Libnet.ro
UNICEF

11:31

Cele mai periculoase combinatii de medicamente si alimente

Antena3 Antena3,
Cele mai periculoase combinatii de medicamente si alimente

Cand vine vorba despre dieta si medicamente, combinatia medicamente-alimente gresita poate duce la dezastru. Iata cele mai periculoase combinatii. Lactatele si antibioticele - Unele antibiotice. continuă pe Antena3

Firmele din afara UE sunt cele mai speriate de GDPR (regulament de protectia datelor)

Cu mai putin de patru luni inainte de intrarea in vigoare, pe 25 mai 2018, a noului Regulament General de Protectie a Datelor GDPR), doar 33% dintre firme declara ca au in derulare un plan de aliniere la noua legislatie, arata un studiu EY. Cele mai ingrijorate se arata cele din afara spatiului UE, o parte dintre acestea fiind si ele obligate sa adopte noul regulament.

In ce croaziere vor calatori romanii in 2018? Care sunt cele mai cautate

Turistii romani sunt din ce in ce mai atrasi de croaziere. Cele mai dorite croaziere sunt cele in Marea Mediterana, Tarile Nordice Fiorduri) si Baltice cu Sankt Petersburg, insa in ultimele sase a exista o cerere ridicata pentru croaziere in Insulele.

STUDIU Cuplurile din Romania, cele mai dornice sa puna banii la comun

Cuplurile din Romania sunt cele mai dornice sa puna banii la comun, 76% din acestea gestionand impreuna finantele, in timp ce media europeana se situeaza la 53%. Totodata,c mai mare numar de persoane fara economii se afla in Romania.

Generatia fulgi de nea, tinerii hipersensibili, vesnic nemultumiti si ofensati de cele mai banale lucruri

Tinerii din ziua de azi sunt hipersensibili si se simt ofensati de cele mai banale lucruri. Nascuta in anii 80, 90 si 2000, generatia Yse distinge prin narcisism si prin dezvoltarea unui puternic cult al.

Domeniile in care firmele au facut cele mai multe angajari, anul trecut

In 2017, s-au inregistrat cu 12% mai multi angajati in companiile private si bonusuri medii in crestere cu 11%, comparativ cu anul precedent, sustine o companie de resurse umane. Iata care sunt domeniile in care fimele au facut cele mai multe angajari.

Top 10 cele mai distractive, prietenoase si accesibile orase din lume in 2018 FOTO

Un nou sondaj realizat pe 15. 000 de persoane din 32 de mari orase din intreaga lume arata care dintre acestea promit cele mai bune experiente pentru vacantele pe care le planuiti in 2018.

Care sunt cele mai murdare locuri din casa? Sigur nu le stiti pe toate

Sunt locuri din casa care sunt cele mai murdare si care trebuie curatate des si cu mare atentie pentru ca pot fi un adevarat pericol pentru sanatate. Potrivit Societatii pentru Microbiologie Generala.

44 de apeluri la Salvamont in ultimele 24 de ore. Cele mai multe, in Lupeni si Brasov

Salvamontistii au primit 44 de apeluri de urgenta in ultimele 24 de ore, cele mai multe fiind pentru.

Reduceri eMAG laptopuri. Cele mai bune preturi la modele de ultima generatie

Cel mai mare magazin online, eMAG. ro, anunta oferte la mai multe categorii de electronice. Iata care sunt cateva dintre cele mai tari reduceri eMAG laptopuri pe care le poti gasi astazi.

BBC, despre Bitdefender, una dintre cele mai de succes companii romanesti: Cum a dat nastere o revolutie violenta unei marci globale

Pe masura ce gloantele suierau pe strazi si gazul lacrimogen se invartea prin aer ca o ceata toxica, Florin si Mariuca Talpes stiau ca viata lor nu va mai fi niciodata la fel. Asa incepe povestea companiei Bitdefender, una dintre cele mai de succes companii romanesti, dupa cum scrie publicatia BBC.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2453 seconds )