Libnet.ro
UNICEF

23:00

Summit NATO la Londra |Ce inseamna pentru Romania si cat de unita mai e Alianta dupa 70 de ani

Playtech Playtech,
Summit NATO la Londra |Ce inseamna pentru Romania si cat de unita mai e Alianta dupa 70 de ani

NATO aniverseaza 70 de ani de existenta, iar momentul anivesar e marcat de un summit organizat in Londra, capitala Marii Britanii. Cei mai puternici membri ai Aliantei par mai divizati ca. continuă pe Playtech

Comentariile Expertilor: Summit Nato, Londra, 4 decembrie 2019.

Pe masura ce liderii celor 29 de state membre ale NATO se aduna la Londra, astazi, pentru cea de-a 7.

Mesajul amuzant transmis de Ambasada Suediei pentru Romania, de Ziua Marii Uniri. A devenit imediat viral

Ambasada Suediei pentru Romania a dorit sa le transmita tuturor romanilor un mesaj de La multi ani, de ziua lor, insa intr-un mod ceva mai atipic. Postarea care a venit in urma cu putin timp, cu prilejul Zilei Nationale si a Marii Uniri Mesajul amuzant transmis de Ambasada Suediei pentru Romania, de Ziua Marii Uniri .

Mesajul postat de Liviu Dragnea pentru Romania in Ziua Marii Uniri: De dragul tau am sacrificat tot

Liviu Dragnea a postat pe Facebook un mesaj de Ziua Nationala a Romaniei. Fostul lider al PSD se afla incarcerat la Penitenciarul Rahova, unde ispaseste o pedeapsa de 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare, dupa ce a fost condamnat in dosarul angajarilor fictive la DGASPC Teleorman. Liviu Dragnea a postat un mesaj .

Summit NATO: Trump va avea discutii separate cu liderii din statele est-europene, printre care si Romania

Presedintele american Donald Trump va avea discutii bilaterale cu Merkel, Macron si seful NATO, la Londra, in marja summit-ului aliantei, dar si un dejun de lucru cu liderii unor state din Europa de Est, printre care si Romania.

Donald Trump a ajuns la Londra pentru a participa la un summit NATO tensionat

Presedintele american, Donald Trump, a sosit luni seara la Londra pentru a participa la evenimentele care vor marca implinirea a 70 de ani de la infiintarea Aliantei Nord-Atlantice, un summit care se anunta.

Summit NATO. Iohannis: Cred ca mai multe tari vor urma exemplul de alocare a 2% din PIB pentru Aparare Trump: intr-un fel sau altul, vor plati

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, la dejunul oferit de presedintele american, Donald Trump, ca spera ca mai multe tari sa urmeze exemplul privind alocarea a 2% din PIB pentru Aparare. Va.

COMUNICAT DE PRESA: Fonduri europene pentru Romania Durabila

Secretariatul General al Guvernului, prin Departamentul pentru Dezvoltare Durabila si Directia de Strategii Guvernamentale, a organizat astazi conferinta de lansare a proiectului Romania Durabila: Dezvoltarea cadrului strategic si institutional pentru implementarea Strategiei Nationale pentru Dezvoltare Durabila a Romaniei 2030 SIPOCA 613).

Pret carburanti 2020. Situatie paradoxala pentru Romania

Pretul carburantilor se va modifica de la 1 ianuarie 2020. Comisia de buget-finante a Camerei Deputatilor a dat un raport de admitere unui proiect de lege pentru modificarea Codului fiscal, prin care incepand.

Ministrul Monica Anisie, dupa rezultatele extrem de slabe pentru romania la testul PISA: Interventia trebuie sa fie rapida. E nevoie de o noua lege a educatiei

Dezastru pentru sistemul de Educatie. Tara noastra a obtinut cele mai slabe rezultate din ultimii noua ani la testelePISA, iar analfabetismul functional a ajuns la 44% in randul elevilor.

PISA 2018. Procent ingrijorator pentru Romania, dupa rezultatele testelor. Cati elevi reusesc sa faca performanta in tara noastra

Romania are cele mai slabe rezultate din ultimii 9 ani la testele PISA 2018. Scorul obtinut a este in scadere fata de ultimele doua testari la care Romania a participat 2012 si 2015) la toate cele.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )