Libnet.ro
UNICEF

16:00

Tudorel Toader, prins cu minciuna: in dosarul de candidatura al lui Augustin Lazar nu exista niciun clasare cu numele Klaus Iohannis

B1 B1,
Tudorel Toader, prins cu minciuna: in dosarul de candidatura al lui Augustin Lazar nu exista niciun clasare cu numele Klaus Iohannis

CSM ii da dreptate procurorului general Augustin Lazar in scandalul cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Astfel, CSM a confirmat spusele lui Lazar si anume ca in dosarul de candidatura pentru sefia. continuă pe B1

Tudorel Toader, contrazis. CSM confirma varianta lui Augustin Lazar care sustine ca nu a clasat niciun dosar in favoarea lui Klaus Iohannis

Intr-un raspuns trimis procurorului general al Romaniei, Augustin Lazar, Consiliul Superior al Magistraturii a confirmat pozitia acestuia, sustinand ca la dosarul de candidatura nu exista niciun dosar impotriva lui Klaus Iohannis, care sa fi fost clasat.

Si procurorii din Gorj i cer lui Tudorel Toader sa renunte la revocarea lui Augustin Lazar

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Gorj ii cer ministrului Justitiei, Tudorel Toader, sa renunte la procedura declansata pentru revocarea procurorului general al Romaniei, Augustin Lazar, transmite Mediafax.

Tudorel Toader, noi precizari pe Facebook: Nu renunt la procedura de revocare a lui Augustin Lazar

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sustine ca nu renunta la procedura de revocare a procurorului general Augustin Lazar. Precizarea a fost facuta pe Facebook in post-scriptumul unui mesaj in care anunta ca va face public dosarul de candidatura a lui Lazar.

Tudorel Toader nu renunta si spune ca are dreptate in legatura cu cererea de revocare a lui Augustin Lazar

Cu toate ca CSM a aratat ca Tudorel Toader a mintit, ministrul Justitiei sustine in continuare ca are dreptate cand a afirmat in anuntul privind cererea de revocare a procurorului general al Romaniei Augustin Lazar ca la dosarul de candidatura a.

Tudorel Toader anunta ca va publica rezolutia de clasare a dosarului careil viza pe Iohannis, gasita in mapa lui Augustin Lazar

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a precizat ca va publica in urmatoarele zile rezolutia de clasare a dosarului care il viza pe Klaus Iohannis, pe care a gasit-o in dosarul de candidatura a procurorului.

PNL, acuzatii de minciuna la adresa lui Tudorel Toader

PNL a primit raspunsul Comisiei de la Venetia, privind scrisoarea informala pe legile justitiei. Aceasta arata ca Tudorel Toader a mintit afirmand ca oficialii europeni se vor pronunta asupra celor doua.

Tudorel Toader, replica pentru Zegrean: Augustin Lazar nu poate ataca in justitie decizia de revocare, pentru ca instanta de contencios nu poate cerceta normele constitutionale

Tudorel Toader ii da replica lui Augustin Zegrean, dupa ce fostul presedinte al CCR a sustinut ca Augustin Lazar poate solicita in instanta anularea deciziei de revocare din functia de Procuror.

Tudorel Toader: Nu renunt la procedura de revocare a lui Augustin Lazar

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca nu renunta la procedura de revocare a lui Augustin Lazar din functia de Procuror General. Asta desi Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania si Asociatia.

Traian Basescu: Presedintele Iohannis trebuie sa iasa public sa spuna cine minte dintre Tudorel Toader si Augustin Lazar. Mincinosul trebuie sa demisioneze

Traian Basescu intervine in scandalul dintre ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si procorurorul general Augustin Lazar. Acesta ii cere presedintelui Iohannis sa renunte la tacere si sa spuna public cine mi.

Traian Basescu: Presedintele Iohannis trebuie sa iasa public sa spuna cine minte dintre Tudorel Toader si Augustin Lazar. Mincinosul trebuie sa demisioneze (VIDEO)

Traian Basescu intervine in scandalul dintre ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si procorurorul general Augustin Lazar. Acesta ii cere presedintelui Iohannis sa renunte la tacere si sa spuna public cine mi.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )