Libnet.ro
UNICEF

17 Mai.

Tatal unei victime din Colectiv: Piedone a fost ales cu vot democratic pentru ca altii nu si-au facut datoria. As protesta impotriva justitiei

B1 B1,
Tatal unei victime din Colectiv: Piedone a fost ales cu vot democratic pentru ca altii nu si-au facut datoria. As protesta impotriva justitiei

Eugen Iancu, presedintele Asociatiei Colectiv si tatal unuia dintre tinerii care au murit in incendiul din clubul Colectiv, care a avut loc a avut loc in noaptea de vineri 30 octombrie 2015, si-a aratat. continuă pe B1

Cum arata fata unei femei din Neolitic. A fost refacuta pe un craniu vechi de 7.000 de ani VIDEO

Daca esti curios sa afli cum arata o femeie din Neolitic, atunci trebuie sa vezi clipul de mai jos! Cercetatorii au reusit sa reconstituie chipul unei persoane care a trait in urma cu 7. 500 de ani, in Gibraltar, iar rezultatul este unul incredibil. Asa arata fata unei femei din Neolitic Calpeia, asa cum au numit-o .

Tatal unui tanar de la Colectiv: Piedone a fost ales cu vot democrativ, protestul e fata de justitie

Presedintele Asociatiei Colectiv si tatal unuia dintre tinerii care au murit in incendiul din clubul.

Ce rusine! Piedone, condamnat la 8 ani de inchisoare pentru Colectiv, a fost ales primar al Sectorului 5

Cristian Popescu Piedone este castigator al Primariei Sectorului 5, dupa numararea a 94% din voturi, conform rezultatelor provizorii centralizate de Biroul Electoral Central. Piedone, sustinut de partidul lui Dan Voiculescu, a fost condamnat la 8 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in dosarul Colectiv.

Coliban, prima reactie dupa ce a fost ales primar al Brasovului: Sunt multe lucruri care necesita o atentie din prima zi de mandat

Allen Coliban a fost ales primar al Brasovului in urma scrutinului din 27 septembrie. Candidatul a declarat ca se astepta sa castige, desi nu multa lume le-ar fi dat sanse. Mai mult decat atat, primarul.

Un congolez a candidat la primaria unei localitati din Romania, dar a pierdut. Ce schimbari voia sa faca daca devenea primar

Raymond Eminga, un congolez in varsta de 55 de ani, care sustine ca a locuit mai mult in Romania decat in Congo, a vrut sa fie primarul comunei Buturugeni din Giurgiu, dar cetatenii nu l-au votat. L-au preferat pe actualul primar de la PSD, care a castigat acum al patrulea mandat.

La vot, fara teama de Covid-19: Locuitorii unei comune din Ialomita s-au ingramadit la sectie de la primele ore ale diminetii (FOTO)

Buluceala la vot, fara respectarea normelor de distantare, intr-o comunca din judetul Ialomita. in comuna Boranesti, sute de persoane s-au ingramadit sa intre in sectiile de votare 112 si 113. Desi.

Candidatul PNL la functia de primar al unei comune din Botosani a murit fulgerator

Candidatul PNL la functia de primar al comunei Vorona, din Botosani, colonelul in rezerva Radu Anton, a incetat din viata in cursul serii de vineri, la varsta de 60 de ani, in urma unui infarct. Medicii sositi de urgenta la locuinta acestuia nu au mai putut face nimic.

Zeci de persoane din Craiova au fost tepuite: Au platit 1.138.000 de euro pentru acelasi apartament

Zeci de persoane din Craiova au fost inselati sa plateasca 1. 000 de euro pentru acelasi apartament, informeaza Politia Romana. Politistii specializati in combaterea criminalitatii organizate din.

ştiri de la B1

actualitate, 17 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2706 seconds )