Libnet.ro
UNICEF

22:15

Surpriza la Wimbledon! Ultima favorita de pe sfertul de tabloul al Simonei Halep a fost eliminata

Adevărul Adevărul,
Surpriza la Wimbledon! Ultima favorita de pe sfertul de tabloul al Simonei Halep a fost eliminata

Caroline Wozniacki 19 WTA) a fost eliminata in turul trei al turneului de la Wimbledon de chinezoaica Shuai Zhang 50 WTA). continuă pe Adevărul

Wimbledon: Cori Gauff, viitoarea adversara a Simonei Halep

Cori Gauff va fi viitoarea adversara a Simonei Halep, in optimile de la Wimbledon. Americanca de 15 .

Cine este Viktoria Azarenka si ce nationalitate are. Poate fi sfarsitul Simonei Halep la Wimbledon

Viktoria Azarenka este adversara Simonei Halep in turul 3 la Wimbledon. Cele doua sportive s-au mai intalnit de patru ori pana in prezent si si-au impartit victoriile. inaintea confruntarii directe din cadrul turneului de la Londra, Halep e pe locul 7 WTA, iar Azarenka pe 40. Cine este Viktoria Azarenka, adversara Simonei Halep la Wimbledon .

Veste buna pentru Simona Halep, inainte de meciul cu Azarenka. Caroline Wozniacki, eliminata de la Wimbledon

Simona Halep a primit o veste buna inaintea duelului cu Viktoria Azarenka, in turul 3 la Wimbledon. Ultima favorita de pe sfertul de tablou pe care se afla, Karoline Wozniacki locul 19 WTA), a fost eliminata, vineri, de chinezoaica Shuai Zhang locul 50 WTA). Caroline Wozniacki, eliminata de la Wimbledon Caroline Wozniacki a pierdut cu .

Wimbledon: Cori Gauff (15 ani), adversara Simonei Halep din optimi Americanca a salvat doua mingi de meci in fata Polonei Hercog

Cori Gauff, speranta tenisului american 313 WTA, 15 ani), a salvat doua mingi de meci in fata slovenei Polona Hercog 60 WTA), a castigat cu scorul de 3-6, 7-67), 7-5, dupa doua ore si 46 de minute de joc, si s-a calificat in optimile competitiei de la All England Club, unde o va intalni pe Simona Halep.

Prima reactie a Simonei Halep dupa calificarea in optimi

Victorie entuziasmanta pentru Simona Halep in turul 3 la Wimbledon, unde jucatoarea din tara noastra a trecut la pas de Victoria Azarenka.

Wimbledon: Victoria Azarenka, adversara invingatoarei dintre Halep si Buzarnescu - Bielorusa a castigat 12 game-uri consecutive in meciul cu Tomljanovic

Victoria Azarenka 40 WTA) a facut o adevarata demonstratie de tenis in meciul cu Ajla Tomljanovic Australia, 49 WTA). Condusa cu 2-0 in startul partidei, jucatoarea din Belarus a avut o revenire spectaculoasa, castigand toate cele 12 game-uri disputate pana la finalul confruntarii. in turul al treilea de la Wimbledon, Azarenka se va duela cu invingatoarea meciului dintre Simona Halep si Mihaela Buzarnescu.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )