Libnet.ro
UNICEF

18:00

Top zece cele mai inovative tari de pe Glob

Adevărul Adevărul,
Top zece cele mai inovative tari de pe Glob

Inovatia este, de cele mai multe ori, raspunsul pentru economiile accelerate. Cel putin asta dezvaluit un studiu Bloomberg despre 215 tari intr-un top al inovatiei. Selectia tarilor a tinut cont de sapte categorii importante, printre care produsul intern brut pe cap de locuitor, nivelul de inalta tehnologie, numarul de cetateni cu studii superioare si capacitatea de productie. continuă pe Adevărul

TOP 10: cele mai inovative tari de pe glob

Inovatia este, de cele mai multe ori, raspunsul pentru economiile accelerate. Cel putin asta dezvaluit un studiu Bloomberg despre 215 tari intr-un top al inovatiei. Selectia tarilor a tinut cont de sapte categorii importante, printre care produsul.

EY: Romania ocupa locul 48 in clasamentul celor mai inovative tari

Ernest and YoungEY) a precizat, intr- un comunicat trimis astazi redactiei, ca tara noastra ocupa locul 48 in clasamentul celor mai inovative tari la nivel global, cu un procent de 0,5% din PIB alocat activitatii de cercetare si dezvoltare.

TOP 10: cele mai vandute modele de masini in Europa anul trecut

Jumatate dintre cele mai vandute zece modele de masini anul trecut pe piata europeana au fost germane, in topul dominat de autoturisme de buget este si un model premium. Sase modele din Top 10 cele mai vandute masini in Europa au inregistrat o crestere.

Romania, trasa in jos de coruptie intr-un top al celor mai atractive tari pentru afaceri

Romania ocupa locul 8 in Europa de Est si Asia Centrala intr-un top Bloomberg al celor mai atractive tari pentru afaceri, devansata de Ungaria, Cipru, Turcia, Bulgaria sau Rusia, si trasa in jos in principal de perceptia investitorilor privind coruptia.

Topul celor mai inovative companii din lume: cine sunt gigantii care domina piata cu noile tehnologii si patente lansate

Oficiul pentru Patente al SUA a inregistrat la nivelul anului trecut peste 270. 000 de brevete, in timp ce primele 50 de companii au reusit sa obtina peste 75. 000 de patente in 2013. HuffingtonPost a publicat topul celor mai inovative 10 companii.

Business report: Plata TVA la incasare sau cum o masura dorita de firme s-a intors impotriva lor; O companie aeriana din Romania e in top cinci mondial al operatorilor low-cost cu cele mai vechi avioane; Cum scapi de repartitoare

Bancile tin comisioanele la maxime istorice. Care dintre ele sunt cele mai scumpe. Doar doua banci din primele 17 din sistem au crescut comisioanele la carduri si conturi curente in ultima jumatate de an. Neimpozitarea gazelor exportate a adus pierderi Romaniei de circa 4,4 milioane euro. La 1 an de la intrarea in vigoare a Ordonantei Guvernului 7/2013 privind supraimpozitarea veniturilor suplimentare.

Top cele mai slabe parole din 2013

Desi sunt convins ca vom mai vedea topuri pe 2013 pana la mijlocului lui 2014, probabil ca multi vreti sa stiti care sunt cele mai slabe parole. in fiecare an, cei de la SplashData isi fac un scop din a sintetiza toate parolele furate si ulterior publicate de diversi hackeri. Avand in vedere ca in 2013 nu am dus lipsa de astfel de activitati ilegale, pentru topul de mai sus despre cele mai slabe parole a existat material suficient. Creat [].

FOTO Labirinturi inedite: cele mai frumoase locuri in care sa te pierzi

Publicatia Huffington Post a alcatuit un top al celor mai frumoase, elaborate sau interesante labirinturi din lume, locuri care se pot transforma in ascunzisuri pentru indragostiti sau in locuri de joaca perfecte.

Oferte de munca pentru femei. Cele mai multe slujbe vacante sunt in industria textila

Din cele 250 de locuri de munca disponibile in aceasta saptamana, cele mai multe, 188, se gasesc in domeniul confectiilor textile. Femeile cu o calificare pentru confectioner imbracaminte, controlor calitate, tehnolog si calcator au cele mai multe sanse de angajare.

SUA: Beyonce si Jay-Z, desemnati cele mai influente personalitati din industria muzicala

Cantareata Beyonce si sotul ei, rapper-ul Jay-Z, au fost alesi cele mai influente persoanlitati din industria muzicala in America, in topul Power 100 realizat de revista Billboard. Cei doi cantareti,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )