Libnet.ro
UNICEF

01:05

Surse: 75.000 de cadre medicale care au prim contact cu pacienti cu COVID-19 vor primi bonus de 2.500 de lei

Antena3 Antena3,
Surse: 75.000 de cadre medicale care au prim contact cu pacienti cu COVID-19 vor primi bonus de 2.500 de lei

In jur de 75. 000 de cadre medicale ambulantieri, paramedici, brancardieri, asistenti, medici), cei care au un prim contact cu pacienti care au COVID-19, vor primi un bonus de risc medical de 2. 500 de lei brut, spun surse pentru Antena 3. continuă pe Antena3

COVID-19 |35 de cadre medicale si 75 de pacienti au fost testati pozitiv in cadrul Spitalului Universitar Bucuresti

35 de cadre medicale si 75 de pacienti de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti au fost testate pozitiv la infectia cu noul coronavirus, incepand din data de 22 martie si pana acum, anunta, luni, Grupul pentru Comunicare Strategica.

Focar de infectie la Spitalul Universitar din Bucuresti: 35 de cadre medicale si 75 de pacienti infectati cu noul coronavirus

Autoritatile au anuntat, luni seara ca, in ultimele doua saptamani, la Spitalul Universitar de Urgente din Capitala nu mai putin de 35 de cadre medicale si 75 de pacienti au fost infectati cu noul coronavirus.

35 de cadre medicale si 75 de pacienti de la Spitalul Universitar din Capitala, infectati cu COVID-19

Un numar de 35 de cadre medicale si 75 de pacienti de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti au fost testate pozitiv pentru noul coronavirus, anunta luni Grupul de Comunicare.

35 de cadre medicale si 75 de pacienti de la Spitalul Universitar din Capitala, depistati cu COVID-19

Situatie dramatica la Spitalul Universitar din Bucuresti.

Din 22 martie, 35 de cadre medicale si 75 de pacienti de la Spitalul Universitar din Capitala, depistati cu COVID-19

Situatie dramatica la Spitalul Universitar din Bucuresti.

Raportare oficiala: 474 de cadre medicale, infectate cu coronavirus. 318 dintre ele sunt de la Suceava

474 de cadre medicale din Romania sunt infectate cu coronavirus, 318 dintre ele fiind la Suceava. Bucurestiul a raportat si el 65 de cadre medicale care au COVID-19.

in ultimele doua saptamani, au fost confirmati cu coronavirus 75 de pacienti si 35 de cadre medicale de la Spitalul Universitar

In ultimele doua saptamani, au fost confirmati cu coronavirus 75 de pacienti si 35 de cadre medicale ale Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti.

Groaza pune stapanire pe personalul medical. Zeci de cadre medicale au solicitat ajutor psihologic din cauza stresului generat de nesiguranta in criza COVID

Sub imperiul stresului si a nesigurantei, tot mai multe cadre medicale de la Spitalele din Iasi solicita ajutorul psihologilor. Astfel reusesc sa isi duca la bun sfarsit fiecare zi de munca in spitale, alaturi de pacienti, unii dintre ei testati si diagnosticati cu COVID19, altii netestati si despre care nu se stie daca sunt sau nu infectati cu coronavirus.

25 de cadre medicale de la Spitalul Victor Babes din Capitala sunt infectate cu coronavirus, din cele 200 testate pana acum

Un numar de 25 de cadre medicale de la Spitalul Victor Babes din Capitala sunt infectate cu coronavirus, din prima serie de 200 de angajati ai unitatii care au fost deja testati. Acestia - dintre care doi sunt medici primari, trei medici rezidenti si restul asistente si infirmiere - sunt asimptomatici, fiind internati si izolati in spital, in timp ce continua testarea celorlalte cadre medicale.

Un numar de 25 de cadre medicale de la Spitalul Victor Babes sunt infectate cu coronavirus

Un numar de 25 de cadre medicale de la Spitalul Victor Babes din Capitala sunt infectate cu coronavirus, din prima serie de 200 de angajati ai unitatii care au fost deja testati.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2034 seconds )