Libnet.ro
UNICEF

23:00

Subiectiv. Sustinatorii maghiari ai lui Klaus Iohannis ataca Ziua Nationala

Antena3 Antena3,
Subiectiv. Sustinatorii maghiari ai lui Klaus Iohannis ataca Ziua Nationala

Conducerea Partidului Popular al Maghiarilor din Transilvania PPMT), cea care si-a manifestat sustinerea fata de Klaus Iohannis inainte de turul 2 al prezidentialelor, considera ca ar trebui aleasa o alta dat. continuă pe Antena3

Presedintele ales al romanilor, Klaus Iohannis, sarbatoreste Ziua Nationala la Alba Iulia

Klaus Iohannis, presedintele ales a romanilor, va fi prezent de 1 Decembrie la sarbatoarea Zilei Nationale a Romaniei, la Alba Iulia. Potrivit unor surse din conducerea PNL, Klaus Iohannis va participa la Te Deum si la parada militara.

The Telegraph: Este victoria lui Klaus Iohannis o dovada ca social media poate ajuta la castigarea unor alegeri?

Klaus Iohannis si sustinatorii sai au valorificat puterea social media pentru a obtine victoria in alegerile prezidentiale din Romania si pentru a-l transforma pe acesta in cel mai popular politician european.

Presedintele ales Klaus Iohannis, asteptat la Alba Iulia de 1 Decembrie

Presedintele ales, Klaus Iohannis, este asteptat la Alba Iulia, cu ocazia zilei de 1 Decembrie, unde autoritatile locale au pregatit un program variat de Ziua Nationala a Romaniei, informeaza Mediafax.

Pas cu pas. Profesiunea de credinta a lui Klaus Iohannis

Cine cauta, pe langa talent literar, povesti bucolice despre Sibiul breslelor si al comunitatilor etnice nu va rezista pina la ultima pagina. Klaus Iohannis nu are talentul literar al lui Varujan Vosganian. Cartea soaptelor face din politicianul de origine armeana un nou Sadoveanu. Pas cu pas nu face din Klaus Iohannis un Churchill. inca.

Klaus Iohannis, felicitat de Porosenko si invitat in Ucraina pentru o vizita oficiala

Petro Porosenko, presedintele Ucrainei, l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru victoria la alegerile prezidentiale din Romania. Totodata, Porosenko l-a invitat pe Iohannis sa viziteze Ucraina, multumindu-i pentru sprijinul acordat tarii sale, conform.

Dosarul privind incompatibilitatea lui Klaus Iohannis, judecat pe 14 ianuarie

Instanta suprema a admis, marti, sa fie judecat pe fond recursul in dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis. Instanta a stabilit primul termen in 14 ianuarie, cand vor fi citati Iohannis si un.

Klaus Iohannis a avut o intalnire cu reprezentantul Statelor Unite in Romania

Presedintele ales, Klaus Iohannis, a avut, marti dimineata, o intalnire cu cu reprezentatul Statelor Unite in Romania, relateaza B1 TV. intalnirea dintre Iohannis si Dean Thompson a avut loc la sediul ACL.

iCCJ judeca dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis

Dupa ce au amanat cu o saptamana luarea unei decizii, marti, judecatorii Curtii Supreme ar trebui sa stabilesca definitiv soarta dosarului de incompatibilitate al presedintelui ales, Klaus Iohannis.

Black Friday 2014: Klaus Iohannis a fost cel mai cautat autor, stabilind un record de vanzari

Black Friday 2014 s-a derulat si la elefant. ro. Printre miile de produse la reducere, cartea Pas cu pas a lui Klaus Iohannis a fost adevarata vedeta a sarbatorii reducerilor. Black Friday 2014 le-a adus celor de la elefant. ro mii de comenzi pentru cartea Pas cu pas a lui Klaus Iohannis. Romanii au comandat 2. 000 de exemplare digitale a cartii presedintelui Romaniei. Mai mult, intr-o singura zi magazinul a reusit sa vanda 100. 000 de carti tiparite si digitale, ajungand per total [].

Klaus Iohannis multumeste Guvernului SUA pentru felicitari: Reiterez increderea mea in importanta parteneriatului strategic cu Statele Unite ale Americii, un element fundamental al politicii noastre externe

Presedintele ales Klaus Iohannis a postat, sambata, pe pagina sa de Facebook, un mesaj de multumire pentru Guvernul SUA, care il felicitare vineri pentru victoria in alegeri: Multumesc Guvernului SUA pentru felicitari si pentru mesajul de solidaritate, incredere si speranta in continuitatea bunelor relatii dintre Romania si SUA. Reiterez increderea mea in importanta parteneriatului strategic cu Statele Unite ale Americii, un element fundamental al politicii noastre externe, a scris Klaus Iohannis pe Facebook.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2614 seconds )