Libnet.ro
UNICEF

23:45

Ei sunt nominalizatii la Romanian Music Awards 2013!

Devorator Monden Devorator Monden,
Ei sunt nominalizatii la Romanian Music Awards 2013!

Cele mai prestigioase premii ale industriei muzicale romanesti au dat start vot nominalizatilor celei de-a unsprezecea editii! Music Channel si Utv prezinta artistii nominalizati la cele 14 categorii Romanian Music Awards 2013! Intra si tu sa-ti votezi artistii preferati pe http://rma. 1music. ro/. BEST DANCE Ami Trumpet Lights Andra Inevitabil Va Fi Bine C. Ft. continuă pe Devorator Monden

Carlas Dreams si Inna au luat premiul mare la Romanian Top Hit Music Awards 2013

Trupa Carlas Dreams si Inna au castigat Romanian best song 2013 la cea de-a VII-a editie a festivalului Romanian Top Hit Music Awards desfasurat pe 2 si 3 august la Bacau.

Loredana a primit trofeul Artistul Anului, la Romanian Top Hits Music Awards.

Loredana a primit trofeul pentru Artistul Anului 2013 in Romania, in cadrul galei Romanian Top Hits Music Awards, eveniment care a avut loc vinerea si sambata trecuta in Piata Tricolorului din Bacau. Multumesc Romanian Top Hits si tuturor fanilor pentru premiul primit la Bacau! Sunt onorata si incantata. Tuturor, dragoste!, a spus Loredana. Romanian Top Hits Music Awards a ajuns deja la cea de-a saptea editie, iar anul acesta au participat la eveniment peste 50 de artisti din tara si .

ROMANIAN TOP HITS 2013 Castigatori show-uri LIVE

ROMANIAN TOP HITS Music Awards, editia VII a, 2 zile, 50 artisti, 18 castigatori Vineri si sambata 2 3 August), a avut loc la Bacau cea de-a saptea editie a evenimentului muzical numarul 1 din Romania, ROMANIAN TOP HITS Music Awards. La aceasta editie au facut un super spectacol peste 50 de artisti din .

Inna si Alex Velea, mai tari decat Lady Gaga la Media Music Awards!

Inna si Alex Velea se vor putea lauda in curand ca au parte de un show mai elaborat decat cel al celebrei Lady Gaga. Cele doua vedete se numara printre artistii care vor evolua pe scena Media Music Awards, cea mai importanta ceremonie de premii muzicale din Romania, eveniment ce va avea loc pe 19 septembrie la Sibiu. Continue reading .

Cele mai periculoase coduri PIN pentru carduri: 11% dintre parolele folosite sunt 1234

Un studiu realizat de Data Genetics a relevat faptul ca 11% dintre parolele folosite pentru carduri sunt 1234 si a descoperit care sunt cele mai populare coduri PIN, relateaza Huffington Post. Desi peste.

Cele mai tari plaje urbane: in ce orase europene te poti relaxa pe sezlong

Desi orasele si plajele nu au multe in comun, atunci cand nisipul, umbrelutele si relaxarea isi fac aparitia in mediul urban multi turisti sunt atrasi. Iata care sunt cele mai frumoase plaje din orasele europene, scrie CNN .

Accesul la educatie, sanatate si gasirea unui loc de munca sunt cele mai stringente probleme ale comunitatii rome

Accesul la educatie, la sanatate, asistenta sociala si la locurile de munca sunt cele mai stringente probleme cu care se confrunta cetatenii de etnie roma din Republica Moldova.

Cati bani cheltuie romanii pe telefoane si care sunt cele mai cautate functii

Romanii investesc destul de putin in telefoanele lor mobile cumparate la abonament si prefera sa le aiba dotate cu sistemul de operare Android. Acestea ar fi doua trasaturi ale utilizatorilor locali. Care sunt cele mai cautate functii de catre utilizatorii romani?.

ANOFM pune la bataie 9.000 de locuri de munca. Cele mai mari sanse de angajare le au persoanele cu studii medii

Aproape 9. 000 de locuri de munca sunt disponibile, la nivel national, cele mai multe fiind disponibile in Capitala si in judetele Cluj, Timis, Iasi, Arges, Bistrita-Nasaud si Brasov, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). La polul opus se situeaza judetele Mehedinti, Bacau si Caras-Severin.

Vrei sa studiezi in strainatate? Unde gasesti cele mai avantajoase credite pentru studii

Iti doresti sa studiezi la una din cele mai prestigioase universitati din lume, dar ai nevoie de bani pentru acest lucru? Atunci, probabil vei apela la un credit de nevoi personale pentru studii. Care sunt bancile care ofera cele mai avantajoase.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )