Libnet.ro
UNICEF

18:00

Vesti bune pentru somerii din Romania. Peste 30.000 de locuri de munca vacante, la nivel national

Antena3 Antena3,
Vesti bune pentru somerii din Romania. Peste 30.000 de locuri de munca vacante, la nivel national

Peste 30. 000 de locuri de munca sunt vacante la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Prahova, Sibiu, Timis si Cluj, in timp ce in Bacau, Caras-Severin, Giurgiu, Botosani si. continuă pe Antena3

Vesti bune pentru biciclistii din Bucuresti. Anuntul facut de Gabriela Firea

PrimarulCapitalei a anuntat ca va incepe o ampla campanie de reparare a pistelor destinate vehiculelor pe doua roti. Primaria Municipiului Bucuresti, prin Administratia Strazilor, a demarat lucrarile.

Vesti bune pentru consumatorii casnici! Curentul electric livrat populatiei se va ieftini de la 1 iulie

Vesti bune pentru consumatorii casnici. Curentul electric livrat populatiei se va ieftini cu 3,5% de la 1 iulie. Acest lucru este posibil in urma aplicarii unei noi metodologii de calcul si avizare la nivelul.

Vesti bune pentru romani! Curentul electric se va ieftini de la 1 iulie pentru consumatorii casnici

Vesti bune pentru consumatorii casnici. Curentul electric livrat populatiei se va ieftini cu 3,5% de la 1 iulie. Acest lucru este posibil in urma aplicarii unei noi metodologii de calcul si avizare la nivelul.

Vesti bune pentru bucuresteni. Bruxelles aproba linia de metrou 1 Mai-Otopeni

Rovana Plumb vine cu vesti excelente pentru bucuresteni. Ministrul Fondurilor Europene a declarat in exclusivitate pentru Antena 3 ca, in urmatoarele doua saptamani, Comisia Europeana va aproba linia de.

Ministrul Muncii vine cu vesti bune pentru firmele care investesc in zonele cu somaj peste medie. Vor primi ajutor de stat

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, joi, la Craiova, ca in perioada urmatoare firmele care vor investi in zonele cu o rata a somajului peste media pe tara, vor beneficia de ajutor de.

Vesti bune pentru SOFERI: Modelul care se lupta cot la cot cu DACIA, produs in ROMANIA

Ford va spori investi tiile la uzina de la Craiova si va produce al doilea vehicul exclusiv in tara noastra, intensificand astfel competitia cu Dacia. Investitiile Ford sporesc in Romania cu 200 de milioane .

Bancile din Romania au obtinut, in primele trei luni ale anului, un profit de 1,78 miliarde de lei, mult peste T1 2017

Bancile din Romania au obtinut, in primul trimestru al acestui an, un profit net de 1,78 miliarde de lei, cu 43,6% mai mare decat in aceeasi perioada a anului trecut, reiese din datele publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR). De unde provine.

Restrictioneaza importurile de carne de porc din Romania

Autoritatea Federala Sanitara Veterinara din Rusia Rosselkhoznadzor) a anuntat, ieri, ca a introdus restrictii temporare cu privire la importurile de porci vii, carne de porc si produse continand carne de porc din Romania, ca urmare a epidemiei de pesta porcina, informeaza Agerpres.

Asociatia Societatilor Financiare din Romania si-a ales o noua conducere. UniCredit preia fraiele, avand membri in pozitiile cheie

Asociatia Societatilor Financiare din Romania ALB), asociatie profesionala care reprezinta industriile de leasing si credit de consum IFN, si-a ales o noua conducere. Mircea Cotiga foto), CEO al UniCredit Leasing, a fost desemnat presedinte ALB, iar.

SOC in lumea mondena: O cunoscuta STILISTA din Romania, gasita MOARTA! Trupul ii era ZDROBIT - Ipoteza anchetatorilor (FOTO)

Stilista Raluca Rosu s-a sinucis. Apreciata ca fiind unul dintre cei mai buni trendsetteri din Romania, Raluca a ales sa-si puna capat zilelor aruncandu-se de la etajul 6 al blocului in care.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )