Libnet.ro
UNICEF

19:15

Stela Popescu a murit. Detaliul nestiut din viata actritei: a arbitrat un meci de fotbal

Antena3 Antena3,
Stela Popescu a murit. Detaliul nestiut din viata actritei: a arbitrat un meci de fotbal

Stela Popescu a murit. Adulata de intreaga tara pentru reprezentatiile sale pe scena, pentru filmele memorabile si pentru scenetele savurose de Revelion, Stela Popescu a iubit si. continuă pe Antena3

Cea mai mare drama din viata actritei Stela Popescu: Nu si-a vazut tatal timp de 19 ani. Ce se intamplase cu el

Stela Popescu a trait in tinerete o adevarata drama. Timp de 19 ani nu a stiut nimic de tatal ei, pe care l-a crezut mort, iar mama ei s-a chinuit s-o creasca, potrivit Historia. ro. Pe cand.

Stela Popescu a murit. Reactiile breslei: Niciodata nu am vazut-o trista, deceptionata. Pentru mine nu a murit

Colegii de pe scena teatrului si vedete care au avut ocazia sa o cunoasca pe Stela Popescu si-au exprimat profunda tristete si regretul in fata pierderii actritei. Printre acestia se numara Florin Piersic, Mircea Diaconu, Margareta Paslaru, Andreea Esca si Mihaela Radulescu.

Stela Popescu a murit. intr-un ultim interviu, actrita se arata dezamagita: Sunt foarte multi actori si atitudinea lor fata de profesie s-a schimbat: tare, repede si fals

Stela Popescu a murit. Actrita Stela Popescu s-a stins din viata. intr-un ultim interviu, actrta se arata extrem de dezamagita de actorii din ziua de astazi. in trecut, era o alta scoala.

Stela Popescu a murit. Ce s-a intamplat la aflarea teribilei vesti in Slimnic, localitatea din judetul Sibiu in care a copilarit artista

Stela Popescu s-a stins din viata fulgerator, joi dupa-amiaza, la casa sa din Bucuresti. Artista in varsta de 81 de ani a fost gasita moarta de catre fiica sa. Locuitorii din Slimnic,.

Stela Popescu a murit. SMURD: A fost gasita fara semne vitale. Politia Capitalei: inca nu am deschis dosar de moarte suspecta

Actrita Stela Popescu a murit, astazi, la varsta de 81 de ani. Actrita a fost gasita la ora 15. 50, de un echipaj SMURD, fara suflare, in propria casa.

Stela Popescu a murit. SMURD: A fost gasita fara semne vitale

Actrita Stela Popescu a murit, astazi, la varsta de 81 de ani. Actrita a fost gasita la ora 15. 50, de un echipaj SMURD, fara suflare, in propria casa.

Stela Popescu va fi inmormantata duminica la cimitirul din Cernica

Actrita Stela Popescu va fi inmormantata duminica la cimitirul din Cernica, a spus, joi seara, actorul Alexandru Arsinel, care a fost la locuinta artistei, potrivit news. ro.

Stela Popescu a murit. Dosar de moarte suspecta in cazul actritei

Stela Popescu a murit. Politia a deschis un dosar de MOARTE SUSPECTA in cazul mortii actritei Stela Popescu. Actrita Stela Popescu a murit, joi, la varsta de 81 de ani. Stela Popescu a fost.

Stela Popescu a murit. Cine este primul sot al actritei care a murit joi

Stela Popescu era casatorita de opt ani cu regizorul Dan Puican, cand si-a intalnit marea iubire a vietii ei, pe cunoscutul textier Puiu Maximilian. Dupa cateva .

Poezia scrisa de Flick Domnul Rima dupa moartea actritei Stela Popescu

Stela Popescu a murit. Marea actrita a incetat din viata la varsta de 81 de ani. Artista a fost gasita moarta, joi dupa-amiaza, la ora 15. 40, la casa sa din Bucuresti. Flick Domnul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )