Libnet.ro
UNICEF

11:31

Surse: Victor Ponta forteaza excluderea din PSD

Antena3 Antena3,
Surse: Victor Ponta forteaza excluderea din PSD

Fostul presedinte PSD Victor Ponta ar forta excluderea sa din partid, potrivit unor surse de la varful formatiunii politice, citate de Antena 3. O excludere a fostului premier din PSD este dorita atat. continuă pe Antena3

Gabriela Firea: Nu cred ca Victor Ponta va pleca din PSD (VIDEO)

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, presedinte al organizatiei PSD Bucuresti, a declarat joi, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca nu crede ca Victor Ponta va pleca din Partidul Social.

Victor Ponta a transmis la PSD Gorj scrisoarea de intentie pentru un nou mandat de deputat

Fostul premier Victor Ponta, deputat de Gorj, a transmis, ieri, scrisoarea de intentie catre organizatia judeteana prin care isi anunta o noua candidatura la Camera Deputatilor, a declarat astazi secretarul executiv al formatiunii politice, Gheorghe Milosteanu, potrivit unor surse din presa.

Victor Ponta a transmis la PSD Gorj scrisoarea de intentie pentru un nou mandat de deputat

Fostul premier Victor Ponta, deputat de Gorj, a transmis, luni, scrisoarea de intentie catre organizatia judeteana prin care isi anunta o noua candidatura la Camera Deputatilor, a declarat marti, intr-o conferinta de presa, secretarul executiv al formatiunii politice, Gheorghe Milosteanu.

VIDEO Victor Ponta, la un pas de excludere din Barou

Baroul Bucuresti a amanat luarea unei decizii in privinta solicitarii Monicai Macovei, care a cerut ca Victor Ponta sa fie exclus din Barou dupa ce i-a fost retras titlul de doctor, adica exact acel titlu care i-a asigurat fostului premier intrarea in colegiul avocatilor, fara examen. Specialistii in Drept sunt de parere ca acestea sunt ultimele zile ale lui Ponta in barou.

Victor Ponta afla miercuri daca va fi exclus din Barou

Consiliul Baroului Bucuresti decide miercuri asupra cererii privind excluderea din barou a fostului premier Victor Ponta. Cererea a fost formulata de Monica Macovei, dupa ce lui Ponta i-a fost retras titlul de doctor pe motiv de plagiat.

UPDATE. Plagiatorul Victor Ponta, in fata Consiliului Baroului Bucuresti. Discutiile se vor relua martea viitoare

Baroul Bucuresti va relua marti, 6 septembrie, discutiile cu privire la excluderea lui Victor Ponta din avocatura. Cei 15 membri ai consiliului au analizat miercuri raportul intocmit pe marginea eventualelor probleme de drept ridicate de o astfel de procedura, printre care si aceea referitoare la caraterul retroactiv al retragerii titlului de doctor in cazul sau.

Victor Ponta: inca o institutie respectabila e folosita in dispute politice

Victor Ponta si-a pledat la Baroul Bucuresti cauza, dupa ce Monica Macovei a cerut excluderea sa din corpul avocatilor. Argumentul invocat de europarlamentar este retragerea titlului de doctor in drept, cel care i-a asigurat fostului premier intrarea in barou, fara examen, anunta DIGI24.

Victor Ponta, intrebat daca va pleca la PRU: Eu as vrea sa raman la PSD. Nu cred ca PRU este concurent PSD-ului

Fostul premier Victor Ponta a declarat miercuri, pentru B1 TV, intrebat daca va trece la PRU, ca si-ar dori sa ramana la PSD. Fostul sef al Guvernului a mai precizat ca a contribuit la notorietatea partidului lui Bogdan Diaconu.

Victor Ponta, intrebat daca va pleca la PRU: Eu as vrea sa raman la PSD. Nu cred ca PRU este concurent PSD-ului (VIDEO)

Fostul premier Victor Ponta a declarat miercuri, pentru B1 TV, intrebat daca va trece la PRU, ca si-ar dori sa ramana la PSD. Fostul sef al Guvernului a mai precizat ca a contribuit la notorietatea pa.

Seful PSD Giurgiu: Am vorbit personal cu Victor Ponta si m-a asigurat ca nu pleaca din PSD

Presedintele PSD Giurgiu, Niculae Badalau, a vorbit cu fostul premier Victor Ponta, care l-a asigurat ca nu paraseste PSD pentru a se inscrie in Partidul Romania Unita PRU), formatiune la care au aderat mai multi apropiati ai sai.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )