Libnet.ro
UNICEF

01:05

Subiectele zilei: Comisia Europeana le arata coltii traficantilor de caini: Deputatii PE au adoptat o rezolutie prin care cer Comisiei Europene masuri clare si eficiente pentru stoparea traficului ilegal de animale de companie; Dallas, cartierul pus la z

Hotnews Hotnews,
 Subiectele zilei: Comisia Europeana le arata coltii traficantilor de caini: Deputatii PE au adoptat o rezolutie prin care cer Comisiei Europene masuri clare si eficiente pentru stoparea traficului ilegal de animale de companie; Dallas, cartierul pus la z

Ministerul Finantelor a inceput controalele la Primaria Capitalei. Firea: Primim cu paine si sare. Ministrul demis al Finatelor, Florin Citu, a anuntat, vineri, ca a inceput controalele la Primaria Bucuresti. Motivul uluitor pentru care un primar de comuna vrea sa construiasca aerodrom. Initiativa ambitioasa a unui primar din judetul Suceava. continuă pe Hotnews

Comisia Europeana declanseaza procedura de deficit bugetar excesiv in cazul Romaniei Principala critica, legata de majorarea pensiilor Florin Citu: Stiam acest lucru de cand am preluat mandatul

Declansarea procedurii de deficit excesiv EDP) este justificata in cazul Romaniei, arata Comisia Europeana intr-un raport privind tara noastra dat publicitatii vineri. Raportul urmareste adoptarea de catre Romania a unei strategii bugetare pentru perioada 2020-2022, care se estimeaza ca va duce la un deficit public ce depaseste valoarea de referinta de 3 % prevazuta de Tratatul privind functionarea Uniunii Europene TFUE) pentru anii 2019, 2020 si 2021. Din raport rezulta ca Romania nu respecta criteriul deficitului definit in tratat si ca deschiderea unei proceduri de deficit excesiv este, prin urmare, justificata. UPDATE: Florin Citu: Stiam acest lucru de cand am preluat mandatul.

Comisia Europeana: Economia Romaniei va continua sa scada in 2020 si 2021

Romania a consemnat o crestere economica de 3,9% in 2019, fata de 4,4% in 2018, potrivit previziunilor economice de iarna, publicate joi de Comisia Europeana CE), care arata ca tendinta de incetinire a economiei va continua atat in acest an, cat si anul viitor.

Comisia Europeana, decizie de ultima ora in cazul Romaniei! Cum vor fi afectate pensiile si salariile

Comisia Europeana a adoptat un raport privind Romania, care analizeaza in ce masura tara respecta criteriul deficitului bugetar prevazut de Tratatul UE, si a luat o decizie de ultima ora in cazul Romaniei. Cum vor fi afectate pensiile si salariile? Comisia Europeana, decizie de ultima ora in cazul Romaniei Din raportul realizat de Comisia Europeana .

Comisia Europeana pregateste o noua misiune in Romania

Comisia Europeana va trimite in curand in Romania o noua misiune de experti.

Comisia Europeana, avertisment pentru Romania din cauza defrisarilor ilegale

Comisia Europeana a transmis, astazi, un avertisment Romaniei din cauza defrisarilor ilegale. CE a indemnat statul roman sa ia toate masurile pentru a opri distrugerea padurilor.

Comisia Europeana a declansat oficial procedura de deficit excesiv in cazul Romaniei

Lovitura dura pentru Romania. Comisia Europeana a declansat oficial procedura de deficit excesiv in cazul Romaniei.

Comisia Europeana a majorat prognoza de crestere economica pentru Romania

Comisia Europeana a imbunatatit prognoza privind cresterea economica din Romania in anul 2020, de la 3,6% la 3,8%, potrivit prognozei de iarna publicate joi.

Citu: Deficitul va scadea sub 3% abia in 2022. Comisia Europeana vrea anul acesta, dar nu se poate

Ministrul Finantelor, Florin Citu, afirma ca, desi Comisia Europeana vrea ca Romania sa reduca bugetul sub 3% din acest an, acest lucru nu este posibil, iar el va scadea sub acest nivel abia in 2022.

Romania, din nou pe lista rusinii: ce avertisment primeste de la Comisia Europeana

Romania n-a luat pana acum masuri in ceea ce priveste combaterea spalarii banilor, iar Comisia Europeana are ceva de spus in aceasta privnta. Comisia a transmis miercuri o scrisoare.

Comisia Europeana va tine cont de opinia minoritatilor la evaluarea reformei invatamantului ucrainean

Comisia Europeana va tine cont de opinia minoritatilor nationale din Ucraina atunci cand va evalua conformitatea cu valorile europene ale legilor ucrainene, inclusiv cele adoptate in cadrul reformei invatamantului, a declarat Oliver Varhelyi, comisar european pentru probleme de vecinatate si extindere, ca raspuns la o intrebare adresata de jurnalisti, informeaza MTI, citat de Rador.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2071 seconds )