Libnet.ro
UNICEF

14:45

STUDIU Mai putin de 5% din consumatorii casnici de gaze sunt pregatiti pentru liberalizarea pietei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
STUDIU Mai putin de 5% din consumatorii casnici de gaze sunt pregatiti pentru liberalizarea pietei

Mai putin de 5% din consumatorii casnici de gaze sunt instruiti si capabili sa isi negocieze contractele, astfel incat sa obtina preturi mai bune pentru gazele naturale consumate, se arata intr-un studiu realizat de Asociatia Energia Inteligenta, potrivit Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Avertizare meteo, in Romania. Fenomene meteo semnalate, in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis doua avertizari de cod galben si o avertizare de cod portocaliu. Fenomene meteo semnalate, in mai multe zone din tara. Avertizare meteo, in Romania. Fenomene meteo semnalate si zonele vizate Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM) au emis doua avertizari de cod galben in trei judete din .

DIN CAUZA TEMERILOR PROVOCATE DE CORONAVIRUS: Actiunile europene au inchis la cel mai redus nivel din ultimele doua luni

Actiunile europene au incheiat tranzactiile de marti la cel mai redus nivel din ultimele aproape doua luni, temerile legate de efectele economice ale epidemiei de coronavirus agitand pietele care au inregistrat deja pierderi masive luni.

Mai multe blocuri din zona Obor, fara apa calda marti seara

Mai multi locuitori din zona Obor, sectorul 2 al Capitalei, sustin ca o serie de imobile nu au apa calda, marti seara. Reprezentantii Termoenergetica sustin ca, intr-adevar, a existat o lucrare de.

AGENTIILE DE PRESA: Cererea mondiala de petrol, la cel mai redus nivel din ultimul deceniu,din cauza impactului epidemiei

Estimarea Agentiei Internationale a Energiei privind cererea mondiala de petrol a scazut la cel mai redus nivel din ultimul deceniu, si ar putea fi redusa si mai mult din cauza impactului epidemiei de coronavirus, a avertizat marti Fatih Birol, directorul IEA, transmite Reuters.

A murit cel mai batran barbat din lume, la 112 ani

A muritChitetsu Watanabe, cel mai batran barbat din lume. Avea 112 ani si urma sa implineasca 113 in doar o luna.

Cele mai tari genti din 2020

Marile case de moda si-au prezentat recent propunerile in materie de accesorii pentru anul acesta. Iata ce genti se poarta in 2020, conform tendintelor respectate de marii designeri.

DIN CAUZA EPIDEMIEI DE CORONAVIRUS: Wall Street a inregistrat cel mai amplu declin din ultimii doi ani

Actiunile de pe Wall Street au inregistrat, luni, cel mai amplu declin din ultimii doi ani, pe fondul cresterii numarul cazurilor de infectare cu coronavir in afara Chinei, care a provocat temeri legale de o incetinire prelungita a economiei mondiale.

Cel mai afectat judet din Romania din cauza coronavirusului. 86 de persoane sunt in carantina

Unul dintre cele mai afectate judete din Romania a pus 86 de persoane in carantina. Cetatenii sunt suspecti de infectarea cu Covid-19. De asemena doua autocare cu romani din Italia au sosit in tara. Cel mai afectat judet din Romania din cauza coronavirusului Judetul Maramures este acum in alerta. Conform noilor informatii de la Directia .

Cursurile de la mai multe universitati din tara, suspendate de teama coronavirusului

Activitatea mai multor universitati din tara va fi suspendata pe fondul temerilor ca epidemia de coronavirus, asa-zisul Covid-19, s-ar putea raspandi si in Romania. Avand in vedere actualul context.

Impact.ro: Alex Velea si Smiley se aveau ca fratii, dar s-a ales praful. Cum s-a destramat cea mai puternica prietenie din showbiz

Se stie ca, in trecut, pe Smiley si pe Alex Velea ii leaga o prietenie foarte stransa, cei doi artisti avand la activ si cateva colaborari muzicale. Totusi, in prezent aflam ca lucrurile nu mai stau deloc asa, iar acestia se ocupa, separat, de afaceri, colaborari, proiecte. De-a lungul timpului, au existat si zvonuri legate .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2365 seconds )