Libnet.ro
UNICEF

18:30

Statul pune la bataie 100 de milioane de euro pentru noi locuri de munca

România Liberă România Liberă,
Statul pune la bataie 100 de milioane de euro pentru noi locuri de munca

Granturile alocate de la bugetul de stat pot fi obtinute de companiile nou-infiintate sau cele in activitate, IMM sau intreprinderi mari. in paralel se deruleaza schema de ajutor de stat avand ca obiectiv stimularea investitiilor cu impact major in economie, care are un buget tot de 450 milioane lei. Referindu-se la schema care se va derula luna viitoare, ministrul Finantelor, Darius Valcov a aratat ca: Aceasta schema de ajutor de stat va conduce la crearea a 3. 724 de noi locuri de munca. Astfel, in functie de regiunea unde se realizeaza investitia, nivelul maxim al ajutorului de stat variaza intre 15% Bucuresti) si 50% Regiunea Nord-Vest, Centru, Nord-Est, Sud-Est, Sud-Muntenia si Sud-Vest Oltenia). Sunt considerate cheltuieli eligibile costurile salariale inregistrate pe o perioada de 2 ani consecutivi, ca urmare a crearii de locuri de munca. continuă pe România Liberă

Octagon a alocat 8,1 milioane euro pentru contractele de constructii

Bilantul pe 2014 al companiei de constructii Octagon Contracting and Engineering cuprinde lucrari de constructii in valoare de 8,1 milioane euro pentru: proiecte noi in Bucuresti, Craiova, Slobozia, Arad si Deva), focus pe infrastructura si contractarea celei de a doua faze a proiectului de birouri Hermes Business Campus, arata un comunicat remis azi de companie.

Amenzi totale de 29 milioane euro pentru Mega Image, Metro, Real si Selgros

Consiliul Concurentei CC) a amendat retailerii Mega Image, Metro, Real si Selgros cu o suma totala de peste 127,32 milioane lei 29 milioane euro), acuzate de fixarea preturilor, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Comisia Europeana anunta ca ii acopera Romaniei cheltuieli de peste 300 de milioane de euro pentru Autostrada Cernavoda - Constanta

Comisia Europeana a hotarat sa acopere costurile de constructie a tronsonului Cernavoda - Constanta din Autostrada Soarelui, finantat initial de statul roman printr-un imprumut, a anuntat, marti, executivul comunitar intr-un comunicat de presa emis de cabinetul comisrului european pentru Politica Regionala Corina Cretu.

UPDATE2 Amenzi de aproape 35 milioane de euro pentru fixarea preturilor intre retailerii Metro, Real, Selgros, Mega Image si furnizorii acestora in perioada 2005-2009/Selgros respinge categoric decizia si asteapta motivarea acesteia pentru a o ataca in i

Consiliul Concurentei a anuntat marti ca a sanctionat 25 de companii de pe piata comercializarii produselor alimentare 4 retaileri si 21 de furnizori ai acestora) cu amenzi in valoare totala de 154. 538 lei aprox. 35 milioane de euro). Sanctiunile au fost aplicate in cadrul investigatiei avand ca obiect intelegeri pentru fixarea preturilor intre retailerii Metro, Real, Selgros, Mega Image si furnizorii acestora, in perioada 2005-2009.

Comisia Europeana va acoperi cheltuieli de peste 300 de milioane de euro pentru Autostrada Cernavoda - Constanta

Comisia Europeana a hotarat sa acopere costurile de constructie a tronsonului Cernavoda - Constanta din Autostrada Soarelui, finantat initial de statul roman printr-un imprumut, relateaza HotNews. Prin.

Octagon a investit 8,1 milioane euro in proiecte

Bilantul pe 2014 al companiei de constructii Octagon Contracting and Engineering cuprinde proiecte noi in valoare totala de 8,1 milioane euro in Bucuresti, Craiova, Slobozia, Arad si Deva), focus pe infrastructura si contractarea celei de a doua faze a proiectului de birouri Hermes Business Campus, arata un comunicat remis azi de companie.

Continental a investit 6,5 milioane euro la Sibiu pentru extinderea Cercetarii si Dezvoltarii

Grupul german Continental a inaugurat o noua cladire pentru activitatile de Cercetare si Dezvoltare din Sibiu, in urma unei investitii de 6,5 milioane euro, a anuntat compania. Noul spatiu are o suprafata totala de 7. 000 metri patrati mp), care numara laboratoare intinse pe mai mult de 1. 000 mp si un spatiu de birouri pentru 400 de ingineri. Lucrarile au inceput in martie 2014 si au fost finalizate in luna octombrie din 2014, inaugurarea oficiala avand loc acum, in ianuarie. Impreuna cu noua constructie, amplasamentul Continental din Sibiu se intinde acum pe o suprafata de peste 12. 000 mp.

Deficitul contului curent al balantei de plati s-a redus cu 62,3%, la 302 milioane euro

Contul curent al balantei de plati a inregistrat in primele 11 luni ale anului trecut un deficit de 302 milioane euro, in scadere cu 62,3% fata de aceeasi perioada a anului 2013, dupa ce balanta serviciilor a consemnat un excedent mai mare cu 920 milioane euro, potrivit datelor BNR.

Afacerile constructorului Octagon au scazut anul trecut cu o treime, la 13 milioane euro

Compania de constructii Octagon, detinuta de oameni de afaceri greci, a avut anul trecut o cifra de afaceri de 13 milioane euro, in scadere cu 34% fata de 2013, ca urmare a reducerii investitiilor din domeniu, dar pentru 2015 si-a propus cresterea.

Ponta: Vila foarte mare din Snagov va fi vanduta, Basescu o poate doar cumpara cu 2,5 milioane euro

Vila 11 din Snagov a RA-APPS, de aproape 2. 200 metri patrati, va fi scoasa la vanzare, astfel ca Basescu nu o va mai putea avea ca resedinta decat daca va plati 2,5 milioane euro, suma de evaluare, a afirmat premierul Ponta, precizand insa ca acesta nu a raspuns la imobilele oferite de catre regie, potrivit surselor din presa.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,255 seconds )