Libnet.ro
UNICEF

08:45

Surse: CSM asteapta cererea scrisa a lui Tudorel Toader

Antena3 Antena3,
Surse: CSM asteapta cererea scrisa a lui Tudorel Toader

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, nu a publicat documentul promis, dar a cerut Consiliului Superior al Magistraturii sa ii transmita daca este legal sau nu sa publice aceste documente. Solicit, pe. continuă pe Antena3

Surse: PSD ar putea vota motiunea Opozitiei impotriva lui Tudorel Toader ca sa-l ajute pe Dragnea

Deputatii PSD ar putea vota miercuri motiunea simpla depusa de Opozitie impotriva ministrului Justitiei, sustin surse politice pentru Adevarul. Miza: Liviu Dragnea ar putea invoca faptul ca Tudorel Toader a ramas fara sprijin politic in Parlament, motiv sa-l dea afara din Guvern pe ministrul Justitiei. Liderul PSD vrea sa scape de Toader, insa Tariceanu se opune. Motiunea va fi votata miercuri in plen.

Surse CSM: documentele din dosarul lui Lazar pot fi publicate

Cererea lui Tudorel Toader catre CSM, de a aprecia daca sunt intrunite conditiile legale pentru a fi publicate documente din dosarul de candidatura al lui Augustin Lazar nu are temei, deoarece, potrivit unor surse din cadrul Consiliului, datele dintr-un astfel de dosar pot fi date publicitatii.

Tudorel Toader nu renunta si spune ca are dreptate in legatura cu cererea de revocare a lui Augustin Lazar

Cu toate ca CSM a aratat ca Tudorel Toader a mintit, ministrul Justitiei sustine in continuare ca are dreptate cand a afirmat in anuntul privind cererea de revocare a procurorului general al Romaniei Augustin Lazar ca la dosarul de candidatura a.

Surse CSM: Toader l-a incurcat pe Augustin Lazar cu Cristian Lazar si de aceea nu vrea sa publice documentele despre Procurorul General

Tudorel Toader a ajuns intr-o situatie deloc fericita in confruntarea cu Procurorul General pentru ca l-a incurcat pe Augustin Lazar cu Cristian Lazar. Informatia a fost furnizata de surse din cadrul.

Tudorel Toader a ocolit publicarea documentelor privind numirea lui Augustin Lazar, dar se lauda ca le-a trimis la CSM

Tudorel Toader nu a publicat rezolutia de clasare a dosarului presedintelui Iohannis despre care a sustinut ca s-ar afla in mapa de candidat a lui Augustin Lazar, desi amenintase cu acest lucru in urma cu o saptamana. in schimb, a anuntat ca a trimis la CSM dosarul existent la Ministerul Justitiei, in forma si in ordinea identificata, impreuna cu fisa de registratura cu documentele intrate, arata ministrul pe site-ul Ministerului Justitiei.

CSM dezminte afirmatiile lui Tudorel Toader

Consiliul Superior al Magistraturii a dezminitit, ieri, afirmatiile ministrului justitiei, Tudorel Toader, conform caruia in dosarul de candidatura al lui Augustin Lazar pentru functia de procuror general depus in anul 2016 ar exista o ordonanta de clasare data lui Klaus Iohannis.

Tudorel Toader, prins cu minciuna: in dosarul de candidatura al lui Augustin Lazar nu exista niciun clasare cu numele Klaus Iohannis

CSM ii da dreptate procurorului general Augustin Lazar in scandalul cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Astfel, CSM a confirmat spusele lui Lazar si anume ca in dosarul de candidatura pentru sefia.

Tudorel Toader, intrebat de activitatea in fruntea Ministerului Justitiei: Dumneavoastra va reprosati ceva in viata? (VIDEO)

Remanierea guvernamentala se aproprie de momentul concluziilor, iar una din intrebarile la care toata lumea asteapta raspuns este cea privind viitorul lui Tudorel Toader in fruntea Ministerul.

TUDOREL TOADER, desfiintat dupa incurcatura comisa: Nu stie lucruri simple despre cariera magistratilor! La minister e HAOS

Judecatorul Cristi Danilet a criticat dur, intr-o postare pe Facebook, comunicatul de presa transmis miercuri de Tudorel Toader, sugerand ca la Ministerul Justitiei domneste haosul. Azi ar fi trebuit ca.

Tudorel Toader, mesaj din concediu

Ministrul Justitiei Tudorel Toader rupe tacerea din concediu! Acesta a postat duminica pe Facebook doua fotografii cu fiul si nora sa, care s-au casatorit ieri religios. Tudorel Toader le-a transmis astazi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )