Libnet.ro
UNICEF

00:07

Tanar arestat dupa ce a fost prins la furat. Hotul se specializase in furtul de telefoane mobile

Adevărul Adevărul,
Tanar arestat dupa ce a fost prins la furat. Hotul se specializase in furtul de telefoane mobile

Un tanar de 19 ani a ajuns in arestul Politiei dupa ce oamenii legii au stabilit ca acesta a furat mai multe telefoane mobile. Barbatul patrundea in sediile unor societati comerciale si le fura telefoanele angajatilor, profitand de neatentia acestora. continuă pe Adevărul

Sibiu: Sofer retinut dupa ce a fost prins de patru ori fara permis si baut la volan

Un sofer in varsta de 48 de ani a fost retinut luni, dupa ce politistii sibieni l-au prins de patru ori in ultimii doi ani fara permis si baut la volan, el fiind propus pentru arestare preventiva, potrivit unui comunicat de presa citat de Agerpres.

Amendat dupa ce a fost prins ca transporta 120 litri de motorina fara acte

Un barbat din Calarasi a fost amendat de politisti si a ramas si fara motorina pe care o transporta, dupa ce a fost prins in trafic fara acte care sa dovedeasca provenienta marfii.

Englez ARESTAT dupa atacul rasist asupra unui sofer de taxi din Romania

Un englez de 49 de ani a fost arestat dupa ce a atacat un sofer roman de taxi. Baut fiind, barbatul din Taunton a intrat in conflict cu conationalul nostru pentru ca acesta i-a spus ca nu ii.

UPDATE Barbatul care ar fi agresat doi copii intr-un lift a fost prins / Acesta ar fi politist la Rutiera

Un barbat suspectat in cazul agresarii sexuale a celor doi copii in liftul unui bloc din cartierul Drumul Taberei a fost prins de politisti dupa trei zile de cautari. Barbatul a fost prins luni si a fost dus la Politie pentru audieri, informeaza news. ro.

UPDATE Barbatul care ar fi agresat doi copii intr-un lift a fost prins / Acesta este politist la Rutiera si ar avea o fiica majora

Un barbat suspectat in cazul agresarii sexuale a celor doi copii in liftul unui bloc din cartierul Drumul Taberei a fost prins de politisti dupa trei zile de cautari. Barbatul a fost prins luni si a fost dus la Politie pentru audieri, informeaza news. ro. 29 Conform unor surse judiciare citate de news. ro, barbatul, Eugen Stan, lucreaza la Brigada Rutiera a Capitalei din august 2010. Inainte de a lucra la Brigada Rutiera, barbatul a fost angajat al Jandarmeriei. El este casatorit si are o fiica majora. 14 Barbatul ar fi agent la Brigada Rutiera si ar fi fost recunoscut de catre colegii sai.

Pedofilul din lift a fost prins. Barbatul si-a recunoscut fapta

Pedofilul din lift, care saptamana trecuta a agresat sexual doi copii, un baiat de 9 ani si pe sora lui de numai 4 ani, a fost prins luni de politistii bucuresteni. Potrivit anchetatorilor, barbatul si-a recunoscut deja fapta. Peste 50 de persoane au sunat in ultimele zile la 112 pentru a sesiza ca l-au vazut pe suspect. Asta, dupa ce Politia Capitalei a dat publicitatii imagini cu el.

Un barbat din Iasi a fost prins conducand prin Arad fara permis

Un barbat de 33 de ani, din judetul Iasi, a fost prins ieri, de politistii aradeni, in timp ce conducea un autoturism, fara a detine permis de conducere.

Tanar de 24 de ani, arestat dupa ce a agresat sexual doua copile

Un tanar de 24 de ani a fost arestat preventiv dupa ce a oprit pe strada doua fetite de 11, respectiv 12 ani, iar pe una dintre ele a urmarit-o pana acasa. Incidentul a avut loc in judetul.

Valcea: Barbat de 24 de ani, arestat dupa ce a urmarit doua fetite pe care le-a agresat sexual

Un barbat in varsta de 24 de ani din judetul Valcea a fost arestat preventiv dupa ce a abordat pe strada doua fete cu varste de 11, respectiv 12 ani, iar pe una dintre acestea a urmarit-o pana in scara blocului, unde a avut fata de ea un comportament exhibitionist, scrie news. ro.

Un agent de paza din Timisoara a fost prins in flagrant in timp ce astepta doua copile acasa pentru a intretine relatii sexuale cu ele

Un barbat de 41 de ani, din Remetea Mare, agent de paza, a fost capturat de politistii de la Crima Organizata Timisoara, dupa ce a fost monitorizat in cadrul unei anchete DIICOT pentru.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )