Libnet.ro
UNICEF

19:30

Stirile ProTV: Matteo Politi a operat si la Londra. Pacienta: Am avut noroc ca nu am facut infectie

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: Matteo Politi a operat si la Londra. Pacienta: Am avut noroc ca nu am facut infectie

Povestea medicului fals italian Matteo Politi, alias Matthew Mode, face valva acum si in Europa si exista indicii clare ca acesta a operat si in alte state, nu doar Romania si Italia. continuă pe Hotnews

Stirileprotv Matteo Politi a operat si la Londra. Pacienta: Am avut noroc ca nu am facut infectie

Povestea medicului fals italian Matteo Politi, alias Matthew Mode, face valva acum si in Europa si exista indicii clare ca acesta a operat si in alte state, nu doar Romania si Italia.

Parcagiul cu opt clase care opera in Romania a operat si la Londra. Pacienta: Am avut noroc ca nu am facut infectie

Noi informatii apar in dosarul falsului chirurg Matthew More, pe numele sau real Matteo Politi. Se pare ca barbatul a ajuns sa opereze si in alte state europene, nu doar in Romania si Italia. in Anglia, el a facut o interventie la buze unei femei.

O pacienta mutilata de Matteo Politi a facut marturii cutremuratoare: Am ramas cu o gaura in nas. M-a macelarit

O pacienta mutilata de medicul escroc Matteo Politi face marturii cutremuratoare. Aceasta spune ca viata sa a devenit un adevarat cosmar dupa ce a fost operata de medicul fals. Interventia a fost un.

Chirurgul-parcagiu Matteo Politi se lauda ca ar fi operat in teatre de operatiuni

Matteo Politi s-ar fi laudat la audieri ca a operat chiar si in teatre de razboi, fara a preciza despre ce fronturi este vorba. Italianul acuzat ca a operat in mai multe clinici private din Bucuresti, fara avea studii de specialitate si drept de libera practica, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Directia de Sanatate Publica recunoaste ca i-a eliberat parafa de medic italianului Matteo Politi: Facem ancheta interna

Directia de Sanatate Publica Bucuresti a recunoscut, marti dupa-amiaza, ca i-a eliberat parafa de medic lui Matteo Politi, italianul cu 8 clase care a pretins ca este medic si a operat la 5 clinici private din Capitala. Parafa a fost eliberata pe data de 23 martie 2018. Conducerea institut807;iei a demarat o ancheta interna s807;i a sesizat Comisia de disciplina de la nivelul DSPMB pentru analizarea modului in care funct807;ionarul public din cadrul biroului mai sus ment807;ionat a solut807;ionat solicitarea domnului Matteo Politi, precizeaza DSP Bucuresti.

Falsul chirurg Matteo Politi, arestat preventiv pentru 30 de zile

Italianul Matteo Politi, acuzat ca a operat in mai multe clinici private fara avea studii de specialitate si drept de libera practica in Romania, va sta in arest preventiv pentru 30 de zile.

Iubita lui Matteo Politi, prezenta la audierea escrocului italian: Nu are logica

Matteo Politi, alias Matthew Mode, escrocul care a operat in patru clinici private din Romania fara sa aiba studii de medicina, a ajuns, joi, la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 care va decide.

VIDEO Falsul chirurg Matteo Politi, retinut pentru 24 de ore

Falsul chirurg Matteo Politi, care a operat in mai multe clinici private din Romania, a fost retinut miercuri seara, urmand ca joi sa fie dus la Parchet, unde se va decide daca va fi ceruta arestarea lui, fijnd suspectat de inselaciune.

Falsul medic italian a fost adus in Bucuresti: Matteo Politi este audiat la Sectia 4 de Politie privind exercitatea fara drept a unei profesii (VIDEO)

Matteo Politi, medicul fals care a operat pacienti de la mai multe clinici din Capitala, fara a avea studii medicale, a fost adus miercuri seara in Bucuresti dupa ce a fost prins la Punctului de Trecere a.

Chirurgul Matteo Politi: Am folosit o avocata pentru a obtine dreptul de practica / Nu fug, dar prefer sa nu va spun unde sunt

Matteo Politi, italianul care a operat in mai multe clinici private, desi absolvise doar opt clase, a declarat, marti seara, ca a platit o avocata pentru a obtine dreptul de a practica in tara noastra si ca aceasta i-a transmis ca toate actele sunt in regula. El a refuzat sa spuna unde este, transmite Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )