Libnet.ro
UNICEF

14:30

Tanar de 19 ani in stare grava la spital dupa ce a fost lovit cu o ranga in cap. Tentativa de omor pe fondul geloziei

Adevărul Adevărul,
Tanar de 19 ani in stare grava la spital dupa ce a fost lovit cu o ranga in cap. Tentativa de omor pe fondul geloziei

Un tanar de 19 ani, din Orastie, a fost adus in stare grava la spital, dupa ce a fost lovit cu o bara metalica in cap. continuă pe Adevărul

Caz socant in Bucuresti. Un minor a ajuns in stare grava la spital, dupa ce a fost batut. Agresorii au vrut sa-i dea foc

Joi dimineata, prin apel 112, Politia Capitalei a fost sesizata ca un tanar de 17 ani a fost victima unei agresiuni, persoane necunoscute stropindu-l cu o substanta adeziva, dupa care au incercat sa-l.

Un tanar politist din Arges a murit la spital dupa ce a stat doua saptamani in coma

Politistul din Arges, de 28 de ani, impuscat cu o arma de vanatoare, a murit. Tanarul a decedat marti noapte la un spital din Bucuresti, unde era internat in coma indusa. Nicolae Catalin Ristescu.

Incident grav in Vaslui. Barbat ajuns la spital in stare grava, dupa ce a fost impuscat de un om de afaceri

Incidentul s-a petrecut in timpul unei partide de vanatoare organizata pe fondul Vulturesti, din judetul Vaslui. Barbatul de 53 de ani care si-a impuscat partenerul de vanatoare spune ca l-a confundat pe acesta cu un mistret. Victima a ajuns in stare grava la Spitalul Judetean Vaslui si apoi la Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi, unde a fost operata.

VIDEO Mopedist in stare grava, la spital, dupa ce a fost acrosat de o masina. Sofer: Nu l-am vazut de soare

Un mopedist de aproximativ 50 de ani a fost ranti grav, pe Drumul National care face lgatura intre Targoviste si Campulung. Un sofer care nu l-a observat l-a acrosat in momentul in care a vrut sa intre intr-o benzinarie.

Barbat impuscat de un coleg in timpul unei partide de vanatoare. in ce stare este pacientul

Un barbat in varsta de 67 de ani a ajuns in stare grava la spital, dupa ce a fost impuscat in coapsa de un coleg de vanatoare.

Cine era Andra Mirza, tanara de 19 ani care s-a inecat la Vama Veche. Toata lumea o stia

Andra Mirza, tanara de 19 ani care s-a inecat la Vama Veche, era pasionata de poezie si publicase o carte. Ea a fost gasita inconstienta in mare si a fost adusa la mal in stare critica, pe 4 august. Dupa 5 zile, tanara s-a stins din viata. Andra Mirza, tanara care s-a inecat la Vama .

Andra avea 19 ani si publicase deja o carte. intr-o zi, tanara a fost scoasa inconstienta din mare. Cateva zile mai tarziu murea la spital. Acum s-a aflat adevarul: Ce coincidenta stranie!

Andra Elena avea 19 ani si publicase deja o carte de poezii. intr-o zi, fata a fost scoasa inconstienta din mare, iar cateva zile mai tarziu, pe 9 august, se stingea din viata la spital. Acum s-a aflat.

Cum arata fetele de la Exotic, dupa 19 ani. Andreea Banica e o familista convinsa. Ce fac Claudia si Julia

Au trecut aproape doua decenii, de la desfiintarea Exotic, iar in tot acest timp fetele, care au format trio ul muzical de succes, si-au continuat drumul in lumea artistica. Andreea Banica, Claudia Patrascanu si Julia Jianu continua sa fie unele dintre cele mai frumoase vedete autohtone. Pe plan personal, doar Andreea se poate mandri cu .

inca o TRAGEDIE la Marea Neagra: O tanara poeta de doar 19 ani si-a gasit sfarsitul pe plaja din Vama Veche (FOTO)

Andra Elena Mirza, o tanara poeta in varsta de 19 ani din Ploiesti, si-a gasit sfarsitul pe plaja din Vama Veche, scrie EVZ. Tragedia a inceput duminica, 4 august 2019, atunci cand fata de 19 ani se.

Fragmentele de oase gasite in liziera de langa Caracal apartin unei alte fete decat Alexandra Macesanu. DIICOT: Victima este o tanara de 15 19 ani

DIICOT anunta ca expertiza medico-legala facuta de Institutul National de Medicina Legala arata ca fragmentele de oase ingropate de Gheorghe Dinca in liziera de langa Caracal apartin unei tinere cu varsta cuprinsa intre 15-19 ani, alta decat Alexandra Macesanu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )