Libnet.ro
UNICEF

07:15

Tarile cu cei mai multi milionari din lume

Adevărul Adevărul,
Tarile cu cei mai multi milionari din lume

In lumea intreaga exista peste 46 milioane de milionari in dolari, iar cea mai mare parte dintre acestia sunt americani, arata raportul Global Wealth 2019 realizat de banca elvetiana Credit Suisse. continuă pe Adevărul

Proprietarul Amazon, Jeff Bezos, risca sa fie detronat de Bill Gates in topul celor mai bogati oameni din lume

Jeff Bezos, proprietarul Amazon, considerat cel mai bogat om din lume, este pe cale sa isi piarda acest titlu, iar fondatorul Microsoft Bill Gates i-ar putea lua locul, potrivit postului CNN citat de Mediafax.

Cum functioneaza cel mai precis ceas din lume, pe care nu ti-l vei permite

Cel mai precis ceas din lume este ceva deosebit si arata ca scos din filme, insa partea proasta e ca are si un pret pe masura. Dispozitivul se numesteThe Urwerk AMC Atomic Master.

Ce avere are Mircea Diaconu. E printre cei mai saraci candidati din cursa pentru Cotroceni

A lasat actoria si vrea sa devina pretedintele tarii. Mircea Diaconu se afla in cursa pentru Cotroceni si este unul dintre cei mai saraci candidati. Ce avere are fostul europarlamentar? Ce avere are Mircea Diaconu? Se afla printre cei mai saraci din cursa pentru Cotroceni Mircea Diaconu a fost surpriza tuturor de la alegerile parlamentare.

Cel mai batran om din lume a murit! in urma cu doar o saptamana sufla in tort!

Gustav Gerneth, considerat cel mai batran om din lume, s-a stins din viata. Barbatul a fost declarat cel mai batran om din lume, dupa ce japonezul Masazo Nonaka a murit in ianuarie. Masazo era cu trei luni.

Concluziile Campionatului Mondial de Darts, organizat de Romania. Cine sunt cei mai buni jucatori din lume

A XXII-a editie a Campionatului Mondial de darts sub egida WDF s-a incheiat, cea mai recenta fiind organizata de Federatia Romana de Darts la Cluj-Napoca.

Cel mai mare secret din relatia Angelinei Jolie cu Brad Pitt. Se ascundeau de toata lumea pentru a face asta

In mod cert, divortul dintre Angelina Jolie si Brad Pitt nu a fost unul usor. Totul s-a terminat in urma cu doi ani si jumatate, atunci cand Angelina a depus cererea de divort, invocand diferente ireconciliabile. De curand a iesit la iveala si cel mai mare secret dintre cei doi actori, de pe vremea cand .

Bitcoin, la cel mai scazut nivel din ultimele cinci luni

Bitcoin a scazut miercuri fata de dolar la cel mai redus nivel din ultimele cinci luni, dupa ce dire.

Bitcoin a scazut miercuri fata de dolar la cel mai redus nivel din ultimele cinci luni

Bitcoin a scazut miercuri fata de dolar la cel mai redus nivel din ultimele cinci luni, dupa ce directorul general al Facebook, Mark Zuckerberg, a exprimat indoieli ca proiectul criptomonedei Libra va functiona, in timpul unei audieri in Congresul Statelor Unite, relateaza Reuters.

Cele mai scarboase mancaruri din lume. Multe dintre ele sunt interzise in majoritatea restaurantelor

Desi toata lumea s-ar astepta ca topul, realizat de cunoscutul expert culinar Andrew Zimmern, sa fie dominat cu autoritate de preparate asiatice, de fapt mai bine de jumatate dintre mancarurile traditionale nominalizate provin din Europa.

Toata TARA, iN LACRIMI! Din pacate, NE-A PARASIT pentru totdeauna! Era unul dintre cei MAI IUBITI SI MAI iNDRAGITI artisti

Lacrimi amare in lumea filmului!Producatorul Al Burton a murit la varsta de 91 de ani, in orasul San Mateo din statul american California.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )