Libnet.ro
UNICEF

20:45

Tara din Europa care va amenda parintii daca nu-si trimit copiii la scoala in septembrie

Antena3 Antena3,
Tara din Europa care va amenda parintii daca nu-si trimit copiii la scoala in septembrie

Lege controversata in Regatul Unit. Parintii care vor refuza sa isi trimita copiii la scoala in luna septembrie vor fi amendati, a anuntat ministrul Educatiei Gavin Williamson, potrivit BBC. continuă pe Antena3

Care-s statele din Europa care le interzic romanilor sa intre direct in tara din cauza pandemiei

Majoritatea tarilor europene au relaxat restrictiile si au permis cetatenilor deplasarea in mai multe locuri. Numai ca se observa din nou o crestere a numarului de cazuri. Asa ca exista.

Tara de la care Romania poate invata enorm: cum imbunatateste transportul in orase

Poluarea si incalzirea globala sunt probleme pe care planeta nu le mai poate ignora la nesfarsit. Iar o tara din Europa ar putea da lectii Romaniei atunci cand vine vorba de masuri pentru.

CORONAVIRUS |Radu Banciu: Am devenit una dintre cele mai periculoase tari din Europa. Pasii gresiti se intorc impotriva noastra (VIDEO)

Modul in care evolueaza epidemia de coronavirus in Romania ne-a facut sa devenim una dintre cele mai periculoase tari din Europa la momentul de fata, a sustinut Radu Banciu, in editia de luni seara a.

Tataru: Situatia actuala face parte din scenariile care erau in analiza

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat la TVR1 ca populatia s-a relaxat un pic cam devreme si a indemnat la respectarea regulilor de igiena, de distantare fizica si purtarea mastii in spatii inchise, potrivit Agerpres. El a precizat ca masurile de relaxare care erau programate pentru 1 iulie au fost amanate si a mentionat ca situatia actuala face parte din scenariile care erau in analiza.

Ultima ora! Criminalul din Mehedinti care a incendiat o copila a murit. Cum si-a petrecut ultimele momente de viata

Criminalul din Mehedinti, care a ucis cinci persoane si a incendiat o copila de doar 17 ani, a murit in spital seara trecuta, la cateva zile dupa ce a incercat sa-si ia viata in arestul Politiei. Cum a murit Ion Turnagiu in urma cu cinci zile, criminalul in serie a vrut sa-si ia viata spanzurandu-se .

Rasturnare de situatie. Criminalul in serie din Mehedinti, care a incendiat o fata, a murit in spital. Ce s-a intamplat

Criminalul in serie din Mehedinti, care a incendiat o fata in varsta de 17 ani, a murit seara trecuta, potrivit unor surse din politie. Acesta era deja internat in spital dupa ce a incercat sa se sinucida in timp ce se afla in arest preventiv.

Noi finantari totale de 35 milioane euro pentru startup-uri de imobiliare din Europa

Startup-urile europene care dezvolta tehnologii pentru sectorul imobiliar proptech) vor putea obtine finantari de capital de risc printr-un nou fond de investitii, in valoare de 35 de milioane de euro, lansat marti de un accelerator de afaceri francez.

Cosmar pentru pasageri la Aeroportul Otopeni: Este revoltator! De ce pe alte aeroporturi din Europa nu se intampla acest lucru

Un roman care a zburat de la Viena la Bucuresti a petrecut, dupa aterizarea pe Aeroportul Otopeni, mai mult de o ora intr-un cort amplasat pe pista. Cortul era suprapopulat, iar caldura ingrozitoare.

Numai asa putem intra in Grecia, de la 1 iulie. Formularul care iti trebuie, daca mergi in vacanta pe litoralul elen

Romanii se gandesc tot mai putin la virus si tot mai mult la vacanta. Zilele calduroase de vara s-au instalat, dupa ce a trecut perioada de ploi, si, chiar daca inca suntem in stare de alerta cauzata de epidemia de coronavirus, unii dintre noi si-au planificat concendiul sau deja au plecat spre destinatii de distractie. Cei care vor sa plece in Grecia, insa, trebuie sa tina seama de un nou regulament.

Andrzej Duda si Rafal Trzaskowski, in finala prezidentialelor din Polonia. Care este miza la votul din 12 iulie si ce linii politice propun cei doi

Andrzej Duda, presedintele in exercitiu al Poloniei, nu a reusit sa castige alegerile prezidentiale din primul tur, cand a obtinut peste 41,8% din voturile valabil exprimate, si il va infrunta in marea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )