Libnet.ro
UNICEF

09:01

Statiunea de schi din Austria care a raspandit COVID-19 pe continent

Hotnews Hotnews,
 Statiunea de schi din Austria care a raspandit COVID-19 pe continent

O localitate din landul Tirol, descrisa ca visul iernii albe, a ajuns sa fie incubatorul perfect pentru coronavirus. Autocare intregi de turisti europeni au plecat din mica localitate in februarie, iar autoritatile au identificat ulterior sute de cazuri de Covid-19 legate de Ibiza Alpilor, relateaza Politico. eu. continuă pe Hotnews

Cine este medicul din Timisoara care a vindecat 16 pacienti de coronavirus pana acum. Schema medicamentoasa folosita

La Timisoara s-au vindecat 16 pacienti, sau cel putin asa ne declara doctorul Virgil Musta, medicul primar de la Spitalul de boli infectioase Victor Babes din Timisoara. Cine este medicul din Timisoara care a vindecat 16 pacienti de coronavirus pana acum Daca tinem cont de numarul de imbolnaviri, si anume 249, dar si de faptul .

Ce se intampla cu romanii din strainatate, care vor sa revina in tara de Paste. Iohannis a lansat un apel important

Deoarece suntem intr-o situatie complicata, din cauza coronavirusului, presedintele Klaus Iohannus a decretat starea de urgenta in intreaga tara, pe o perioada de 30 de zile. Presedintele Klaus Iohannis a sustinut astazi o videoconferinta prin care, printre altele, le transmite un mesaj important persoanelor din dispora. Ce se intampla cu romanii din strainatate, care vor .

Judetul din Romania care nu a mai raportat niciun caz de coronavirus. Cum a fost posibil asta

Pana la data de 18 martie 2020, ora 18:00, au fost confirmate 261 cazuri de infectie cu coronavirus COVID-19. in ultimele zile au fost confirmate in medie aproximativ 30 de cazuri. Desi situatia este pe un trend ascendent, intr-un judet din Romania s-a oprit timpul in loc. Cum a fost posibil sa nu mai raporteze .

Coronavirus pune in pioneze viitorul turneelor de tenis din 2020: care sunt anulate

Oficialii ATP si WTA au fost nevoiti sa ia o decizie radicala legata de viitorul competitiilor programate in urmatoarele luni. Din cauza pandemiei, cele mai multe concursuri nu se vor mai tine. Masurile legate de anularea evenimentelor sportive au fost luate in fiecare colt al mapamondului. Fiecare tara a luat masuri pe marginea acestui subiect, .

Filipine - prima tara din lume care inchide bursa din cauza noului coronavirus

Bursa a fost inchisa marti pe termen nedefinit in Filipine, prima tara din lume care ia o astfel de masura din cauza epidemiei cu noul coronavirus.

Cine este antrenorul din Spania care a murit din cauza coronavirusului. Avea numai 21 de ani

Virusul care da atatea batai de cap planetei in aceasta perioada i-a fost fatal unui tanar antrenor din Spania. Acesta avea doar 21 de ani, pregatea echipa de juniori a unui club din ligile inferioare, insa fusese diagnosticat, recent, cu o boala oncologica care l-a facut vulnerabil in fata noului coronavirus provenit din China. Cine .

Dosar penal pentru un barbat din Cluj care a sunat la 112 si a mintit ca are coronavirus

Un barbat care a sunat la 112 si a mintit autoritatile ca a fost infectat cu coronavirus s-a ales cu dosar penal si risca sa ajunga dupa gratii.

Coronavirus: Primul oras din Romania care restrange programul autobuzelor si tramvaielor

Programul mijloacelor de transport in comun din Iasi a fost limitat, in urma unei decizii a Comitetului local pentru Situatii de Urgenta. Astfel, tramvaiele si autobuzele vor circula numai intre anumite ore.

EXCLUSIV ITM NU a amendat firmele din Bucuresti care au implementat telemunca. FAKE NEWS demontat de autoritati in plina criza provocata de coronavirus

In ultimele zile a circulat in mediul online o stire falsa potrivit careia mai multe firme din Capitala ar fi fost amendate de Inspectoratul Teritorial de Munca ITM) pentru ca au implementat telemunca, in.

Aceasta este SINGURA tara din Europa care NU a fost afectata de CORONAVIRUS! Ce masuri au luat autoritatile ca sa se fereasca de virus

Coronavirusul a ajuns in multe locuri din lume, dar iata ca singura tara din Europa in care virusul COVID-19 nu a ajuns este MUNTENEGRU! in aceasta tara locuiesc putin peste 600. 000 de oameni si, pana ac.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )