Libnet.ro
UNICEF

01:06

Stelian Bujduveanu:Gabriela Firea si partenerul sau politic Liviu Dragnea au tinut Bucurestiul si Romania in subdezvoltare

Adevărul Adevărul,
Stelian Bujduveanu:Gabriela Firea si partenerul sau politic Liviu Dragnea au tinut Bucurestiul si Romania in subdezvoltare

Stelian Bujduveanu, propunerae PNL pentru viceprimar al Capitalei, a raspuns la acuzele Gabrielei Firea care a afirmat joi pe Facebook ca ministrul Fondurilor Europene Marcel Bolos ar ascunde intr-un sertar dosarul de finantare pentru termoificare, muncit de echipa mea. Aceasta acuza ca Nicusor Dan, noul primar nelegitim vrea sa confiste proiectul. Cine a oprit-o pe Firea sa atraga fonduri cat a fost guvernarea PSD?, intreaba Bujduveanu. continuă pe Adevărul

Stelian Bujduveanu, propunerea PNL de vicepremier al Capitalei:Voi sustine transparenta totala in administratia publica

Stelian Bujduveanu, propunerae PNL pentru viceprimar al Capitalei, a afirmat marti ca alaturi e primarul Nicusor Dan si Vlad Voiculescu, propunerea USR-PLUS de viceprimar, incepem constructia Noului Bucuresti. Acesta a mai precizat ca din noua pozitie va sustine transparenta in administratia publica si ca voi face tot ce-mi sta in putinta ca fiecare locuitor al Capitalei sa traiasca mai bine.

PNL si-a ales viceprimarul pentru primaria Capitalei in persoana lui Stelian Bujduveanu

Biroul Municipal PNL a decis luni ca Stelian Bujduveanu va fi viceprimar al Capitalei din partea PNL. Anuntul a fost facut pe Facebook de liberalul Catalin Deaconescu carea vizat si el aceasta pozitie. Stelian Bujduveanu a fost unul din liderii tineretului liberal si liderul grupului PNL din Consiliul General al Capitalei.

Stelian Bujduveanu devine viceprimar al Capitalei

Stelian Bujduveanu este propunerea PNL pentru postul de viceprimar al Capitalei, a decis, luni, cond.

Stelian Bujduveanu, propunerea PNL pentru functia de viceprimar al Capitalei. Ce-l recomanda pe liberalul care va face echipa cu Nicusor Dan

Catalin Deaconescu, consilier general al PNL, a anuntat ca Stelian Bujduveanu va fi propunerea partidului pentru functia de viceprimar al Primariei Capitalei.

Ce va face Gabriela Firea dupa ce a pierdut Primaria Capitalei. Anuntul PSD

Dupa ce Dragos Benea i-a oferit primarului general in functie posibilitatea de a candida in Bacau, Gabriela Firea va deschide lista la Bucuresti si este normal sa fie asa, fiind liderul organizatiei PSD din Capitala, anunta prim-vicepresedintele partidului, Sorin Grindeanu. Ce va face Gabriela Firea dupa ce a pierdut Primaria Capitalei Doamna Firea, din cate .

Gabriela Firea rupe tacerea: Ludovic Orban a recunoscut! Am avut dreptate, adevarul iese la lumina!

Gabriela Firea este perdanta din aceste alegeri locale, dar nu s-a rezumat la aest nou statut. Imediat dupa termninarea alegerilor a iesit in presa cu mai multe declaratii. Gabriela Firea rupe tacerea intr-o inteventie avuta astazi, la Antena 3, fostul edil al Capitalei a vorbit deschis despre ultimele declaratii date de premierul Ludovic Orban, refeitor .

TURCAN, DESPRE GABRIELA FIREA: Ar trebui sa accepte ca a pierdut alegerile si ca nu a sabotat-o nimeni

Vicepremierul Raluca Turcan sustine ca primarul in functie al Capitalei, Gabriela Firea, a pierdut alegerile pentru al doilea mandat pentru ca s-a sabotat ea insasi si cu clica pe care a intretinut-o in jurul ei. Turcan critica administratia condusa de Firea pentru faptul ca a blocat proiecte majore pe fonduri europene, conform news. ro.

ELCEN, reactie foarte dura in razboiul apei calde: Gabriela Firea minte in continuare opinia publica pentru a ascunde neputinta de a gestiona termoficarea din Bucuresti

Reprezentantii producatorului de energie termica ELCEN considera ca primarul general inca in functie, Gabriela Firea, dezinformeaza si minte in continuare opinia publica pentru a ascunde neputinta de a gestiona termoficarea din Bucuresti si dezastrul pe care l-a definitivat in timpul mandatului sau. Potrivit unui comunicat ELCEN, Gabriela Firea a afirmat in mod mincinos si cu vadita rea-intentie faptul ca Toata perioada de campanie si precampanie s-a oprit intentionat apa calda de catre Guvern, furnizand cu picatura prin CET-uri, ca sa fie ostila fata de mine populatia, desi agentul termic este produs de catre CET-uri, care apartin de Guvern.

GABRIELA FIREA, MESAJ PENTRU NICUSOR DAN: imi doresc sa aiba un mandat de succes

Primarul in functie, Gabriela Firea, a ransmis, astazi, ca-i direste un mandat de succes lui Nicusor dan, intrucat succesul unui primar inseamna reusite si pentru cetateni.

Gabriela Firea, despre controlul de la Primaria Capitalei: S-au fortat 10 luni sa gaseasca ceva si nu au reusit, pentru ca nu aveau ce sa identifice negativ

Primarul general in functie, Gabriela Firea, sustine ca echipa de control de la Ministrul Finantelor nu a gasit nimic in neregula la Primaria Capitalei si a plecat cum a venit. S-au fortat 10 luni sa gaseasca ceva, orice, si nu au reusit, pentru ca nu aveau ce sa identifice negativ, afirma Firea, care anunta ca a pregatit deja plangeri entru abuz in serviciu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )