Libnet.ro
UNICEF

18:15

Top 10 cele mai distractive, prietenoase si accesibile orase din lume in 2018 FOTO

Adevărul Adevărul,
Top 10 cele mai distractive, prietenoase si accesibile orase din lume in 2018 FOTO

Un nou sondaj realizat pe 15. 000 de persoane din 32 de mari orase din intreaga lume arata care dintre acestea promit cele mai bune experiente pentru vacantele pe care le planuiti in 2018. continuă pe Adevărul

Top 10 cele mai bune sezoane ale serialelor din toate timpurile

Realizatorii de seriale se intrec in productii care mai de care mai captivante, reusind sa atraga zeci de milioane de fani in intreaga lume, fiecare dintre ei avand unul sau mai multe sezoane preferate pe care le revad cu acelasi entuziasm.

Top giftBooks.ro: Cele mai vandute carti in luna ianuarie 2018

Locul 10: Regulile creierului - John Medina; Locul 9: 10 pasi pentru a deveni un parinte aproape) perfect - Mary Ellen Renna; Locul 8: Miezul noptii la Pera Palace. Nasterea Istanbulului Modern - Charles King. Intra in articol pentru a vedea ce carte ocupa locul 1!.

In ce croaziere vor calatori romanii in 2018? Care sunt cele mai cautate

Turistii romani sunt din ce in ce mai atrasi de croaziere. Cele mai dorite croaziere sunt cele in Marea Mediterana, Tarile Nordice Fiorduri) si Baltice cu Sankt Petersburg, insa in ultimele sase a exista o cerere ridicata pentru croaziere in Insulele.

Reduceri eMAG masini de spalat. TOP 10 oferte care nu te curata de bani

In aceasta perioada sunt mai multe oferte la electrocasnice. Iata cateva dintre cele mai atractive reduceri eMAG masini de spalat:.

Cele mai loiale zodii, care se dedica in totalitate familiei

Astrologii au facut un top al celor mai loiale zodii, amintind de predispozitia fiecareia de a se implica in relatii de lunga durata. Un Taur este semnul zodiacal ale carui relatii, odata stabilite,.

Cele mai loiale zodii: se dedica in totalitate familiei

Astrologii au facut un top al celor mai loiale zodii, amintind de predispozitia fiecareia de a se implica in relatii de lunga sau mai scurta durata. Acestea sunt persoane extrem de iubitoare si se dedica in totalitate familiei.

Firmele din afara UE sunt cele mai speriate de GDPR (regulament de protectia datelor)

Cu mai putin de patru luni inainte de intrarea in vigoare, pe 25 mai 2018, a noului Regulament General de Protectie a Datelor GDPR), doar 33% dintre firme declara ca au in derulare un plan de aliniere la noua legislatie, arata un studiu EY. Cele mai ingrijorate se arata cele din afara spatiului UE, o parte dintre acestea fiind si ele obligate sa adopte noul regulament.

Cele mai romantice parfumuri. Idei perfecte pentru Valentines Day.

De-a lungul ultimului secol au fost lansate parfumuri care au devenit best-sellere si un reper de eleganta. Iata care sunt considerate cele mai romantice, idei perfecte pentru pentru cadourile de Valentines Day.

Care sunt cele mai murdare locuri din casa? Sigur nu le stiti pe toate

Sunt locuri din casa care sunt cele mai murdare si care trebuie curatate des si cu mare atentie pentru ca pot fi un adevarat pericol pentru sanatate. Potrivit Societatii pentru Microbiologie Generala.

44 de apeluri la Salvamont in ultimele 24 de ore. Cele mai multe, in Lupeni si Brasov

Salvamontistii au primit 44 de apeluri de urgenta in ultimele 24 de ore, cele mai multe fiind pentru.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )