Libnet.ro
UNICEF

09:15

Ce spune Ponta despre relatia institutionala cu Iohannis

România Liberă România Liberă,
Ce spune Ponta despre relatia institutionala cu Iohannis

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica, la Romania Tv, ca in opinia sa colaborarea institutionala cu presedintele Klaus Iohannis va decurge in continuare foarte bine, informeaza Agerpres. continuă pe România Liberă

Ponta, despre scandalul Holzindustrie - Codul Silvic: Eu am acuzat deputati PNL, nu oameni de langa Iohannis

Premierul Victor Ponta a declarat, astazi, ca acuzatiile sale privind lobby-ul facut de compania Holzindustrie i-au vizat pe anumiti deputati PNL, nicidecum de oameni din anturajul presedintelui Klaus Iohannis.

Victor Ponta, despre modificarile la Codul Penal pe care Iohannis spune ca le-ar putea ataca la CCR: Propaganda securista

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a declarat duminica, la Romania TV, dupa anuntul presedintelui Klaus Iohannis ca se gandeste sa atace la Curtea Constitutionala modificarile parlamentarilor la Codul Penal, ca totul este o propaganda securista, potrivit stiripesurse. ro.

Ponta, despre Dragnea: in Romania, orice fapta buna nu ramane nepedepsita

Premierul Victor Ponta i-a multumit, sambata, la Targu Jiu, lui Liviu n. r. - Dragnea, ministrul demisionar al Dezvoltarii Regionale, aflat langa el), care s-a implicat foarte mult in proiectul modernizarii stadionului din municipiu, adaugand ca in Romania, nicio fapta buna nu ramane nepedepsita.

Premierul Victor Ponta anunta ca, pe 2 iunie, prezinta Parlamentului directiile viitoare de dezvoltare

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a anuntat ca, la inceputul lunii iunie, va prezenta Parlamentului directiile viitoare de dezvoltare. Pe 2 iunie la ora 16 voi prezenta Parlamentului.

Premierul Victor Ponta: Liviu Dragnea a avut ghinionul de a fi singurul in dosar (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat vineri, la sediul PSD, dupa decizia data de inalta Curte de Casatie si Justitie in cazul lui Liviu Dragnea, ca acesta a avut ghinionul de a fi singurul in acest dosar,.

Victor Ponta: Relatia cu Traian Basescu a fost un cosmar institutional. Lucrurile merg de o mie de ori mai bine cu domnul Iohannis

Premierul Victor Ponta a facut mai multe afirmatii in cadrul unei emisiuni televizate despre relatia institutionala pe care o are cu presedintele Klaus Iohannis, transmite Agerpres. Ponta nu a ezitat sa.

Victor Ponta, despre reactia liberalilor dupa condamnarea lui Dragnea: Am vazut nemernicia liderilor PNL, care ieri dadeau comunicate. Nu au fost cu noi pe scena?

Aflat intr-o vizita la Targu Mures, Victor Ponta i-a luat din nou apararea lui Liviu Dragnea si si-a manifestat nemultumirea fata de atitudinea vechilor liberali, care au luat si ei parte la actiunea din 2012.

Iohannis a cerut SRI sa verifice afirmatiile lui Ponta despre intalnirile dintre liberali si Holzindustrie Schweighofer

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a declarat pe Aeroportul Henri Coanda la plecarea la Milano, ca este surprins de afirmatiille premierului ca oameni politic din Partidul National Liberal ar fi avut intalniri private cu reprezentantii firmei Holzindustrie Schweighofer si ca Administratai Prezidentiala ar fi fost influentata de anumiti liberali atunci cand a trimis la reexaminare legea Codului Silvic.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )