Libnet.ro
UNICEF

01:05

Surse: Gheorghe Dinca se afla la Craiova in ziua apelului la 112

Antena3 Antena3,
Surse: Gheorghe Dinca se afla la Craiova in ziua apelului la 112

CRIME iN SERIE iN CARACAL SURSE: Gheorghe Dinca a fost AUDIAT pentru o a PATRA VICTIMA

Detalii cutremuratoare ies la iveala in cazul Caracal. Gheorghe Dinca ar fi audiat si intr-un al patrulea dosar. Este vorba despre o crima petrecuta acum 20 de ani, scrie stiripeurse. ro.

Stirile ProTV: VIDEO cu Gheorghe Dinca, filmat chiar in ziua cand Alexandra a sunat disperata la 112

Gheorghe Dinca, barbatul care a scandalizat o tara intreaga dupa ce a recunoscut ca a ucis doua adolescente, poate fi vazut intr-o inregistrare video realizata de camerele de supraveghere chiar in ziua in care Alexandra a sunat la 112.

Imagini dinainte si dupa tragedia din Caracal. Ce facea Gheorghe Dinca cand fata suna la 112

Antena 3 a prezentat imagini in exclusivitate cu Gheorghe Dinca, in timp ce incerca sa scape de bijuteriile Alexandrei Macesanu. Imaginile sunt din jurul orei 8 dimineata. Acesta s-a indreptat spre centrul.

CRIME iN SERIE LA CARACAL SURSE: Gheorghe Dinca va fi testat vineri cu aparatul poligraf

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul disparitiei celor doua fete de la Caracal, va fi testat vineri cu aparatul poligraf, potrivit unor surse, citate de Agerpres. in acest sens, barbatul ar urma.

Gheorghe Dinca, plecat la Craiova cu masina de ocazie in ziua disparitiei Alexandrei

Gheorghe Dinca, barbatul care este acuzat ca le-a omorat pe cele doua fete si-a planificat foarte atent actiunile. in dimineata in care Alexandra a sunat la 112, acesta era plecat din oras, culmea, cu o.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Noi date din ancheta: Politistii experitizeaza masina de ocazie cu care Gheorghe Dinca s-a intors de la Craiova, de unde si-a cumparat cartela prepay (VIDEO)

Noi dezvaluiri in cazul crimelor de la Caracal. Politistii expertizeaza, joi, masina de ocazie cu care Gheorghe Dinca s-a intors de la Craiova, unde a mers, in ziua in care Alexandra a sunat la 112, pentru.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Noi date din ancheta: Politistii expertizeaza masina de ocazie cu care Gheorghe Dinca s-a intors de la Craiova, de unde si-a cumparat cartela prepay (VIDEO)

Noi dezvaluiri in cazul crimelor de la Caracal. Politistii expertizeaza, joi, masina de ocazie cu care Gheorghe Dinca s-a intors de la Craiova, unde a mers, in ziua in care Alexandra a sunat la 112, pentru.

UPDATE Cazul Caracal. Gheorghe Dinca, dus la structura centrala a DIICOT pentru noi audieri

Gheorghe Dinca va fi dus joi seara de la Penitenciarul Jilava la sediul central al DIICOT pentru noi audieri, au declarat surse judiciare pentru HotNews. ro. Gheorghe Dinca a fost audiat de procurorii DIICOT o singura data, la Craiova, duminica seara, cand a spus ca le-a ucis pe cele doua fete, dupa ce initial a negat. 30 Gheorghe Dinca a ajuns la DIICOT Bucuresti pentru audieri.

CRIME iN SERIE iN CARACAL SURSE: Telefonul unei fete ucise in 2015, gasit in locuinta lui Gheorghe Dinca. Barbatul ar fi cercetat intr-un al treilea dosar(VIDEO)

Gheorghe Dinca, barbatul care a recunoscut ca a ucis doua fete in Caracal, ar fi cercetat intr-un al treilea dosar, potrivit unor surse citate de B1 TV. Politistii ar fi gasit in locuinta acestuia.

VIDEO Marturia vecinei care a sunat la 112 semnaland miscari dubioase pe strada lui Gheorghe Dinca

Vecina lui Gheorghe Dinca, monstrul din Caracal care le-a rapit pe Luiza Melencu si pe Alexandra Macesanu, a relatat ce a vazut in noaptea in care a sunat la 112.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )