Libnet.ro
UNICEF

23:15

SUA: Pentru prima oara dupa anii 80, vanzarile de viniluri le-au depasit pe cele de CD-uri

Hotnews Hotnews,
 SUA: Pentru prima oara dupa anii 80, vanzarile de viniluri le-au depasit pe cele de CD-uri

Discurile de vinil s-au vandut mai bine decat CD-urile pentru prima oara din anii 80 si pana acum, potrivit asociatiei americane a producatorilor de muzica RIIA), scrie Guardian. continuă pe Hotnews

Numarul cazurilor zilnice de coronavirus din Franta a depasit pentru prima oara pragul de 10.000

Franta a inregistrat in ultimele 24 de ore 10. 561 de cazuri noi de Covid-19, depasind pentru prima oara pragul de 10. 000 de cazuri, potrivit datelor publicate sambata de autoritatile din domeniul sanatatii, transmite Reuters.

O mama s-a trezit din coma dupa 27 de ani. Ce a spus prima oara

O mama, care a suferit leziuni cerebrale, se trezeste dupa 27 de ani. Momentul declansator a fost o cearta dintre fiul acesteia in camera ei de spital. O mama s-a trezit din coma dupa 27 de ani Femeia suferise leziuni cerebrale protejandu-si fiul in timpul unui accident de masina in Emiratele Arabe Unite. Munira Abdulla, .

Donald Trump a fost nominalizat pentru a doua oara la Premiul Nobel pentru Pace 2021, dupa acordul intre Serbia si Kosovo. Ar putea deveni al 5-lea presedinte american din istorie care castiga distinctia

Donald Trump, presedintele SUA, a primit o doua nominalizare la Premiul Nobel pentru Pace 2021, dupa ce a contribuit la perfectarea acordului pentru normalizarea relatiilor economice intre Serbia si Kosovo, la doar.

Bianca Dragusanu, prima reactie dupa impacarea cu Alex Bodi. De ce s-au despartit, de fapt, cei doi: abia acum s-a aflat adevarul

Bianca Dragusanu continua telenovela despartirilor si a impacarilor cu Alex Bodi. in urma cu cateva zile aflam de noua cucerire a vedetei. Ziua de astazi a adus noi informatii. Se pare ca Bianca s-ar fi impacat, inca odata, cu Alex Bodi. Bianca Dragusanu, prima reactie dupa impacarea cu Alex Bodi Pe 1 septembrie Bianca Dragusanu .

Adelina Pestritu, prima aparitie dupa anuntul ca are COVID-19

La aproape doua saptamani dupa ce a anuntat faptul ca are COVID-19 si a disparut complet de pe retelele de socializare, Adelina Pestritu a bifat prima aparitie weekend-ul acesta. Iata ce mesaj le-a transmis fanilor.

Atentie, soferi: schimbari importante la pompa. E pentru prima data cand se intampla asa ceva

Sunt schimbari importante la pompa si toti soferii trebuie sa stie asta. Este pentru prima data cand se intampla asta in ultimii trei ani. Au loc schimbari importante la pompa in.

Vesti proaste pentru Gabi Tamas dupa operatia suferita. Verdictul crunt al medicilor

In cadrul partidei Aerostar Bacau Universitatea Cluj, scor 0-1, fotbalistul a suferit o accidentare destul de serioasa. Cand a ajuns la spital, medicii i-au dat un verdict crunt: avea nevoie de interventie chirurgicala. Acum, vin mai multe esti proaste pentru Gabi Tamas dupa operatia suferita. Vesti proaste pentru Gabi Tamas dupa operatia suferita Fotbalistul .

Patricia Tig, prima reactie dupa titlul obtinut la Istanbul

A treia finala WTA din cariera a fost cu noroc pentru Patricia-Maria Tig.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )