Libnet.ro
UNICEF

07:00

FOTO Cum arata unul dintre cele mai frumoase targuri de Craciun din tara

Adevărul Adevărul,
FOTO Cum arata unul dintre cele mai frumoase targuri de Craciun din tara

Sute de oameni au participat la deschiderea oficiala a editiei 2018 a Targului de Craciun din Cluj-Napoca, vineri, 23 noiembrie. S-au aprins luminitele de sarbatori si au avut loc primele concerte din program. continuă pe Adevărul

Istoria unuia dintre cele mai izolate triburi: cum ar fi contribuit experimentul unui britanic la ostilitatea fata de straini

La sfarsitul secolului XIX, un ofiter britanic de marina descria vizita pe o insula izolata din Marea Andaman si intalnirea cu unul dintre cele mai enigmatice triburi de vanatori-culegatori din lume, un grup de oameni timizi, care mancau radacini si broaste testoase si depozitau craniile porcilor salbatici.

Starea partiilor din Europa: 7 dintre cele mai ieftine destinatii de pe Batranul Continent

De cativa ani, deja, turistii romani care practica sporturi de iarna prefera sa isi petreaca weekend-urile sau vacantele in statiunile montane din Europa care, spre deosebire de cele din Romania, practica tarife mai mici, au piste mai lungi si mai bine.

Politia italiana a confiscat vilele unuia dintre cele mai mari clanuri mafiote din Italia

Politia italiana a confiscat marti opt vile de lux construite ilegal in Roma de catre cea mai infama si inradacinata grupare mafiota, intr-o actiune care a implicat circa 600 de politisti, scrie Reuters. Primarul orasului, Virginia Raggi, care a urmarit operatiunea impotriva mafiotilor din clanul Casamonica, a declarat ca proprietatile vor fi demolate pana la sfarsitul anului.

DOLIU in Romania! Unul dintre cei mai iNDRAGITI preoti a MURIT

Preotul Adrian Buric, parohul Parohiei Valea Ursului din Protopopiatul Roman, a incetat din viata la 47 de ani, in urma unui stop cardiorespirator. Preotul se afla intr-un supermarket, la cumparaturi, cand a a.

MAGGIE KITSHOFF, PRIME KAPITAL: Bucurestii Noi devine una dintre cele mai atractive zone din Capitala Romaniei

Prime Kapital urmeaza sa construiasca in apropierea statiei de metrou Jiului un nou ansamblu rezidential, cu 458 de locuinte Prime Kapital a anuntat, ieri, ca investeste intr-un nou proiect imobiliar, Marmura Residence, compus din cinci cladiri care vor gazdui, in total, 458 de apartamente.

Revolta directoarei unui liceu de elita din Bucuresti, dupa ntlnirea cu micii Dumnezei din primarii: Acesti oameni care cred ca functiile i fac mai destepti dect au fost vreodata decid pentru noi toti

Directoarea Colegiului National Gheorghe Sincai din Bucuresti, unul dintre cele mai mari licee din Capitala, arata intr-o postare pe Facebook ca scoala pe care o conduce sta la mila primariei pentru reparatiile cladirii in care invata sute de elevi. Ea ii critica pe micii Dumnezei care cred ca functiile ii fac mai destepti decat au fost vreodata.

Eurostat: Romnia si Bulgaria, tarile UE cu cele mai mici rate de deces provocat de cancer

1,3 milioane de oameni au murit din cauza cancerului, in anul 2015, in Uniunea Europeana, ceea ce inseamna peste un sfert - 25. 4% - din numarul total al deceselor inregistrate in acel an, arata datele publicate joi de Eurostat. in timp ce Olanda si Slovenia au cele mai mari rate de deces din cauza cancerului peste 30% din totalul deceselor), Romania si Bulgaria sunt printre tarile UE cu cele mai mici rate de decese provocate de cancer Romania mai putin de 20%, iar Bulgaria putin peste 15%).

FOTO Una dintre cele mai sexy jucatoare de tenis, imagini de senzatie pe o plaja din Maldive

Sezonul de varf din tenis este incheiat, astfel ca toate vedetele din circuit isi incarca bateriile in vederea anului 2019.

O noua TRAGEDIE in muzica populara! Marea cantareata a cedat! Rugaciuni pentru MARIA... (FOTO)

Maria Loga, una dintre cele mai iubite artiste de la noi, a trecut prin clipe grele in urma cu mai multi ani cand fiicele sale au fost furate. Fostul sot mi-a furat fetitele. L-am vazut cu ochii mei cand.

Specialistii au desemnat cea mai buna jucatoare de tenis din toate timpurile. Cui ii revine aceasta distinctie

Specialistii portalului Tennis Channel, unul dintre cele mai influente din lumea tenisului, au desemnat in urma unui sondaj cine merita titlul de cea mai buna jucatoare din toate timpurile.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2474 seconds )