Libnet.ro
UNICEF

01:05

Teatrele de pe Broadway au avut cele mai mari incasari in 2014

Adevărul Adevărul,
Teatrele de pe Broadway au avut cele mai mari incasari in 2014

Teatrele de pe Broadway, New York, au inregistrat cel mai mare numar de spectatori si cele mai mari incasari din istorie in 2014, cand 13,1 milioane de persoane au asistat la spectacolele de pe scena dramatica americana, generand vanzari de bilete de 1,36 miliarde de dolari, potrivit Reuters. continuă pe Adevărul

VIDEO Topul filmelor cu cele mai mari incasari din 2014

Anul 2014 a fost unul fantastic pentru filmele since-fiction si cele cu supereroi, Transformers: Age of Extinction/ Transformers: Exterminarea siGuardians of the Galaxy/ Gardienii Galaxiei ocupand primele locuri in topul filmelor cu cele mai mari incasari din 2014.

Rolls-Royce a avut anul terecut cele mai mari vanzari din istoria sa. Cine sunt cei care au cumparat autovehiculele de lux

Constructorul de automobile de lux Rolls-Royce Motor Cars, divizie a grupului german BMW, a avut anul trecut cele mai mari vanzari din istoria de 111 ani companiei, 2014 fiind al cincilea an consecutiv in care Rolls-Royce a realizat vanzari-record.

Un fost coleg de generatie cu Victor Ponta, Tiberiu Nitu si Robert Cazanciuc - cele mai mari sanse sa ajunga noul sef al CSM. Ce decizii importante se vor lua sub mandatul sau

Judecatorul Marius Badea Tudose 43 de ani) are cele mai mari sanse sa ajunga noul sef al CSM dupa alegerile de marti, el avand cel putin un vot in plus fata de contracandidatul sau, Alexandru Serban, au declarat pentru HotNews. ro, surse din CSM. Tudose a fost coleg de generatie cu premierul Victor Ponta, cu procurorul general, Tiberiu Nitu si cu ministrul justitiei, Robert Cazanciuc. Presedintele Klaus Iohannis va conduce, marti, prima sedinta din acest an a Consiliului Superior al Magistraturii, in care se va alege noua conducere a institutiei. Ne-am cunoscut in facultate, am fost colegi de an dar singura data cand ne-am intalnit a fost intr-o sedinta CSM cand Victor Ponta era interimar la justitie. In rest, nu ne-am intersectat in cariera profesionala, a declarat Marius Badea Tudose pentru HotNews. ro .

Telekom, Vodafone si Orange au bifat cele mai mari tranzactii de birouri

Companiile din telecom au realizat cele mai mari tranzactii de birouri anul trecut, cei trei mari jucatori din piata - Telekom, Vodafone si Orange - consolidandu-si activitatile in cladiri noi prin preinchirieri, la care se adauga contracte importante.

Ramane cel mai mare brand de masini de lux din lume. Rolls-Royce anunta cele mai mari vanzari din istoria sa

Constructorul de automobile de lux Rolls-Royce Motor Cars, divizie a grupului german BMW, a anuntat, luni, ca anul trecut a inregistrat cele mai mari vanzari din istoria de 111 ani companiei. Bloomberg transmite ca.

9 din 10 cele mai scumpe masini vandute in 2014 prin licitatie au fost . Recordul: 38,1 milioane dolari

A dominat piata de masini de colectie in 2014, ca valoare, 9 din 10 cele mai scumpe masini tranzactionate prin licitatie purtand insemnele marcii de lux din Maranello, a anuntat compania italiana. Recordul de pret platit pentru o masina 1962 250 GTO Berlinetta) este de 38,115 milioane dolari, aceasta fiind si cea mai scumpa masina tranzactionata vreodata in lume, prin licitatie.

Trei jucatoare de la HCM Baia Mare, nominalizate printre cele mai bune jucatoare din lume

Nu mai putin de trei jucatoare ale HCM Baia Mare si anume Paula Ungureanu, Camilla Herrem si Alexandra Do Nascimento sunt nominalizate printre cele mai bune handbaliste ale lumii in anul 2014 in ancheta realizata de handball-planet. com.

Liderul celei mai mari asociatii europene a fermierilor a raspuns cititorilor HotNews: Cel mai probabil, TTIP nu va schimba dramatic situatia OMG-urilor in UE. Ce spune despre carnea cu hormoni, boala vacii nebune si despre banii agricultorilor romani

Secretarul general al celei mai mari organizatii care apara interesele fermierilor din Europa, Copa-Cogeca, a declarat, intr-o serie de raspunsuri oferite cititorilor HotNews, ca, cel mai probabil, viitorul Parteneriat Transatlantic pentru Comert si Investitii TTIP), negociat de guvernul SUA cu Comisia Europeana, nu va modifica dramatic regimul organismelor modificate genetic din Uniunea Europeana. Finlandezul Pekka Pesonen a mai oferit o serie intreaga de explicatii cititorilor HotNews privind eventualele implicatii ale TTIP fata de carnea de vita cu hormoni si interdictiile de pe piata UE, puiul american clorinat, dar si despre restrictiile impuse de americani pe piata lor pentru produsele europene, in privinta preventiei listeriozei sau in urma incidentelor legate de boala vacii nebune.

Englezii, germanii si rusii, cei mai mari consumatori in barurile romanesti. Ce loc ocupa romanii in acest top

Englezii, germanii si rusii sunt cei mai mari consumatori de alcool in restaurantele, barurile si cluburile romanesti, alocand, in medie, 100-200 de euro de persoana pe seara, iar romanii ocupa locul 4,.

Cele mai populare locuri din Bucuresti

Descopera cele mai populare locuri din Bucuresti dupa checkin-urile realizate pe Facebook. Care a fost locul in care ai mers cel mai des anul acesta? Sau, daca folosesti Foursquare, in ce loc ai dat cele mai multe checkin-uri anul acesta?.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )