Libnet.ro
UNICEF

00:07

Suzuki recheama in service aproape 200.000 de masini din cauza unui senzor defect

B1 B1,
Suzuki recheama in service aproape 200.000 de masini din cauza unui senzor defect

Compania auto nipona Suzuki recheama in service 194. 000 de masini, din cauza unui senzor de airbag defect, scrie Reuters. Rechemarea vizeaza autovehicule Grand Vitara produse in perioada 2006-2011 si masini. continuă pe B1

Suzuki recheama in service aproape 200.000 de masini

Compania auto Suzuki recheama in service 194. 000 de masini, din cauza unui senzor de airbag defect, conform Administratiei pentru Siguranta Traficului pe Autostrazile Nationale din Statele Unite ale Americii SUA).

Suzuki recheama in service aproape 200.000 de masini

Compania auto nipona Suzuki recheama in service 194. 000 de masini, din cauza unui senzor de airbag defect, au anuntat autoritatile pentru siguranta traficului din SUA, potrivit New York Times, citat de Mediafax .

Suzuki recheama in service aproape 200.000 de masini. Vezi de ce.

Compania auto nipona Suzuki recheama in service 194. 000 de masini, din cauza unui senzor de airbag defect, au anuntat autoritatile pentru siguranta traficului din SUA, potrivit Mediafax. Rechemarea vizeaza autovehicule Grand Vitara produse in perioada 2006-2011 si masini SX4, din clasa mica, se arata intr-un document al Administratiei pentru Siguranta Traficului pe Autostrazile Nationale prezentat de New York Times. Senzorul respectiv masoara greutatea pasagerului pentru a determina daca in .

Statul pierde cat bugetul Sanatatii pe doi ani din cauza evaziunii.

Guvernul se declara neputincios in privinta stoparii marii evaziuni fiscale, din cauza careia se pierd in fiecare an 15 miliarde de euro. Introducerea unui nou impozit forfetar, inventat zilele trecute si adresat micilor intreprinzatori, este din acest motiv o optiune ciudata. Romania pierde anual din cauza evaziunii fiscale 15 miliarde euro, adica suma care ar intra suplimentar la buget daca Guvernul ar reusi sa aduca la 45% din PIB, cat este media in UE27, de la actualul nivel de 34% din .

Bucuresti: Fratele copilului ucis de maidanezi, internat la spitalul de psihiatrie din cauza unei reactii acute la stres

Andrei, fratele baiatului ucis de o haita de caini maidanezi, a petrecut cateva zile din aceasta saptamana la spitalul de psihiatrie din cauza stresului acumulat de la moartea fratelui sau. Parintii.

Drumul National 251 a fost inchis din cauza viiturilor

Drumul National 251 a fost inchis din cauza viiturilor, relateaza B1 TV. Soferii sunt indemnati sa ocoleasca DN 251 deoarece intre Slobozia Conachi si Pechea circulatia a fost inchisa. Tot in judetul.

Un tren a deraiat in judetul Galati din cauza inundatiilor

Un tren a deraiat, vineri, in judetul Galati, din cauza inundatiilor, relateaza B1 TV. Incidentul s-a produs in apropiere de Targul Bujor. Judetul Galati a fost afectat, inca de miercuri seara, de inundatii.

Din cauza vantului puternic: un convoi al Navrom Galati care circula pe Dunare a ajuns in mal

Incidentul a avut loc joi dupa amiaza, pe Dunare, la Mila 31. Convoiul format dintr-un impingator si un slep a deviat de la traseu din cauza vantului puternic.

Traficul feroviar si rutier intre Barlad si Galati a fost intrerupt din cauza inundatiilor

Traficul feroviar intre localitatile Barlad si Galati a fost intrerupt, relateaza B1 TV. Totoada, din cauza apelor, a fost inchis si Drumul National 25. in urma unei ploi puternice ce s-a abatut asupra.

Buzau: O femeie si fiul ei, gasiti morti in beciul casei din cauza unui must fermentat

O femeie de 70 de ani si fiul ei din localitatea buzoiana Amaru, au fost gasiti morti in beciul din gospodarie de catre o vecina. Din primele cercetari ale politistilor, se pare ca cei doi au murit din.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )