere de trei ori mai mare decat PIB-ul Romaniei. Ierarhia miliardarilor romani s-a schimbat si ea, Maria Linda ne spune cine are cei mai multi bani in cont.

Judetele din Romania cu cei mai multi batrani saraci. Aproape un million de varstnici, nevoiti sa se descurce cu cateva sute de lei pe luna

Potrivit datelor Casei Nationale de Pensii Publice CNPP), aproximativ un milion de pensionari sunt nevoiti sa traiasca doar cu cateva sute de lei pe luna. Judetele din Romania cu cei mai multi.

Cum faci cei mai gustosi ardei umpluti. Ingredientele secrete care dau savoare, cat se tin la cuptor

Cei mai gustoti ardei umpluti se fac in Bucovina. Reteta deliciosului preparat o regasim in cartea Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti Editura Paideia) a regretatului gastronom Radu Anton Roman care spunea ca acest fel de mancare poate sta pe orice masa, oricat de simandicoasa ar fi.

Compania chineza Haier, unul dintre cei mai mari producatori de electrocasnice din lume, se pregateste sa deschida o fabrica in judetul Prahova: Cate locuri de munca ar urma sa fie create (VIDEO)

Unul dintre cei mai mari producatori de electrocasnice din lume, gigantul chinez Haier va deschide o fabrica in judetul Prahova. Compania se pregateste sa deschida o fabrica de frigidere in parcul industrial di.

Compania chineza Haier, unul dintre cei mai mari producatori de electrocasnice din lume, se pregateste sa deschida o fabrica in judetul Prahova: Proteste in Franta dupa decizia de mutare a liniilor de productie (VIDEO)

Unul dintre cei mai mari producatori de electrocasnice din lume, gigantul chinez Haier va deschide o fabrica in judetul Prahova. Compania se pregateste sa deschida o fabrica de frigidere in parcul industrial di.

Cati bani castiga cei mai bogati bugetari. Klaus Iohannis ia de 4 ori mai putin

Declaratiile de avere ale celor sus pusi in stat arata o bunastare graitoare, socotind chiar si numai veniturile lor anuale, care depasesc de patru ori sumele pe care le incaseaza seful statului, Klaus Iohannis. Cu banii stransi in cele patru anotimpuri, nababii pot cumpara un apartament cu 3-4 camere intr-o zona din inima Capitalei. Cine .

Simona Halep, in carantina. Ce se intampla cu cea mai buna sportiva din Romania

Anul acesta marea majoritate a turneelor importante de tenis sunt semnul intrebarii, la fel si participarea celor mai importanti jucatori ai momentului, tinand cont actuala criza epidemiologica la nivel mondial. Simona Halep, 24 de ora de carantina in Cehia Dupa ce a refuzat participarea la turneul italian de la Palermo, tocmai din cauza restrictiilor de .

Veste uriasa pentru toti romanii cu credite la banca. Cel mai mic ROBOR din ultimii 2 ani

Astazi, indicele ROBOR la trei luni a scazut la 2,04%, de la 2,05%, si a atins cea mai mica valoare din martie 2018 si pana in prezent, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei. in functie de acest indice sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei. Ce decizie au luat specialistii BNR, aflati .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )