Libnet.ro
UNICEF

21:45

Tara cu cei mai buni tati din lume: 90% din ei isi iau concediu pentru cresterea copilului

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Tara cu cei mai buni tati din lume: 90% din ei isi iau concediu pentru cresterea copilului

Suedia este tara cu cei mai buni tati din lume. Aceasta este concluzia unui studiu, potrivit caruia 90% din tatii suedezi isi iau concediu de paternitate, scrie The Economist . Dar de ce barbatii prefera sa schimbe scutece, in loc sa mearga la serviciu?. continuă pe Wall-Street Ro

Cel mai sexy barbat din lume in 2015!

Cel mai sexy barbat din lume in 2015, conform unui sondaj realizat de revista britanica Glamour, este Jamie Dornan, actorul de 32 de ani din Fifty Shades of Grey. Iata cine se mai afla pe primele locuri ale clasamentului! .

Caru' cu vedete: Johnny Depp si Amber Heard s-au casatorit; Delia a ajuns sa cumpere bilete la propriul spectacol; Topul celor mai sexy barbati din lume

Ce familie frumoasa are Cindy Crawford! Cu cateva zile inainte de a implini 49 de ani, Cindy Crawford a fost prezenta la avanpremiera filmului Hospital in the Sky, un documentar emotionant filmat in Peru. Fostul top model a venit insotita de intreaga sa familia sa, sotul si cei doi copii. Moni a vrut sa se asigure ca Ramona nu o va face de ras in Hong Kong. I-a impus reguli stricte! Ramona Gabor se afla de cateva zile in Hong Kong, la invitatia Monicai si a iubitului sau chinez. Inainte de plecare, modelul s-a vazut nevoit sa-si faca bagajele dupa indicatiile surorii ei mai mari.

China l-a EXECUTAT pe seful uneia dintre cele mai mari companii de prelucrare a fierului din lume

Autoritatile chineze l-au executat pe Liu Han 49 de ani), fondatorul companiei Hanlong Group, una dintre cele mai mari companii din lume care prelucreaza minereul de fier. Potrivit South China Morning Post, Han.

Cel mai vechi horoscop din lume

Cel mai vechi horoscop din lume nu-si are originile in Grecia Antica, asa cum multa vreme s-a crezut. Babilonienii, care aveau cunostinte solide cu privire la sistemul astrologic, au creat cele 12 semne zodiacale pe care le cunoastem astazi.

Cele mai periculoase orase din lume

Cele mai periculoase orase din lume includ, preponderent, localitati din America Latina si din zonele de conflict ale Asiei.

Cum arata aterizarea pe cel mai periculos aeroport din lume, vazuta din cabina pilotilor unui Boeing 747

Aeroportul Princess Juliana din Sint Maarten din Marea Caraibelor este cunoscut drept unul dintre cele mai periculoase din lume. Pista este foarte apropae de plaja, iar turistii pot vedea avioanele din apropiere. Un video online arata o perspectiva noua si fascinanta.

Cele mai spectaculoase fantani arteziene din lume!

De la deja celebra Fontana di Trevi din Roma si pana la Bellagio Fountains din Las Vegas ori Magic Fountain of Montjuic din Barcelona, iata care sunt cele mai spectaculoase fantani arteziene din lume! .

Debitorii cu credite in CHF protesteaza astazi in mai multe orase din tara

Grupul clientilor cu credite in CHF organizeaza astazi un miting de protest, in mai multe orase din tara, prin care sustine solicitarea conversiei creditelor in valuta CHF, EUR, USD) in lei. Evenimentul a fost anuntat pe pagina de socializare Facebook.

Unul dintre cei mai cunoscuti medici ginecologi ai Spitalului Judetean de Urgenta Vaslui, prins in flagrant luand mita pentru a efectua un avort

Unul dintre cei mai cunoscuti ginecologi ai Spitalului Judetean de Urgenta Vaslui, medicul Simona Botez a fost prins in flagrant astazi in timp ce primea de la o pacienta 1500 lei pentru a efectua o intrerupere de sarcina. Mai multe cadre medicale din cadrul unitatii sanitare sunt suspectate de fapte de coruptie.

Starbucks deschide o noua cafenea in Pipera sub brandul Reserve Strip Mall: a patra unitate de acest fel din lume

Starbucks va deschide in zona Pipera o cafenea sub denumirea Starbucks Reserve Strip Mall, prima cafenea a brandului din Romania in care se va servi gama Reserve, disponibila in editie limitata. Bucurestiul este al patrulea oras din lume in care.

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )