Libnet.ro
UNICEF

19:30

Tarile in care poti circula cu viteza mai mare decat in Romania

Adevărul Adevărul,
Tarile in care poti circula cu viteza mai mare decat in Romania

Anotimpul calduros se apropie si tot mai multi romani isi pregatesc vacantele din perioada verii, atunci cand iau cu asalt fie statiunile cunoscute din Europa, fie opteaza pentru un sejur sau city break in marile capitale de pe batranul continent. continuă pe Adevărul

in Dubai va fi construit un turn mai mare decat Burj Khalifa, care are 828 metri

In Dubai va fi construit un turn mai mare decat Burj Khalifa, care are 828 metri .

INFOGRAFIC: Cum se circula in Europa si care sunt tarile in care poti depasi viteza maxima admisa din Romania

Anotimpul calduros se apropie si tot mai multi romani isi pregatesc vacantele din perioada verii, atunci cand iau cu asalt fie statiunile cunoscute din Europa, fie opteaza pentru un sejur sau city break in marile capitale de pe batranul.

Sondaj: Iohannis, Isarescu si Ciolos, personalitatile publice in care romanii au cea mai mare incredere

Presedintele Klaus Iohannis, guvernatorul BNR Mugur Isarescu si premierul Dacian Ciolos sunt personalitatile publice in care romanii au cea mai mare incredere.

Putem fi mai fraieri decat ne place sa credem !

Suntem ispititi, mai mult decat ne dam seama, de publicitate. Sistemul nostru politic este denaturat de bani. Platim prea mult pentru abonamentul la sala de fitness, pentru masinile, casele si cardurile noastre de credit. Companiile farmaceutice ne vand cu ingeniozitate medicamente care ne fac prea putin bine si, cateodata, sunt de-a dreptul periculoase. Comanda cartea la GiftBooks. roAlte carti interesante.

4 dovezi stiintifice ca bebelusii sunt mai destepti decat crezi

Cand ii vezi cat sunt de mici ii crezi naivi, necunoscatori. Dar cercetatorii sunt convinsi ca bebelusii sunt mai destepti decat s-ar crede. Iata 4 dovezi stiintifice ca bebelusii sunt mai destepti decat.

Sistemul bancar european, mai nesigur decat in 2009

Perspectivele pentru sistemul bancar european sunt mai nesigure decat erau in 2009, in conditiile in care dobanzile negative lovesc puternic profiturile, iar digitalizarea schimba modul in care intreaga industrie opereaza, a avertizat Francois Perol, presedintele grupului BPCE, potrivit Bloomberg.

Chinezii ar putea rezolva cea mai mare problema a panourilor solare

Inca o data, cercetatorii atrag atentia asupra potentialului grafenului in ceea ce priveste energia solara. Va spuneam in urma cu ceva vreme ca o echipa de oameni de stiinta din Marea Britanie gasiseo cale prin care sa manipuleze grafenul, material pe care il considerau cel mai bun pentru absorbtia luminii si pe care sperau sa [].

in culisele celui mai mare club pentru orgii sexuale: cine va lua parte la olimpiada sexului, organizata de Heaven Circle

Heaven Circle este considerat cel mai mare club pentru petreceri sexuale din lume. A fost infiintat in urma cu patru ani si in prezent numara peste 20. 000 de membri. Petrecerile in cadrul carora au loc orgii sexuale sunt organizate in prezent la Paris, Londra, New York, Los Angeles, Vegas, Ibiza, Berlin, Amsterdam si Viena, iar locurile se ocupa de fiecare data.

Obama: Cea mai mare greseala a mea a fost sa nu concep un plan dupa ce am luat decizia de a interveni cu forte militare in Libia

Presedintele SUA, Barack Obama a declarat ca cea mai mare greseala a sa, in calitate presedinte, a fost lipsa unui plan dupa interventiile militare din Libia, ce au rezultat cu uciderea lui Gadhafi,.

in Gorj se inregistreaza cea mai mare concurenta din tara pentru posturile de agenti de politie cu incadrare din sursa externa

Cea mai mare concurenta din tara pentru posturile de politisti scoase la concurs se inregistreaza in judetul Gorj. Peste 64 de candidati se lupta pe loc de agent de politie in mediul rural.

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )